iDEAL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/01/2009 22:50:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Op het moment ben ik bezig met het schrijven van een webshop, dit lukt heel goed, alleen kom ik nu bij een knelpunt aan. Namelijk iDEAL. Op dit gebied ben ik totaal een leek, ik betaal er wel zo nu en dan mijn producten op internet mee, maar hoet het precies werkt is voor mij ook altijd nog een vraag. Ik hoop dat jullie mij wat meer duidelijkheid kunnen bieden. Hetgene wat ik al wel weet (verbeter me als ik het verkeerd heb):
- Je moet een min of meer (onbetaald) abonnement bij alle banken aanvragen met rekeningnummer;
- Door middel van een link heen en terug kun je de betaling controleren (maar tot hoever is dit veilig en hoe kan ik dit integreren)

Een paar vragen:
- In hoeverre is iDEAL veilig om mee te kunnen betalen op internet met betrekking tot het controleren van de betaling?
- Krijg je bij de banken waar je je voor iDEAL aanmeld een duidelijke uitleg en evt handleiding hoe je dit moet integreren?
- Zijn er eventueel goede tuts (meeste wat ik op internet vind biedt mij nog niet veel duidelijkheid)?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:29:24
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

14/01/2009 23:27:00
Quote Anchor link
volgens mij hoef je maar bij 1 bank aan te melden (weet ik ook iet zeker). Je krijgt zoiezo hoe je bepaalde codes moet genereren die je moet meesturen, of certificaten.

of je zeker weet dat een betaling daadwerkelijk voltooid is, ligt aan je abbonnement. Je hebt iDeal Lite en iDeal professional, waarbij je alleen bij de laatste zeker weet of er betaald is.
 
Martiveen -

Martiveen -

14/01/2009 23:45:00
Quote Anchor link
Huh dus om het een beetje te kunnen gebruiken heb je dus professional nodig? Is er echt geen enkele manier om te controleren of er betaalt is?
 
Tristan nvt

Tristan nvt

15/01/2009 08:53:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar www.mollie.nl. Die regelen alles voor je, je hoeft alleen maar een koppeling erin te zetten.
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 09:07:00
Quote Anchor link
Vraag je bank, die weet er (als het goed is) alles vanaf.

Hier op phphulp staan een paar goede tuts, zie de tutorials.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

15/01/2009 11:06:00
Quote Anchor link
- Je vraagt bij de bank waar je een rekening hebt lopen een 'ideal account' aan. Op deze rekening worden alle betalingen ontvangen. (Je kunt hier ook een nieuwe rekening voor openen)

- Klanten van ALLE BANKEN kunnen bij jou betalen met je iDEAL; je hoeft niet bij meerdere banken een abonnement af te sluiten.


Met iDEAL Lite heb je de meest eenvoudige integratie, en je betaal alleen per transactie (geen abonnementskosten e.d.). Nadeel is dat er GEEN betrouwbare terugkoppeling mogelijk is.

Check dit script eens: Ideal Lite

Met iDEAL Professional heb je is de integratie veel complexer omdat je rechtstreeks moet communiceren met de iDEAL server. Hiervoor moet je werken met een SSL verbinding vanuit je script naar de bank. Voordeel is dat deze communicatie niet te manipuleren is door bezoekers van je site; en dus betrouwbaar is. Zo kun je m.b.v. de transactie-status de backend aansturen om bepaalde acties te ondernemen.

Check dit script eens: Ideal Professional


Een paar vragen:
- In hoeverre is iDEAL veilig om mee te kunnen betalen op internet met betrekking tot het controleren van de betaling?
IDEAL lite is NIET veilig, iDEAL Professional is WEL veilig.

- Krijg je bij de banken waar je je voor iDEAL aanmeld een duidelijke uitleg en evt handleiding hoe je dit moet integreren?
Je krijgt een handleiding, maar die op deze site zijn al een stuk beter! (a)

- Zijn er eventueel goede tuts (meeste wat ik op internet vind biedt mij nog niet veel duidelijkheid)?
Op deze site staat alles wat je moet weten; maar als je vragen hebt kun je me ook een berichtje/email sturen.
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 11:14:00
Quote Anchor link
Pholeron schreef op 15.01.2009 11:06:
Met iDEAL Lite heb je de meest eenvoudige integratie, en je betaal alleen per transactie (geen abonnementskosten e.d.). Nadeel is dat er GEEN betrouwbare terugkoppeling mogelijk is.


Quote:
IDEAL lite is NIET veilig,

iDEAL Lite is 100% veilig, net zo veilig als de professional versie. Daar zit geen enkel verschil in.

Het heeft alleen géén functionaliteit om directe terugkoppeling te geven, dat zit niet in het pakket. Wanneer je dat niet nodig hebt, is er niets aan de hand. Wanneer je dat wel nodig hebt, bega je een blunder wanneer je voor de Lite-versie kiest. Dat zegt niks over de veiligheid maar alles over de slechte keuze die JIJ als klant hebt gemaakt. Jouw fout, jouw probleem.

Roep geen dingen over veiligheid wanneer het niets met veiligheid te maken heeft, dat kan zomaar een eigen leven gaan leiden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

15/01/2009 11:38:00
Quote Anchor link
Quote:
iDEAL Lite is 100% veilig, net zo veilig als de professional versie. Daar zit geen enkel verschil in.


Het klopt dat betalen met IDEAL LITE 100% veilig is! Maar dat was ook niet de vraag waarop ik dat antwoord gaf.. Het antwoord had betrekking op de vraag "Is de terugkoppeling veilig".
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 11:47:00
Quote Anchor link
En daar is het begrip "veilig" dus niet van toepassing, je krijgt namelijk geen realtime terugkoppeling. Het is dus een functionaliteit die niet aanwezig is en wat ook keurig is beschreven. Dat heeft niets met veiligheid te maken.

Wanneer je als programmeur zo stom bent om de aanname te doen dat de handleiding niet klopt en dat er wél een terugkoppeling is, tja, dan houdt het op. Dan kun je beter een andere baan gaan zoeken, lijkt me een stuk veiliger.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 20:54:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 15.01.2009 09:07:
Vraag je bank, die weet er (als het goed is) alles vanaf.

Hier op phphulp staan een paar goede tuts, zie de tutorials.


Al gedaan, wat krijg je als antwoord: 'Sorry meneer, nee ik heb daar geen verstand van.' Vraag ik om telefoonnummer: 'Ik heb geen idee, kijkt u maar op de website.'. Lekker he, de Rabobank...
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 20:59:00
Quote Anchor link
Tja, je moet natuurlijk wel bij een technische helpdesk zijn.

Een autoverkoper hoef je ook niet te vragen welke motorolie jouw specifieke motor nodig heeft, daarvoor moet je toch echt bij de monteurs zijn. Bij een bank is dat niet anders.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 21:11:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 15.01.2009 20:59:
Tja, je moet natuurlijk wel bij een technische helpdesk zijn.

Een autoverkoper hoef je ook niet te vragen welke motorolie jouw specifieke motor nodig heeft, daarvoor moet je toch echt bij de monteurs zijn. Bij een bank is dat niet anders.


Dat eerste had ik nog wel verwacht, maar dat ze geen telefoonnummer konden geven.. Back-to-topic pls.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.