HULP nodig

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:19:00
Quote Anchor link
hey ik heb dus dat dealerscript bij anouksweb, ik heb al veel foutn ontdekt maar als ik dan wil inloggen vernieuwd hij de pagina heb me aub hier is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27

<?
session_start();
$mysql_server = "localhost";//mysql server
$mysql_pass = "xxx";//wachtwoord
$mysql_login = "xxx";//gebruikersnaam
$mysql_database = "xxx";//database
$mysql_conn = mysql_connect ("$mysql_server", "$mysql_login", "$mysql_pass");
mysql_select_db("$mysql_database");

if($_POST["submit"]){

$query = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username = '". $_post["gb"] . "' AND pass = '". $_post["ww"] . "'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
    header('Location: inloggen.php?gb=' . $_post["gb"]);
}

else{
while($object = mysql_fetch_object($_post["query"])){
$memberid = $object->id;
}

session_register('memberid');
header("Location: index.php?id=" . $_post["id"]);
}
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin vdm
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 22:08:07
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:22:00
Quote Anchor link
Je doet:

$result = mysql_num_rows();
Hier komt een integer uit voort.
Dan ga jij het controleren dmv een booleanse waarde.
Zo werkt dat niet..
En waarschijnlijk, omdat php een "quick and dirty" taaltje is accepteert hij dat.
Dit omdat hij 1 ook als True ziet.
Maar daar zit je fout dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Frank -

Frank -

13/03/2007 17:23:00
Quote Anchor link
De functie session_register() is nog van voor de oorlog, pas dat eens aan.

Verder zou het kunnen zijn dat jouw query mislukt, maar de foutmelding zet jij nergens op het scherm. Zo kun je dus niet debuggen.

Je doet trouwens niets aan beveiliging, inloggen zonder de juiste gegevens is nu gewoon mogelijk. Gebruik bij COOKIE, GET en POST altijd de functie mysql_real_escape_string() om SQL-injection tegen te gaan. (zie Google)
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:27:00
Quote Anchor link
Duidelijke topic titel trouwens. 99% van de mensen die hier post heeft hulp nodig.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:33:00
Quote Anchor link
door wat moet ik session_register() vervangen? of kan je de code even verbeteren?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kevin vdm
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SESSION
['naamverzinnen'] = $strVariabeleNaam;
?>


Googlen helpt een hoop hoor..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:42:00
Quote Anchor link
het werkt nog altijd niet.
de site is http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/
passw=test
user=test
wat zou er fout zijn?dat hij alleen maar vernieuwd?
 
Danny K

Danny K

13/03/2007 17:46:00
Quote Anchor link
nou lijkt me duidelijk:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'fyvernat_dealer'@'localhost' (using password: YES) in /home/fyvernat/public_html/dealer/include.php on line 29
I cannot connect to the database because: Access denied for user 'fyvernat_dealer'@'localhost' (using password: YES)
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:48:00
Quote Anchor link
het lijntje 29 is $mysql_conn = mysql_connect ("$mysql_server", "$mysql_login", "$mysql_pass");
mysql_select_db("$mysql_database"); en daat is niets mis mee het is gewoon dat vreienwen en vnwar haal jij die foutmelding?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2007 17:53:00
Quote Anchor link
kevin schreef op 13.03.2007 17:48:
vreienwen en vnwar

Nederlands?

Waarom staan al die $vars tussen quotes?
En $_POST is niet hetzelfde als $_post.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:54:00
Quote Anchor link
ow daar zal men fout dan zitten en sorry ik zal in het vervolg mooi nl typen.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 17:57:00
Quote Anchor link
ok die fout is opgelost maar nu krijg ik
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php on line 19

Warning: session_register(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php:19) in /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php on line 22

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php:19) in /home/fyvernat/public_html/dealer/inloggen1.php on line 23
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2007 18:01:00
Quote Anchor link
Is de query wel gelukt? Dat moet je checken.
 
Kevin vdm

kevin vdm

13/03/2007 19:16:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 13.03.2007 18:01:
Is de query wel gelukt? Dat moet je checken.
ik ben nog maar een beginner hoe doe ik dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Niet de allermooiste manier, maar er zit een check in. Verder een beetje de vreemde 'dingen' aangepast.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
session_start();
$mysql_server = "localhost";//mysql server
$mysql_pass = "xxx";//wachtwoord
$mysql_login = "xxx";//gebruikersnaam
$mysql_database = "xxx";//database
mysql_connect ($mysql_server, $mysql_login, $mysql_pass) or die("Kan geen databaseverbinding maken");
mysql_select_db($mysql_database) or die("Kan geen database selecteren");

if($_POST['submit'])
{

    $query = "SELECT *
                    FROM users
                    WHERE username = '"
. $_POST['gb'] . "'
                    AND pass = '"
. $_POST['ww'] . "'";
    $result = mysql_query($query) or die("Query is mislukt");
    
     if(mysql_num_rows($result) == 0)
     {

         header('Location: inloggen.php?gb=' . $_POST['gb']);
     }

     else
     {
         $object = mysql_fetch_object($result);
         $memberid = $object->id;
         $_SESSION['memberid') = $memberid;
         header('Location: index.php?id=' . $memberid);
     }
}

