http://www.freelancephpprogrammeur.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 10:31:32
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben sinds een paar weken werkzaam als zzper. Ik bied mezelf o.a. aan als freelance php programmeur. Daarom heb ik vorige week de website http://www.freelancephpprogrammeur.nl gemaakt.

Ik ben van huis uit programmeur en dus geen designer maar ik wil toch een mooi visitekaartje hebben. Zouden jullie eens een kijkje willen nemen en mij van feedback kunnen voorzien?

Bij voorbaat dank!
Anton Boutkam (freelance php programmeur)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:36:37
 
Rick  -

Rick -

20/03/2011 10:42:56
Quote Anchor link
ziet er goed uit. Niet te veel poespas gewoon standaard maar als je je als programmeur aanbied zou je misschien wat effecten toe kunnen voegen een flitsende site als programmeur is beslist niet overbodig.
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

20/03/2011 10:43:45
Quote Anchor link
de afbeelding aan de rechter kant wordt niet weergegeven
 
Write Down

Write Down

20/03/2011 11:08:12
Quote Anchor link
Paar puntjes van kritiek:

  • "Inloggen urenregistratie" Vind ik persoonlijk beetje ongelukkig. Noem het dan Klantensysteem of dergelijke, maar dit is absoluut geen Nederlands.
  • Je "NB" logo maakt het verwarrend. Het lijkt op het eerst niet veel te maken te hebben met freelancephpprogrammeur.nl. Als ik het goed begrijp staat het voor je schuilnaam. (zet dan even in het klein onder je logo je schuilnaam)
  • Persoonlijk zou ik het twitter logo en linked in naar beneden toe verhuizen. Je footer is nog vrij leeg. In je header hoort dit naar mijn mening niet.
  • Het menu is vrij basic. Zou ik wat mooier maken.
  • Iets wat mij direct opvalt: "Ik heb 5+ jaar ervaring" Voor mij is dit forum/blog taal. In je tekst zou ik gewoon "Ik heb meer dan vijf/5 jaar ervaring" zetten.
  • Als PHP-programmeur zou een contactformulier i.p.v. een contactpagina geen slecht idee zijn.
  • De live help vind ik in eerste instantie niet bijpassend bij het design. In tweede instantie vind ik het niet nodig voor dit soort sites.
  • Jouw hoofd hoef ik niet op elke pagina terug te zien.


Iets wat ik wel leuk vind is de "goedemorgen". (ik ga er vanuit dat ik straks goedemiddag krijg) Dat is wat persoonlijker.

Al bij al vind ik je site niet zo slecht hoor. Ondanks de kritiek ;-) De puntjes die ik aanhaal zijn eerder kleine werkpuntjes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <div style="width:247px; height:203px; background-image:url('/img/tweetbox.png">
                <div style="padding:35px 25px 15px 15px; width:158px; height:100px; font-size:12px;">
                    
                </div>
                <div style="margin-top:40px;">
                    <a href="http://twitter.com/freelancephppro" target="_blank" style="font-size:10px;">volg freelancephppro op twitter</a>
                </div>
            </div>


Hou HTML en CSS gescheiden.

Overigens veel fouten in CSS van fancybox:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fwww.freelancephpprogrammeur.nl%2F&profile=css21&usermedium=all&warning=1&lang=nl
Gewijzigd op 20/03/2011 11:11:21 door Write Down
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 11:10:58
Quote Anchor link
Om te beginnen, er bestaan tools om te kijken of je valid html geproduceerd hebt.
http://validator.w3.org/
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Als er iets iritant is, zijn het pagina's die niet goed renderen.

Lees je teksten nog eens door, haal taalfouten eruit en doe niet al te popie jopie.
M.a.w. houdt het zakelijk.

Overigens gaat je je in je vingers snijden met jouw werkwijze.
 
Write Down

Write Down

20/03/2011 11:12:54
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 20/03/2011 11:10:58:
Om te beginnen, er bestaan tools om te kijken of je valid html geproduceerd hebt.
http://validator.w3.org/
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Als er iets iritant is, zijn het pagina's die niet goed renderen.

Lees je teksten nog eens door, haal taalfouten eruit en doe niet al te popie jopie.
M.a.w. houdt het zakelijk.

Overigens gaat je je in je vingers snijden met jouw werkwijze.


Inderdaad, veel taalfouten.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/03/2011 11:56:06
Quote Anchor link
Jammer van die error in de header:

Warning: file_get_contents(http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/freelancephppro.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/freelancep/domains/freelancephpprogrammeur.nl/public_html/index.php on line 39

Ook zou ik niet op de pagina zelf zetten: inloggen urenregistratie. Maak daar gewoon inloggen van o.i.d.

Lay-out ziet er wel prima uit. Iet-wat simpel, maar het is inderdaad geen MUST om een top lay-out te hebben als programmeur.
 

20/03/2011 12:12:02
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 20/03/2011 11:56:06:
Jammer van die error in de header:

Warning: file_get_contents(http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/freelancephppro.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/freelancep/domains/freelancephpprogrammeur.nl/public_html/index.php on line 39
(...)


HAHAHA! Dat is echt keiharde #fail
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 12:44:13
Quote Anchor link
Mensen,

Bedankt voor de nuttige feedback! Die error was afkomstig van twitter, ik zat aan het max aantal requests per dag. Probleem is verholpen en display_errors staat inmiddels ook uit.

Nogmaals bedankt, ik ga met de puntjes aan de slag!

