iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:32:34
Quote Anchor link
Beste,

ik wil graag een klein stukje website op een andere website plaatsen. Het is een fixed stukje website, en wil dus met een paar regels kunnen plaatsen. hoe werkt iframe precies, en hoe kan mijn website daarin doen?

mvg jeremy
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 03:54:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:36:00
Quote Anchor link
Wat heb je al gevonden? Want dit kan je echt zo vinden als je op 'iframe' zoekt.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:42:57
Quote Anchor link
Een iframe werkt zoals een <img>

<img src="mijn_afbeelding.jpg">
->
<iframe src="mijn_iframe.php">

Dus, met css vertel je hoe de image/iframe in de pagina moet passen. Width, height, border ...
De src vertelt dan weer wat er binnenin gebeurt.
Na het laden van de hoofdpagina zal het element zelf op zoek gaan naar de source (src)
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:45:10
Quote Anchor link
en die link verwijst dan naar mijn pagina die de gebruiker moet hebben.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:49:24
Quote Anchor link
Ja, zo moeilijk is het nou ook weer niet ;-)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:52:17
Quote Anchor link
ja.

En dan moet je zien voor knoppen/links op de hoofdpagina, en hoe je daarmee de navigatie van de iframe kan regelen.

Simpel voorbeeld
http://www.developphp.com/view_lesson.php?v=141

let op <iframe name="mijn_iframe"> en <a target="mijn_iframe">
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:05:18
Quote Anchor link
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:10:49
Quote Anchor link
Jerry php op 03/06/2013 16:05:18:
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..

En gelukkig ook maar. Wel bestaat er een sandbox-parameter, welke het mogelijk maakt:
http://www.w3schools.com/tags/att_iframe_sandbox.asp
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:14:35
Quote Anchor link
Maar als ik dat doet, geeft hij mijn javascript weer op het scherm, maar dat moet niet. hij moet het gewoon kunnen lezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:17:08
Quote Anchor link
Je hebt bijv. een JS-variabele in je embedded site in je iframe, die je wilt uitlezen op de parent-page (waar de iframe in staat)?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:17:45
Quote Anchor link
Kijk, dit is dus het ding:
de pagina binnenin de iframe is een pagina op zich. javascript, css, ... die te maken heeft met met de inhoud van de pagina moeten op die pagina zelf worden geregeld.

Je kan wel communiceren tussen het hoofd-window en de iframe-window, met javascript. Er is wel 1 voorwaarde: de hoofdpagina en de iframe inhoud moeten op het zelfde domein staan, anders werkt de communicatie niet (of je moet toch heel erg prutsen)

- Geef eens een voorbeeld van die javascript code die niet werkt.
- Staat die iframe op het zelfde domein?
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:18:12
Quote Anchor link
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/scripts/main.js" sandbox="allow-scripts"></iframe>
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/index.php" height="100%" frameborder="0" width="100%"></iframe>

Dat heb ik nu. En nu is het de bedoeling dat index.php gewoon de main.js kan uitlezen als het gevragen wordt.

Toevoeging op 03/06/2013 16:19:43:

Kris, het is wel de bedoeling dat bijvoorbeeld jij op je website, mijn iframe kan gaan gebruiken. Javascript zoals bijvoorbeeld kleine hovers etc.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:20:03
Quote Anchor link
Geef eens een specifiek voorbeeld van wat er in main.js moet gebeuren.
Gewijzigd op 03/06/2013 16:20:40 door Kris Peeters
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:21:26
Quote Anchor link
Dit bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
  $('#social').click(function(){
       if($('#popupSocial').is(':visible')) {
           $('#popupSocial').hide();
       }else{
           checkVisibleForSocial();
           $('#popupSocial').show();
       }        
    });
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:25:40
Quote Anchor link
Onthoud wel dat de sandbox in Opera en < IE9 niet werkt.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:32:34
Quote Anchor link
Prima, maar ik wil graag weten hoe ik het wel kan doen bijvoorbeeld in chrome
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:36:20
Quote Anchor link
Ik vermoed dat het niet kan, of je zult met cURL in PHP het iFrame-systeem moeten nabootsen.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:49:25
Quote Anchor link
en hoe zit het dan met deze website?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
// Create iframe
  if (!document.getElementById('_BH_frame') && bhNotInParent === false) {
    // Inject the CSS
    var c = document.createElement('link');
    c.type = "text/css";
    c.rel = "stylesheet";
    c.href = bh.guiCSS;
    c.id = "_BH_CSS";
    head.appendChild(c);

    var iframe = document.createElement('iframe');

    // Create our bugherd container iframe
    iframe.setAttribute("style","display:block !important;border:0 !important;overflow:hidden" +
      "!important;position:absolute !important;right:0px !important;position:fixed !important;top:0px" +
      "!important;overflow:hidden !important;width:0%;background-color:transparent !important;");

    iframe.setAttribute('frameBorder', '0');
    iframe.setAttribute('border', '0');
    iframe.setAttribute('allowTransparency', 'true');
    iframe.setAttribute('id', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('name', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('scrolling', 'no');

    document.body.appendChild(iframe);

    // Apply
    bh.iframe = iframe;
    bh.win = iframe.contentWindow;
    bh.doc = bh.win.document;
    bh.doc.open().write('<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">' +
      '<html><head><title>BugHerd Sidebar</title><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,600,700,300" rel="stylesheet" type="text/css"></head><body onload="parent.window._bugHerd.loaded()">' +
      bh.data.h + '</body></html>');

    bh.doc.close();
    // Avoid webkit bug which scrolls infinite to the top margin of the iframe
    bh.win.scroll(0,0);
 
Jerry php

Jerry php

05/06/2013 16:03:51
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien het idee hoe ik het kan werkend maken inclusief javascript?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.