?>

Edit: Uiteraard de session-gegevens checken voordat je iemand op beveiligde pagina's laat komen. De id=... in de url kan iedereen simpel wijzigen dus dat heeft verder niks met beveiligen te maken. Dat kan waarschijnlijk zelfs weg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 13:31:00
Quote Anchor link
ok bedankt! ik probeer het metteen!
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 13:40:00
Quote Anchor link
kzalt later proberen men domme host is nu offline.
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 15:31:00
Quote Anchor link
ok gelukt ik ben ingelogt maar nu toont hij niets meer van de stats hier is het stats script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?session_start();
include('include.php');
head();
if(!session_is_registered('memberid')){
    echo"U moet ingelogd zijn om uw stats te bekijken!";
}
else{
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id='$memberid'");
while($object=mysql_fetch_object($query)){
    echo"<table border=\"0\" width=\"50%\"><tr><td>";
    echo"Uw url hosting te verkopen is: <input type=text size='40' value=\"http://www.fyver.nationvoice.com/dealer/koop.php?id=".$memberid."\"><br>";
    echo"U heeft al <b>".$object->euro."</b> verdient.<br>";
    echo"U heeft <b>".$object->glaasjes." hosting accounts</b> verkocht.<br>";
    if($object->ref){
        $query_referer=mysql_query("SELECT username FROM users WHERE id='$object->ref'");
        while($object_referer=mysql_fetch_object($query_referer)){
            echo"Uw referer is <b>".$object_referer->username."</b>.<br>";
        }
    }
    else{echo"U heeft <b>geen</b> referer.<br>";}
    $query_ref=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ref='$memberid'");
    $referalls=mysql_num_rows($query_ref);
    echo"U heeft <b>".$referalls." referalls</b>.<br>Uw ref's zijn:<br>";
    while($object_ref = mysql_fetch_object($query_ref)){
        echo$object_ref->username."<br>";
    }
    echo"</tr></td></table>";
}
}
foot();
?>


en dit is het admin panel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
session_start();
include('include.php');

if(!session_is_registered('admin')){
    if(!$_GET['submit']){
        ?>

<form method='GET' action='admin.php'>
<input type="hidden" name="submit" value="1">
Gebruikersnaam:<br><input type='text' name='gebruikersnaam'><br>
Wachtwoord:<br><input type='password' name='wachtwoord'><br>
<input type='submit' value='Inloggen'></form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
    }
    else{
        if($_GET['gebruikersnaam'] == $gb AND $_GET['wachtwoord'] == $ww){
            $admin=1;
            session_register('admin');
            echo"<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT='0; URL=admin.php'>";
        }

        else{
            echo"Gebruikersnaam en/of Wachtwoord verkeerd.";
        }
    }
}

else{
    if(!$_GET["pid"] AND !$_GET["del"] AND !$_GET["do"]){
        $query = mysql_query("SELECT * FROM users ORDER BY username DESC");
        echo"<table>";
        while($object=mysql_fetch_object($query)){
            echo"<tr><td><a href='?pid=".$object->id."'>".$object->username."</a></td><td><a href='mailto:".$object->email."'>".$object->email."</a></td><td>[€".$object->euro."]</td></tr>";
        }

        echo"</table>";
    }

    elseif(!$_GET["del"] AND $_GET["pid"] AND !$_GET["do"]){
        $query = mysql_query("SELECT * FROM kopers WHERE verkoperid = '$_GET[pid]'");
        echo"<a href='?'>Terug</a><br><a href='?do=del&pid=".$_GET['pid']."'>Verwijder deze user.</a><hr>";
        ?>

<form method="get" action="admin.php">
<input type="hidden" name="do" value="extra">
<input type="hidden" name="pid" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?echo $_GET['pid']?>
">
Geef deze user extra geld:&nbsp;<input type="text" name="extra" size="6">&nbsp;<input type="submit" value="Stort"></form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?
        echo"Hieronder ziet u de urls vanwaar de inhits gekomen zijn.<br>";
        while($object = mysql_fetch_object($query)){
            if(!$object->url){
                echo"<a href='?del=".$object->id."&pid=".$_GET['pid']."'>Onbekende url</a><br>";
            }

            else{
                echo"<a href='?del=".$object->id."&pid=".$_GET['pid']."'>".$object->url."</a><br>";
            }
        }
    }

    elseif($_GET["del"] AND $_GET["pid"]){
        mysql_query("DELETE FROM kopers WHERE id = '$_GET[del]'");
        mysql_query("UPDATE users SET euro = euro - 100, glaasjes = glaasjes - 1 WHERE id = '$_GET[pid]'");
        echo"Gegevens bij gewerkt.<br><a href='javascript:history.back();'>Terug</a>";
    }

    elseif($_GET["do"] == 'del' AND $_GET["pid"]){
        mysql_query("DELETE FROM users WHERE id = '$_GET[pid]'");
        mysql_query("DELETE FROM kopers WHERE verkoperid = '$_GET[pid]'");
        echo"Gegevens bij gewerkt.<br><a href='javascript:history.back(-2);'>Terug</a>";
    }

    elseif($_GET['do'] == 'extra'){
        mysql_query("UPDATE users SET euro = euro + $_GET[extra] WHERE id = $_GET[pid]");
        echo"Gegevens bij gewerkt.<br><a href='javascript:history.back(-2);'>Terug</a>";
    }

    else{
        echo"Foutje";
    }
}

?>

daar krijg ik alleen de gebruikersnaam en e-mail en credits bij te zien
Alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kevin vdm
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2007 15:40:00
Quote Anchor link
session_is_registered en session_register eruit halen en vervangen door $_SESSION['.........']. Zie in mijn voorbeeldscript.
 
Kevin vdm

kevin vdm

14/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
!$_SESSION['memberid'])
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kevin vdm
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2007 16:10:00
Quote Anchor link
Je kunt $_SESSION behandelen als een gewone $var dus:
if(!isset($_SESSION['memberid']))
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.