hoe maak ik liefdescripts

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 15:49:00
Quote Anchor link
hoe kan ik een liefde script maken
ZONDER MYSQL
want ik snap van MYSQL helemaal niks
Ik had wel zo script gemaakt en komt er dit te staan :
arse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/a5150148/public_html/inlog/liefde.php on line 55

Dat heb ik nou bij elke php script wie kan mij helpen om dat te fixxen
voor die ware liefde script.

thanks.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:51:15
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 16:03:00
Quote Anchor link
Een liefdes-script? Get-a-life!

je bent of ergens trouwens een , of ; vergeten, ik gok op regel 55, als m'n glazenbol het goed heeft.
 
--

--

07/07/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.07.2008 16:03:
Een liefdes-script? Get-a-life!
Als hij dat wil, wat maakt het dan uit.. ;)
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 16:11:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 07.07.2008 16:10:
Tommy schreef op 07.07.2008 16:03:
Een liefdes-script? Get-a-life!
Als hij dat wil, wat maakt het dan uit.. ;)


idd:)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 16:11:00
Quote Anchor link
Het is een mededeling ;)

Aan het einde van regel 54 moet je een ; zetten, das alles.
 
--

--

07/07/2008 16:13:00
Quote Anchor link
admir schreef op 07.07.2008 15:49:
Dat heb ik nou bij elke php script wie kan mij helpen om dat te fixxen
voor die ware liefde script.
Dat betekent dat je vaker een ; vergeet. Handig om wanneer je met bijv een echo begint dit te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ''; ?>
en daarna tussen de quotes de rest in te vullen.. Succes!
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 16:19:00
Quote Anchor link
dit is mij script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<html>
<head>
<title>Vind Je Ware liefde Hier - Straatleven!</title>
<style type="text/css">
body {
background-color: pink;
}
body, p {
font-family: Verdana, Arial;
font-size: 12px;
color: black;
}
a {
color: black;
}
h1 {
font-size: 16px;
}
</style>
</head>

<body>
<?


if ($_POST && $_POST['naam'] && $_POST['naam2'])
{

echo "<h1>Je ware liefde hier onder!</h1>";

if (in_array(strtolower($_POST['naam']), $arnaam) && in_array(strtolower($_POST['naam2']), $arnaam2) || in_array(strtolower($_POST['naam2']), $arnaam) && in_array(strtolower($_POST['naam']), $arnaam2))
{

echo "De liefde is volop te zien. Jullie stralen <b>" . stripslashes(htmlentities($_POST['naam'])) . "</b> en <b>" . stripslashes(htmlentities($_POST['naam2'])) . "</b>!<p>";

echo "<p>Er is <b><span style=\"font-size: 14px;\">100%</font></b> liefde!</p>";

echo "<p>Ga <a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\" title=\"terug\">terug</a><p>";
}

else
{
echo "<p>We hebben 2 ware Liefdes gevonden!<b>" . stripslashes(htmlentities($_POST['naam'])) . "</b> en <b>" . stripslashes(htmlentities($_POST['naam2'])) . "</b>!</p>";

echo "<p>Er is <b><span style=\"font-size: 14px;\">" . rand(0, 50) . "%</font></b> liefde!</p>";':'
':'

echo "<p><IMG SRC="http://paramedic.web-log.nl/paramedic/images/zwaarlijvig_3.jpg" ALT="jou ware liefde"> </p>','
}
}

else
{
echo "<h1>Wat een liefde!</h1>";
echo "<b> Verstuur aan 5 mensen deze bericht hier onder!</b>";

echo "Hoi Check je ware liefde op http://www.straatleven.net63.net/inlog/liefde.php
het werkt echt verstuur deze bericht aan 5 andere mensen"
;



echo "<p>Vul hier in de eerste kolom je naam, bij die andere kolom Je MSN</p>";

echo "<form method=post action=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\">";
echo "<p>";
echo "<input type=\"text\" name=\"naam\" value=\"" . stripslashes(htmlentities($_POST['naam'])) . "\"> Msn » ";
echo "<input type=\"text\" name=\"naam2\" value=\"" . stripslashes(htmlentities($_POST['naam2'])) . "\"> ";
echo "<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Check je Ware Liefde!!\">";
echo "</p>";
echo "</form>";
}

?>


<p style="font-size: 10px; color: #FF6E87;">Bron: <a href="http://www.straatleven.net46.net" title="straatleven website" style="color: #FF6E87;">straatleven</a></p>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Haddi Vries
 
Timmy

timmy

07/07/2008 16:23:00
Quote Anchor link
wat doet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
':'
':'
? probeer dat eens weg te halen?

trouwens ik heb zo een script klaar liggen maar wel met een sql database...
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 16:24:00
Quote Anchor link
timmy schreef op 07.07.2008 16:23:
wat doet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
':'
':'
? probeer dat eens weg te halen?

trouwens ik heb zo een script klaar liggen maar wel met een sql database...

kan je die mij ff geven?
kan ik kijken wat ik fout dee
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

07/07/2008 16:27:00
Quote Anchor link
Regel 42, 43, maar je gaat met toch niet vertellen dat je niet weet waar dat staat in je script?
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.07.2008 16:27:
Regel 42, 43, maar je gaat met toch niet vertellen dat je niet weet waar dat staat in je script?

ik heb mij script wel ik verwijder ff die ':'
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 07.07.2008 16:27:
Regel 42, 43, maar je gaat met toch niet vertellen dat je niet weet waar dat staat in je script?


en nu staat er nog :
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/a5150148/public_html/inlog/liefde.html on line 45
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

07/07/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Je moet de quotes van je image escapen.
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Gerben Jacobs schreef op 07.07.2008 16:55:
Je moet de quotes van je image escapen.

hoe kan ik dat doen?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/07/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
- wes  -

- wes -

07/07/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Ok, ik wil niet lullig doen maar dit is een gebed zonder einde. Ga basis PHP leren, dat lost in dit geval 95% van je vragen op. Zie je andere topic
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/07/2008 16:58:00
Quote Anchor link
PHP Beginnershandleiding

Misschien handig om deze handleiding eerst eens door te lezen? Er staat onder andere een hoofdstuk over debuggen van je PHP scripts in, dat komt hier zo te zien wel van pas...
 
Tristan nvt

Tristan nvt

07/07/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat 't de bedoeling is dat je dubbelpost, en lees eerst zelf de foutmelding eens even. Daar staat precies wat er waar fout gaat.
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 16:59:00
Quote Anchor link
Tristan schreef op 07.07.2008 16:58:
Ik denk niet dat 't de bedoeling is dat je dubbelpost, en lees eerst zelf de foutmelding eens even. Daar staat precies wat er waar fout gaat.

Waarom is er een forum?
ik vraag beetje hulp van die error
 
Wouter K

Wouter K

07/07/2008 17:04:00
Quote Anchor link
Die error's zijn zo gewoon standaard mits wat handleidingen die error's uitleggen had je allang je script af.
 
Haddi Vries

Haddi Vries

07/07/2008 17:06:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 07.07.2008 17:04:
Die error's zijn zo gewoon standaard mits wat handleidingen die error's uitleggen had je allang je script af.

maar hey hoe kan ik iets includen
bijv : liefde.php en je moet je naam en msn invullen dan druk je op sumbit.
en kom je op een andere pagina
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.