Id3 krijgen (PEAR ?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 01:15:00
Quote Anchor link
Ik had de functie 'id3_get_tag' nodig, maar toen kwam ik er achter dat die het niet deed omdat ik iets niet had.

Dit staat op PHP.net als installatie instructie:
Quote:
id3 is part of PECL and can be installed using the PEAR installer. To compile PHP with id3 support, download the sourcecode, put it in php-src/ext/id3 and compile PHP using --enable-id3.

Dat snap ik dus niet vanaf 'and compile ....'
Dat bestand heb ik hier gedownload en in die ^ map gezet.. en nu?

Oja vergeten, ik heb net Xampp geinstalleerd op Windows Vista
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:01:18
 

02/08/2008 01:33:00
Quote Anchor link
Heb je PECL voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 10:52:00
Quote Anchor link
Uitleg?
Aan die linkjes heb ik niks gehad, helaas. De laatste was ook iets anders..
 
Douwe

Douwe

02/08/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Ja, laatste link is iets anders, maar doet wel wat jij wil (ID3-tags verkrijgen), zonder gedoe met PECL.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Maar er is dus niet een makkelijke uitleg hoe ik die functies krijg?
 

02/08/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Tis allemaal wat anders. Voor die functies die jij wilt gebruiken heb je PECL nodig, hoe dat allemaal in z'n werk gaat weet ik niet precies.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Iemand? Pls?
 
--

--

02/08/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Waarom heb je niets aan die linkjes gehad dan? Snapte je het niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?
 

02/08/2008 21:59:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees

Dan heb je kut internet want ze doen het hier allemaal, anders zou ik ze natuurlijk niet geplaatst hebben.
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Alleen twee en drie, maar volgens mij is één goed genoeg.

HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?

Jah, en je moet gewoon doen wat d'r staat, je moet het instaleren.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 22:35:00
Quote Anchor link
De 4e is ook het zelfde, want dat is uitleg over link 2/3

En bij link 1, doet deze link het bijvoorbeeld bij jou? Ik klikte op "getID3() library" (bijna bovenaan)

En gewoon installeren lukt mij niet. Wat moet ik nou precies doen met dat .tgz bestand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 

02/08/2008 22:42:00
Quote Anchor link
http://legacy.randomfoo.net/music/getid3.zip
die moet je hebben
tgz is archive bestand, soort van zip.
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dat wordt 'm niet helaas..
 

03/08/2008 00:29:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 03.08.2008 00:27:
Dat wordt 'm niet helaas..

Waarom niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 01:22:00
Quote Anchor link
Het werkt gewoon niet fijn en er is alsnog geen uitleg bij. Je hebt allemaal php bestanden en daar moet je het maar mee doen.. :/

Ik wil gewoon de functies die op php.net staan werkend krijgen!
 
Arend a

Arend a

03/08/2008 02:17:00
Quote Anchor link
http://getid3.sourceforge.net/

Ik weet niet waar karl die url vandaan heeft, maar getid3 heeft haar eigen website, met uitleg. Dit heeft voor mij prima gewerkt.
 
- -

- -

03/08/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Die url staat er ook echt bij hoor ;)

@HaTe; je moet PHP opnieuw opstarten nadat je het heb geinstalleerd, en dat is iets wat jij bent vergeten waarschijnlijk :)
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Oeh, wacht.. Ik ben even helemaal in de war :o

Getid3, dat is toch anders dan de functies op PHP.net?
En @iChris.nl; nadat ik wat precies heb geinstalleerd? Volgens mij heb ik nog niks geinstalleerd. :s
In Getid3 zaten allemaal PHP bestanden, ik wist niet wat ik er mee moest, want in de readme zat echt geen uitleg hoor :o
En dat .tgz bestand heb ik alleen in die map in de TS geplaatst (geinstalleerd?)
 
Douwe

Douwe

03/08/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ja, dat is iets anders, maar doet hetzelfde, dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.