Hoe iets anders opvragen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:34:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een scriptje, maar ik kom er niet helemaal uit.

Ik post in de kolom user, het userid van die user.

Dat werkt allemaal.

Nu moet ik uit de Tabel Users de plaatsnaam halen, dus dan moet dat met het id uit die kolom.
Al verschillende dingen geprobeerd maar niks werkt.

Iemand een idee?

Mvg
Gewijzigd op 13/02/2011 21:37:46 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 16:12:05
 
Jasper DS

Jasper DS

13/02/2011 21:37:44
Quote Anchor link
wat heb je al?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:39:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$getItems
= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '" .$item['user'] . "'");
$evenOdd = 'odd';

while ($items = mysql_fetch_assoc($getItems))
{

    echo '' .$items['plaatsnaam'] . '';
}

?>


Alleen hij laat niks zien :(
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 21:43:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = '" . mysql_real_escape_string($userid) . "';
$query = mysql_query($query);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo '
user' . $fetch['userid'] .' komt uit ' .$fetch['plaatsnaam'];
?>
Gewijzigd op 13/02/2011 21:49:52 door Jordi Kroon
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:45:45
Quote Anchor link
Jordi kroon op 13/02/2011 21:43:55:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = "' . mysql_real_escape_string($userid) . '";
$query = mysql_query($query);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo 'user' . $fetch['userid'] .' komt uit ' .$fetch['plaatsnaam'];
?>


Het userid is niet altijd 3?

Toevoeging op 13/02/2011 21:50:32:

En een raar script? ik hoef de userid niet uit user te halen?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 21:51:47
Quote Anchor link
Nee klopt ik verzin even dit omdat ik niet weet wat je invult in de select. Dus gebruik ik even userid = 3
Ook de code even gewijzd omdat ik de enkele en dubbele quotes even had verwisseld
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:54:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php SELECT * FROM users WHERE id = '" .$item['user'] . "' ?>


Dit is de select
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 21:58:30
Quote Anchor link
Dan vervang je jou code met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = '" . mysql_real_escape_string($item['user']) . "'";
$query = mysql_query($select);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo $fetch['plaatsnaam'];
?>


Toevoeging op 13/02/2011 22:02:29:

Klein foutje xD moeilijk schrijven op je ipod
Gewijzigd op 13/02/2011 22:01:58 door Jordi Kroon
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 23:15:07
Quote Anchor link
Jordi kroon op 13/02/2011 21:58:30:
Dan vervang je jou code met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = '" . mysql_real_escape_string($item['user']) . "'";
$query = mysql_query($select);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo $fetch['plaatsnaam'];
?>


Toevoeging op 13/02/2011 22:02:29:

Klein foutje xD moeilijk schrijven op je ipod

Ik snap je code niet echt.
Hoezo bovenaan $userid = 3; als k dat niet nodig ben.
En hoezo: userid, plaatsnaam ? Ik hoef alleen plaats er maar uit,

Mvg
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 23:21:35
Quote Anchor link
Ik kan niet in je hele website kijken en ook niet weten hoe je database eruit ziet
Ik geef je code en jij moet weten hoe je het naar jou mate moet aanpassen verder kan ik je niet helpen
En andere hier denk ik ook niet
 

14/02/2011 08:57:35
Quote Anchor link
Apart gedoe..


Jordi kroon op 13/02/2011 23:21:35:
Ik kan niet in je hele website kijken en ook niet weten hoe je database eruit ziet
Ik geef je code en jij moet weten hoe je het naar jou mate moet aanpassen verder kan ik je niet helpen
En andere hier denk ik ook niet

Als je het doet, doe het dan goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

$query
= "SELECT plaatsnaam FROM users WHERE id='" . (int) $item['user'] . "'"; // Er vanuit gaand dat userid altijd een cijfer (integer) is, dus kunnen we naar integer typecasten. In principe niet nodig als je zeker weet dat er een integer uit de database komt.

