http://www.freelancephpprogrammeur.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 10:31:32
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben sinds een paar weken werkzaam als zzper. Ik bied mezelf o.a. aan als freelance php programmeur. Daarom heb ik vorige week de website http://www.freelancephpprogrammeur.nl gemaakt.

Ik ben van huis uit programmeur en dus geen designer maar ik wil toch een mooi visitekaartje hebben. Zouden jullie eens een kijkje willen nemen en mij van feedback kunnen voorzien?

Bij voorbaat dank!
Anton Boutkam (freelance php programmeur)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:53:31
 
Rick  -

Rick -

20/03/2011 10:42:56
Quote Anchor link
ziet er goed uit. Niet te veel poespas gewoon standaard maar als je je als programmeur aanbied zou je misschien wat effecten toe kunnen voegen een flitsende site als programmeur is beslist niet overbodig.
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

20/03/2011 10:43:45
Quote Anchor link
de afbeelding aan de rechter kant wordt niet weergegeven
 
Write Down

Write Down

20/03/2011 11:08:12
Quote Anchor link
Paar puntjes van kritiek:

  • "Inloggen urenregistratie" Vind ik persoonlijk beetje ongelukkig. Noem het dan Klantensysteem of dergelijke, maar dit is absoluut geen Nederlands.
  • Je "NB" logo maakt het verwarrend. Het lijkt op het eerst niet veel te maken te hebben met freelancephpprogrammeur.nl. Als ik het goed begrijp staat het voor je schuilnaam. (zet dan even in het klein onder je logo je schuilnaam)
  • Persoonlijk zou ik het twitter logo en linked in naar beneden toe verhuizen. Je footer is nog vrij leeg. In je header hoort dit naar mijn mening niet.
  • Het menu is vrij basic. Zou ik wat mooier maken.
  • Iets wat mij direct opvalt: "Ik heb 5+ jaar ervaring" Voor mij is dit forum/blog taal. In je tekst zou ik gewoon "Ik heb meer dan vijf/5 jaar ervaring" zetten.
  • Als PHP-programmeur zou een contactformulier i.p.v. een contactpagina geen slecht idee zijn.
  • De live help vind ik in eerste instantie niet bijpassend bij het design. In tweede instantie vind ik het niet nodig voor dit soort sites.
  • Jouw hoofd hoef ik niet op elke pagina terug te zien.


Iets wat ik wel leuk vind is de "goedemorgen". (ik ga er vanuit dat ik straks goedemiddag krijg) Dat is wat persoonlijker.

Al bij al vind ik je site niet zo slecht hoor. Ondanks de kritiek ;-) De puntjes die ik aanhaal zijn eerder kleine werkpuntjes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <div style="width:247px; height:203px; background-image:url('/img/tweetbox.png">
                <div style="padding:35px 25px 15px 15px; width:158px; height:100px; font-size:12px;">
                    
                </div>
                <div style="margin-top:40px;">
                    <a href="http://twitter.com/freelancephppro" target="_blank" style="font-size:10px;">volg freelancephppro op twitter</a>
                </div>
            </div>


Hou HTML en CSS gescheiden.

Overigens veel fouten in CSS van fancybox:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fwww.freelancephpprogrammeur.nl%2F&profile=css21&usermedium=all&warning=1&lang=nl
Gewijzigd op 20/03/2011 11:11:21 door Write Down
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 11:10:58
Quote Anchor link
Om te beginnen, er bestaan tools om te kijken of je valid html geproduceerd hebt.
http://validator.w3.org/
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Als er iets iritant is, zijn het pagina's die niet goed renderen.

Lees je teksten nog eens door, haal taalfouten eruit en doe niet al te popie jopie.
M.a.w. houdt het zakelijk.

Overigens gaat je je in je vingers snijden met jouw werkwijze.
 
Write Down

Write Down

20/03/2011 11:12:54
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 20/03/2011 11:10:58:
Om te beginnen, er bestaan tools om te kijken of je valid html geproduceerd hebt.
http://validator.w3.org/
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Als er iets iritant is, zijn het pagina's die niet goed renderen.

Lees je teksten nog eens door, haal taalfouten eruit en doe niet al te popie jopie.
M.a.w. houdt het zakelijk.

Overigens gaat je je in je vingers snijden met jouw werkwijze.


Inderdaad, veel taalfouten.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/03/2011 11:56:06
Quote Anchor link
Jammer van die error in de header:

Warning: file_get_contents(http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/freelancephppro.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/freelancep/domains/freelancephpprogrammeur.nl/public_html/index.php on line 39

Ook zou ik niet op de pagina zelf zetten: inloggen urenregistratie. Maak daar gewoon inloggen van o.i.d.

Lay-out ziet er wel prima uit. Iet-wat simpel, maar het is inderdaad geen MUST om een top lay-out te hebben als programmeur.
 

20/03/2011 12:12:02
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 20/03/2011 11:56:06:
Jammer van die error in de header:

Warning: file_get_contents(http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/freelancephppro.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/freelancep/domains/freelancephpprogrammeur.nl/public_html/index.php on line 39
(...)


HAHAHA! Dat is echt keiharde #fail
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 12:44:13
Quote Anchor link
Mensen,

Bedankt voor de nuttige feedback! Die error was afkomstig van twitter, ik zat aan het max aantal requests per dag. Probleem is verholpen en display_errors staat inmiddels ook uit.

Nogmaals bedankt, ik ga met de puntjes aan de slag!

