Id3 krijgen (PEAR ?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 01:15:00
Quote Anchor link
Ik had de functie 'id3_get_tag' nodig, maar toen kwam ik er achter dat die het niet deed omdat ik iets niet had.

Dit staat op PHP.net als installatie instructie:
Quote:
id3 is part of PECL and can be installed using the PEAR installer. To compile PHP with id3 support, download the sourcecode, put it in php-src/ext/id3 and compile PHP using --enable-id3.

Dat snap ik dus niet vanaf 'and compile ....'
Dat bestand heb ik hier gedownload en in die ^ map gezet.. en nu?

Oja vergeten, ik heb net Xampp geinstalleerd op Windows Vista
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:18:54
 

02/08/2008 01:33:00
Quote Anchor link
Heb je PECL voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 10:52:00
Quote Anchor link
Uitleg?
Aan die linkjes heb ik niks gehad, helaas. De laatste was ook iets anders..
 
Douwe

Douwe

02/08/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Ja, laatste link is iets anders, maar doet wel wat jij wil (ID3-tags verkrijgen), zonder gedoe met PECL.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Maar er is dus niet een makkelijke uitleg hoe ik die functies krijg?
 

02/08/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Tis allemaal wat anders. Voor die functies die jij wilt gebruiken heb je PECL nodig, hoe dat allemaal in z'n werk gaat weet ik niet precies.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Iemand? Pls?
 
--

--

02/08/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Waarom heb je niets aan die linkjes gehad dan? Snapte je het niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?
 

02/08/2008 21:59:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees

Dan heb je kut internet want ze doen het hier allemaal, anders zou ik ze natuurlijk niet geplaatst hebben.
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Alleen twee en drie, maar volgens mij is één goed genoeg.

HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?

Jah, en je moet gewoon doen wat d'r staat, je moet het instaleren.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 22:35:00
Quote Anchor link
De 4e is ook het zelfde, want dat is uitleg over link 2/3

En bij link 1, doet deze link het bijvoorbeeld bij jou? Ik klikte op "getID3() library" (bijna bovenaan)

En gewoon installeren lukt mij niet. Wat moet ik nou precies doen met dat .tgz bestand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 

02/08/2008 22:42:00
Quote Anchor link
http://legacy.randomfoo.net/music/getid3.zip
die moet je hebben
tgz is archive bestand, soort van zip.
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dat wordt 'm niet helaas..
 

03/08/2008 00:29:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 03.08.2008 00:27:
Dat wordt 'm niet helaas..

Waarom niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 01:22:00
Quote Anchor link
Het werkt gewoon niet fijn en er is alsnog geen uitleg bij. Je hebt allemaal php bestanden en daar moet je het maar mee doen.. :/

Ik wil gewoon de functies die op php.net staan werkend krijgen!
 
Arend a

Arend a

03/08/2008 02:17:00
Quote Anchor link
http://getid3.sourceforge.net/

Ik weet niet waar karl die url vandaan heeft, maar getid3 heeft haar eigen website, met uitleg. Dit heeft voor mij prima gewerkt.
 
- -

- -

03/08/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Die url staat er ook echt bij hoor ;)

@HaTe; je moet PHP opnieuw opstarten nadat je het heb geinstalleerd, en dat is iets wat jij bent vergeten waarschijnlijk :)
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Oeh, wacht.. Ik ben even helemaal in de war :o

Getid3, dat is toch anders dan de functies op PHP.net?
En @iChris.nl; nadat ik wat precies heb geinstalleerd? Volgens mij heb ik nog niks geinstalleerd. :s
In Getid3 zaten allemaal PHP bestanden, ik wist niet wat ik er mee moest, want in de readme zat echt geen uitleg hoor :o
En dat .tgz bestand heb ik alleen in die map in de TS geplaatst (geinstalleerd?)
 
Douwe

Douwe

03/08/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ja, dat is iets anders, maar doet hetzelfde, dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.