HTTPS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »
Aron K

Aron K

03/06/2010 11:23:00
Quote Anchor link
Goede morgen,

Ik heb op dit moment een webapplicatie op een webserver draaien, deze is via HTTP te benaderen. Ik wil graag dat dit secure gebeurt, dus middels HTTPS. Ik weet dat het allemaal niet gek moeilijk is, maar hoe precies daar kom ik niet helemaal achter.

Dus wie kan mij vertellen hoe ik mijn webserver naar HTTPS laat luisteren?

Bij voorbaat dank voor je reactie.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:57:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2010 12:06:09
Quote Anchor link
Heb je al een SSL certificaat?
 
Aron K

Aron K

03/06/2010 12:08:19
Quote Anchor link
Ik heb nog helemaal niks.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 12:15:43
Quote Anchor link
Dan heeft HTTPS geen toegevoegde waarde =)
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2010 12:16:09
Quote Anchor link
Je moet een SSL certificaat kopen en deze koppelen aan je httpsdocs map van je domein :) Even googlen naar SSL certificaat.

Of je kunt hier klikk'n:
https://www.sslcertificaten.nl/
Gewijzigd op 03/06/2010 12:16:37 door B a s
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

03/06/2010 16:26:53
Quote Anchor link
Let op dat je wel wat meer dan alleen een certificaat nodig hebt, dit is waar je oa rekening mee dient te houden:
- apart server-IP-Adres (je mag voor elk serverip 1 certificaat gebruiken)
- je zult een redirect moeten doen naar https vanaf je http omgeving
- http://www.informit.com/articles/article.aspx?p=30115&seqNum=5 is een goed voorbeeld voor instellen van je apache
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 19:11:47
Quote Anchor link
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?
 
Niels K

Niels K

03/06/2010 19:17:57
Quote Anchor link
"Ik wil graag dat dit secure gebeurt, dus middels HTTPS"
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 19:35:38
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.
Gewijzigd op 03/06/2010 19:36:09 door Chris -
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 19:45:26
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 19:35:38:
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.


Duidelijk maar waarom moet je er een certificaat voor kopen?
 

03/06/2010 19:51:19
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 19:45:26:
Chris Horeweg op 03/06/2010 19:35:38:
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.


Duidelijk maar waarom moet je er een certificaat voor kopen?


Omdat je een key moet krijgen, die van jou is en tot jou site behoort. Als iedereen zo'n certificaat kan maken, dan kan je dus de boel weer oplichten door een nep certificaat te maken.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:03:39
Quote Anchor link
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.
 

03/06/2010 20:08:25
Quote Anchor link
Jah, net zoals die certificaten die je bij plesk hebt. Die zijn overal hetzelfde.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2010 20:09:39
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Helemaal correct.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:15:19
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 20:08:25:
Jah, net zoals die certificaten die je bij plesk hebt. Die zijn overal hetzelfde.


Jep, onder andere. Maar ook sommige mail-servers gebruiken standaard certificaten, windows server(s), cPanel. Kan tot ergernis leiden, bij zowel klanten als eigenaren: Klant zegt dat het niet werkt, omdat de certificaat ongeldig is. Eigenaar moet uitleggen dat het wel werkt, maar dat ze de certificaat moeten accepteren e.d.
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 20:38:15
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Wat wordt het ons dan makkelijk gemaakt, als jij gewoon een super slecht login systeem hebt maar wel SSL kun je dus gewoon claimen als iemand je hackt en schade aanricht...
 

03/06/2010 20:40:42
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 20:38:15:
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Wat wordt het ons dan makkelijk gemaakt, als jij gewoon een super slecht login systeem hebt maar wel SSL kun je dus gewoon claimen als iemand je hackt en schade aanricht...


Nee, want je hebt alleen een beveiligde verbinding. Als jij een slecht systeem maakt, wat gehackt wordt, dan is het jou schuld.
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 20:52:03
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 20:40:42:
(...)
Nee, want je hebt alleen een beveiligde verbinding. Als jij een slecht systeem maakt, wat gehackt wordt, dan is het jou schuld.


Oké, iets te makkelijk gedacht dus ;-)
Gewijzigd op 03/06/2010 20:53:01 door Bram Boos
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:59:41
Quote Anchor link
Jep. En je zou eens moeten weten hoeveel websites mét SSL, die zich dus volledig veilig wanen, binnen 5 minuten een SQL-dump geven met de belangrijkste gegevens =)
 

03/06/2010 21:05:30
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:59:41:
Jep. En je zou eens moeten weten hoeveel websites mét SSL, die zich dus volledig veilig wanen, binnen 5 minuten een SQL-dump geven met de belangrijkste gegevens =)


Zal best zo zijn wat jij zegt, maar ik vind het raar dat men denkt dat men veilig is (met een slecht systeem) als men ssl gebruikt. SSL zegt alleen maar wat over de verbinding.
Je kunt ook gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php eval($_GET['blaat']); ?>
met een ssl verbinding doen. Heb je nog steeds alleen maar een beveiligde verbinding. Het script is zo onveilig als het maar kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.