Anton Boutkam (freelance php programmeur)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/03/2011 12:46:07
Quote Anchor link
ik vind die footer totaal niet mooi, ik denk omdat hij te groot is en er te weinig in staat
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 12:48:04
Quote Anchor link
Klopt, ik wil er meer content toe gaan voegen maar die content heb ik nog niet geschreven.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

25/03/2011 12:54:57
Quote Anchor link
I've tested your security on www.freelancephpprogrammeur.nl.

Dit is gewoon spam... [/modedit]
Gewijzigd op 25/03/2011 15:12:39 door Chris -
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 13:02:08
Quote Anchor link
als ik op je contactpagina niets invul en submit, krijg ik een popup dat ik m'n naam moet invullen, maar als ik die weg klik blijft er een 'loading' icoontje in beeld die niet weg gaat.
 
Kees Schepers

kees Schepers

25/03/2011 13:57:16
Quote Anchor link
Hallo Anton,

Ik ben zelf ook een half jaar Freelancer en heb ook een site ervoor opgezet. Het is een aparte manier van marketing misschien maar als ik jou was zou ik een blog beginnen in wellicht de huisstyle van je huidige website.

Er zijn namelijk meer dan genoeg PHP 'freelancers' of hobbyísten die een leuke site hebben met de boodschap 'Ik programmeer PHP voor geld', maar dat alleen wilt een potentieële opdrachtgever niet weten. Vaak word de lat voor een freelancer vrij hoog gelegd omdat dit soort techneuten vaak duurder zijn als interne mensen.

In mijn ogen moet je daarom juist jezelf profileren en dat doe je door kennis te delen en artikelen te schrijven in een blog bijvoorbeeld. Als potentieële opdrachtgevers zien dat anderen echt iets hebben aan jouw kennis bewijst wel dat je goed bent. Dit heeft mij veel verzoeken opgeleverd en heb ik ook leuke klussen aan over gehouden.

IMO is het uiterlijk van je website als PHP freelancer dus ook niet zo van cruciaal belang, zolang je site maar duidelijk is en enigzins professioneel overkomt. Het gaat meer om de inhoud. Tenzij je een webdesign bureau bent oid is het een ander verhaal.

Verder ziet je site er wel leuk uit vind ik, heeft wel een persoonlijk tintje.
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

25/03/2011 14:33:07
Quote Anchor link
Hoi Kees,

Bedankt voor de feedback, zeker iets om over na te denken! Door al die content groeit het bezoekersaantal natuurlijk gestaag en je kunt ook goed laten zien wat je in huis hebt!

Tot dusver gaat het met die ene website overigens als een raket! Ik wordt veel gebeld door opdrachtgevers. Lang niet alles heeft potentie maar er komt tot nog toe ruimschoots voldoende werk uit om een leuke boterham mee te verdienen.

Hoe zit dat bij jou, heeft die Zend certificering jou nog veel extra werk opgeleverd of niet? Ik heb de boeken al een tijdje liggen maar opdrachten hebben wat mij betreft voorrang, ik ben er nog niet aan toe gekomen.

Ik heb veel conculega websites bekeken maar ik was die van jou nog niet tegen gekomen. Ik ben wel benieuwd waar je je klanten zoal vandaan haalt, maar dat is natuurlijk het geheim van de smit?

Succes met je bedrijf!

Groeten,
Anton
 
Kees Schepers

kees Schepers

25/03/2011 14:42:12
Quote Anchor link
Hallo Anton,

Nee dat is niet het geheim van de Smit hoor, bij mijn huidige klus ben ik hier terecht gekomen via een recruiter. Die had mij gevonden via LinkedIn en vroeg of ik toe wou lichten waarom ze mij moesten kiezen, na een goed gesprek aan de telefoon kon ik hier komen voor intake en 2 uur later kreeg ik een aanbod! Een afgeronde HBO/WO opleiding was een vereiste maar mijn Zend certificering heeft me gered. Ik denk dus dat het wel helpt, maar opdrachtgevers er niet specifiek op filteren, het is mooi meegenomen zeg maar. Het stelt verder ook niet zoveel voor die certificering (vind ik dan).

Als je bij Ministeries e.d. binnen wilt komen is integriteit erg belangrijk, en zeker hier. Ik heb al via een werkgever voor wat overheidsorganisaties gewerkt dus dat werkte in mijn voordeel. Het voordeel (ik vind het eerder een nadeel) is dat je bij ministeries vaak lang kan blijven (er zijn hier collega's die hier al 2/3 jaar zitten als freelancer!) en dat er redelijk wat budget is qua uurtarief en je dus goed (lees: goed) kan verdienen.

Het echte geheim is om je gewoon zoveel mogelijk te profileren. LinkedIn, Twitter, Blogs e.d. spelen daarbij een erg belangrijke rol vind ik. Ook kun je imageo op het internet een flinke boost geeft door te participeren in grote open sourcre projecten.

Verder als je Zend Framework certificering hebt (dat is iets anders als ZCE) heb je binnen 2 weken een goed betaalde klus. Aan de hand van de hoeveelheid telefoontjes die ik krijg is dat een heilig certificaat en die ga ik binnenkort ook binnen slepen!
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

25/03/2011 14:52:13
Quote Anchor link
Hoi Kees,

Bedankt voor de tips!
Is dit niet wat voor je?
http://www.zend.com/en/company/jobs-at-zend/freelance-php-experts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.