$result = mysql_query($query);

if(!$result)
{

    echo 'Er is wat misgegaan...';
}

elseif (mysql_num_rows($result) > 0) {
{

    while ($items = mysql_fetch_assoc($result))
    {

        #echo '' .$items['plaatsnaam'] . ''; // Wat voor onzin is dit? Lege strings concatten? Slaat nergens op.
        echo $items['plaatsnaam'];
    }
}

else
{
    echo 'Er kan niks worden getoond';
}

// Mysql close etc...
?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

14/02/2011 16:14:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

//Database gegevens

$try['connect'] = mysql_connect($cfg['host'], $cfg['user'], $cfg['pass']) or die(mysql_error());
$try['selectd'] = mysql_select_db($cfg['datb'], $try['connect']) or die (mysql_error());

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1");
$getItems = mysql_query("SELECT * FROM rapporten ORDER BY id");
$evenOdd = 'odd';

while ($items = mysql_fetch_assoc($getItem))
while ($item = mysql_fetch_assoc($getItems))
{

    echo '<tr><td width="60"></td><td class="stationInfo" title="' .$items['naam'] . ' - Telefoon: ' .$items['telefoon'] . '" style="cursor: default;">' .$items['naam'] . '</td><td>' .$item['freq'] . '</td><td>' .$items['locatie'] . '</td><td><img alt="" src="images/' .$item['monostereo'] . '.gif"></td><td><img alt="" src="images/' .$item['rds'] . '.gif"></td><td width="45">' .$item['db'] . ' ' .$item['db2'] . '</td><td class="stationInfo" style="cursor: default;">' .$item['opmerking'] . '</td><td>' .$item['tijd'] . '</td><td class="stationInfo" style="cursor: default;">' .$item['ontvanger'] . '</td></tr>';
}


$query = "SELECT plaatsnaam FROM users WHERE id='" . (int) $item['user'] . "'"; // Er vanuit gaand dat userid altijd een cijfer (integer) is, dus kunnen we naar integer typecasten. In principe niet nodig als je zeker weet dat er een integer uit de database komt.

$result = mysql_query($query);

if(!$result)
{

    echo 'Er is wat misgegaan...';
}

elseif (mysql_num_rows($result) > 0) {
{

    while ($items = mysql_fetch_assoc($result))
    {

        #echo '' .$items['plaatsnaam'] . ''; // Wat voor onzin is dit? Lege strings concatten? Slaat nergens op.
        echo $items['plaatsnaam'];
    }
}

else
{
    echo 'Er kan niks worden getoond';
}

// Mysql close etc...
?>


Dit is mijn pagina tot nu toe.
Zou je deze misschien even na willen kijken voor fouten etc?
Want krijg de hele tijd foutmeldingen.

Mvg, Kevin
 
Jasper hoi

jasper hoi

14/02/2011 16:17:43
Quote Anchor link
iets specifieker misschien, wat is de foutmelding die je krijgt?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

14/02/2011 16:33:33
Quote Anchor link
syntax error, unexpected T_ELSE
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/02/2011 16:38:38
Quote Anchor link
Kijk eens naar lijn 12 en 13.

Ik denk dat 1 van de twee genoeg is, De andere lijn verwijder je.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/02/2011 16:45:08
Quote Anchor link
Zie regel 26 je opent de elseif maar je sluit hem niet af

Toevoeging op 14/02/2011 16:47:00:

Dit :

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1 ");
$getItems = mysql_query("SELECT * FROM rapporten ORDER BY id");

Kan ook zo

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1 ORDER BY id");
Gewijzigd op 14/02/2011 16:48:30 door Jordi Kroon
 
Jasper DS

Jasper DS

14/02/2011 17:00:23
Quote Anchor link
Jordi kroon op 14/02/2011 16:45:08:
Kan ook zo

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1 ORDER BY id");



en waar gaat die piraten dan naartoe?
Gewijzigd op 14/02/2011 17:00:57 door Jasper DS
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

14/02/2011 17:48:01
Quote Anchor link
Ik haal eerst alle gegevens uit Tabel Rapporten.

Maar nu moet ik uit de tabel piraten de Naam halen.
Dat moet dus gebeuren bij het ID wat gepost is in Station.
 

14/02/2011 19:48:40
Quote Anchor link
Zoek eens op join.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.