Anton Boutkam (freelance php programmeur)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/03/2011 12:46:07
Quote Anchor link
ik vind die footer totaal niet mooi, ik denk omdat hij te groot is en er te weinig in staat
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 12:48:04
Quote Anchor link
Klopt, ik wil er meer content toe gaan voegen maar die content heb ik nog niet geschreven.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

25/03/2011 12:54:57
Quote Anchor link
I've tested your security on www.freelancephpprogrammeur.nl.

Dit is gewoon spam... [/modedit]
Gewijzigd op 25/03/2011 15:12:39 door Chris -
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 13:02:08
Quote Anchor link
als ik op je contactpagina niets invul en submit, krijg ik een popup dat ik m'n naam moet invullen, maar als ik die weg klik blijft er een 'loading' icoontje in beeld die niet weg gaat.
 
Kees Schepers

kees Schepers

25/03/2011 13:57:16
Quote Anchor link
Hallo Anton,

Ik ben zelf ook een half jaar Freelancer en heb ook een site ervoor opgezet. Het is een aparte manier van marketing misschien maar als ik jou was zou ik een blog beginnen in wellicht de huisstyle van je huidige website.

Er zijn namelijk meer dan genoeg PHP 'freelancers' of hobbyísten die een leuke site hebben met de boodschap 'Ik programmeer PHP voor geld', maar dat alleen wilt een potentieële opdrachtgever niet weten. Vaak word de lat voor een freelancer vrij hoog gelegd omdat dit soort techneuten vaak duurder zijn als interne mensen.

In mijn ogen moet je daarom juist jezelf profileren en dat doe je door kennis te delen en artikelen te schrijven in een blog bijvoorbeeld. Als potentieële opdrachtgevers zien dat anderen echt iets hebben aan jouw kennis bewijst wel dat je goed bent. Dit heeft mij veel verzoeken opgeleverd en heb ik ook leuke klussen aan over gehouden.

IMO is het uiterlijk van je website als PHP freelancer dus ook niet zo van cruciaal belang, zolang je site maar duidelijk is en enigzins professioneel overkomt. Het gaat meer om de inhoud. Tenzij je een webdesign bureau bent oid is het een ander verhaal.

Verder ziet je site er wel leuk uit vind ik, heeft wel een persoonlijk tintje.
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

25/03/2011 14:33:07
Quote Anchor link
Hoi Kees,

Bedankt voor de feedback, zeker iets om over na te denken! Door al die content groeit het bezoekersaantal natuurlijk gestaag en je kunt ook goed laten zien wat je in huis hebt!

Tot dusver gaat het met die ene website overigens als een raket! Ik wordt veel gebeld door opdrachtgevers. Lang niet alles heeft potentie maar er komt tot nog toe ruimschoots voldoende werk uit om een leuke boterham mee te verdienen.

Hoe zit dat bij jou, heeft die Zend certificering jou nog veel extra werk opgeleverd of niet? Ik heb de boeken al een tijdje liggen maar opdrachten hebben wat mij betreft voorrang, ik ben er nog niet aan toe gekomen.

Ik heb veel conculega websites bekeken maar ik was die van jou nog niet tegen gekomen. Ik ben wel benieuwd waar je je klanten zoal vandaan haalt, maar dat is natuurlijk het geheim van de smit?

Succes met je bedrijf!

Groeten,
Anton
 
Kees Schepers

kees Schepers

25/03/2011 14:42:12
Quote Anchor link
Hallo Anton,

Nee dat is niet het geheim van de Smit hoor, bij mijn huidige klus ben ik hier terecht gekomen via een recruiter. Die had mij gevonden via LinkedIn en vroeg of ik toe wou lichten waarom ze mij moesten kiezen, na een goed gesprek aan de telefoon kon ik hier komen voor intake en 2 uur later kreeg ik een aanbod! Een afgeronde HBO/WO opleiding was een vereiste maar mijn Zend certificering heeft me gered. Ik denk dus dat het wel helpt, maar opdrachtgevers er niet specifiek op filteren, het is mooi meegenomen zeg maar. Het stelt verder ook niet zoveel voor die certificering (vind ik dan).

Als je bij Ministeries e.d. binnen wilt komen is integriteit erg belangrijk, en zeker hier. Ik heb al via een werkgever voor wat overheidsorganisaties gewerkt dus dat werkte in mijn voordeel. Het voordeel (ik vind het eerder een nadeel) is dat je bij ministeries vaak lang kan blijven (er zijn hier collega's die hier al 2/3 jaar zitten als freelancer!) en dat er redelijk wat budget is qua uurtarief en je dus goed (lees: goed) kan verdienen.

Het echte geheim is om je gewoon zoveel mogelijk te profileren. LinkedIn, Twitter, Blogs e.d. spelen daarbij een erg belangrijke rol vind ik. Ook kun je imageo op het internet een flinke boost geeft door te participeren in grote open sourcre projecten.

Verder als je Zend Framework certificering hebt (dat is iets anders als ZCE) heb je binnen 2 weken een goed betaalde klus. Aan de hand van de hoeveelheid telefoontjes die ik krijg is dat een heilig certificaat en die ga ik binnenkort ook binnen slepen!
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

25/03/2011 14:52:13
Quote Anchor link
Hoi Kees,

Bedankt voor de tips!
Is dit niet wat voor je?
http://www.zend.com/en/company/jobs-at-zend/freelance-php-experts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.