HTML formulier met PHP tekst venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Devin janssen

devin janssen

26/10/2010 00:16:59
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een html formulier. Nu zit hier een stukje php in.

<code><tr>
<td>Bericht:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['bericht'])) echo 'value="'.$_SESSION['bericht'].'"'; ?>
type="text" name="bericht" />
</td>
</tr></code>

De uitwerking van de laatste <td></td. deel is een kleein invul venster. Nu wil ik bij het vester "bericht" niet een klein invoer venster maar een tekst venster wat dus groter is. Om hier nog een bericht aan toe tevoegen.

In een standaart simpel html formulier lukt mij dit wel. Maar omdat hier deel php in zit. loop ik vats.
Gewijzigd op 26/10/2010 00:17:31 door Devin janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:42:56
 
- SanThe -

- SanThe -

26/10/2010 01:36:53
Quote Anchor link
Textarea misschien? Anders snap ik niet wat je bedoelt.
 
Devin janssen

devin janssen

26/10/2010 07:38:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 26/10/2010 01:36:53:
Textarea misschien? Anders snap ik niet wat je bedoelt.


Ja die bedoel ik oook, misscien stom maar ik krijg die er niet juist in, met dat php er tussen door.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 08:04:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<textarea>
<?PHP
if(isset($_SESSION['bericht']))
{

   echo $_SESSION['bericht'] ;
}

?>

</textarea>
Gewijzigd op 26/10/2010 08:42:11 door Jacco Engel
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 10:34:15
Quote Anchor link
Bedankt het werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.