if else gek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »
Harm A

Harm A

08/02/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<?php
if ($login == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($pass == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($login == "$login")
{

if ($pass == "$pass")
{

// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
$RESULT_FILE_NAME = "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = "3600";

$IPBestand = "poll_ips.php";

$ipadres = $REMOTE_ADDR;

include ("$IPBestand");

$gedaan = explode(" ", $gedaan);

$aantal = count ($gedaan);
$watnu = "ja";
for ($tel = 0; $tel < $aantal ; $tel++){

if ($ipadres == $gedaan[$tel]){
$watnu = "";}
}


if ($watnu == "ja"){

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {

    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);

    include ("$IPBestand");

    $file2 = fopen("$IPBestand","w+");
    fputs($file2, "<?PHP\n\$gedaan = \"$gedaan $ipadres\";\n?> ");
    fclose ($file2);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE CELLSPACING=2 CELLPADDING=1 BORDER=1>";
    echo "<tr><th>Keuzes</th><th>Percentage</th><th>Aantal stemmen</th></tr>";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr><td> $ANSWER[$key] </td><td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"> $percent_float % </td><td>$file_array[$key]</td></tr>";
    }

    echo "</TABLE><br>";
}
else {
echo"je hebt al gestemt";
}

}

}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
}


?>

wat klopt hier niet?(ik weet dat er heel veel if en else dingen in zitten)
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:30:56
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 16:55:00
Quote Anchor link
owja op het begin en eind zit een check of je wel ingelogd ben
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 17:46:00
Quote Anchor link
niemand heeft zeker zin om zo'n script na te kijken
 
Mitch X

Mitch X

08/02/2004 17:55:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet dan? Of wat is de error? Dat zoekt makkelijker op een zondag :P
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 18:03:00
Quote Anchor link
ik maak het wel wat makkelijker, kan jij er voor zorgen dat mensen maar 1x kunnen stemmen?
dit is de script(zonder error en misukte anti meerdere keren stemen):
// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
$RESULT_FILE_NAME
= "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = "3600";

// Hieronder hoef je niks te veranderen

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {

    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0 style=\"border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Keuzes</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Percentage</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Aantal stemmen</font></th>\n</tr>\n";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $ANSWER[$key] </font></td>\n<td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $percent_float % </font></td>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\">$file_array[$key]</font></td>\n</tr>\n";
    }

    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n</tr>\n";
    echo "</TABLE><br>"; ?>
Gewijzigd op 08/02/2004 18:05:00 door Harm A
 

08/02/2004 21:24:00
Quote Anchor link
In IP blocken vroeg ik dat ook kijk maar ff ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.