if else gek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »
Harm A

Harm A

08/02/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<?php
if ($login == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($pass == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($login == "$login")
{

if ($pass == "$pass")
{

// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
$RESULT_FILE_NAME = "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = "3600";

$IPBestand = "poll_ips.php";

$ipadres = $REMOTE_ADDR;

include ("$IPBestand");

$gedaan = explode(" ", $gedaan);

$aantal = count ($gedaan);
$watnu = "ja";
for ($tel = 0; $tel < $aantal ; $tel++){

if ($ipadres == $gedaan[$tel]){
$watnu = "";}
}


if ($watnu == "ja"){

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {

    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);

    include ("$IPBestand");

    $file2 = fopen("$IPBestand","w+");
    fputs($file2, "<?PHP\n\$gedaan = \"$gedaan $ipadres\";\n?> ");
    fclose ($file2);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE CELLSPACING=2 CELLPADDING=1 BORDER=1>";
    echo "<tr><th>Keuzes</th><th>Percentage</th><th>Aantal stemmen</th></tr>";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr><td> $ANSWER[$key] </td><td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"> $percent_float % </td><td>$file_array[$key]</td></tr>";
    }

    echo "</TABLE><br>";
}
else {
echo"je hebt al gestemt";
}

}

}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
}


?>

wat klopt hier niet?(ik weet dat er heel veel if en else dingen in zitten)
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:39:54
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 16:55:00
Quote Anchor link
owja op het begin en eind zit een check of je wel ingelogd ben
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 17:46:00
Quote Anchor link
niemand heeft zeker zin om zo'n script na te kijken
 
Mitch X

Mitch X

08/02/2004 17:55:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet dan? Of wat is de error? Dat zoekt makkelijker op een zondag :P
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 18:03:00
Quote Anchor link
ik maak het wel wat makkelijker, kan jij er voor zorgen dat mensen maar 1x kunnen stemmen?
dit is de script(zonder error en misukte anti meerdere keren stemen):
// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
$RESULT_FILE_NAME
= "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = "3600";

// Hieronder hoef je niks te veranderen

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {

    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0 style=\"border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Keuzes</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Percentage</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Aantal stemmen</font></th>\n</tr>\n";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $ANSWER[$key] </font></td>\n<td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $percent_float % </font></td>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\">$file_array[$key]</font></td>\n</tr>\n";
    }

    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n</tr>\n";
    echo "</TABLE><br>"; ?>
Gewijzigd op 08/02/2004 18:05:00 door Harm A
 

08/02/2004 21:24:00
Quote Anchor link
In IP blocken vroeg ik dat ook kijk maar ff ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.