iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:32:34
Quote Anchor link
Beste,

ik wil graag een klein stukje website op een andere website plaatsen. Het is een fixed stukje website, en wil dus met een paar regels kunnen plaatsen. hoe werkt iframe precies, en hoe kan mijn website daarin doen?

mvg jeremy
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 02:00:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:36:00
Quote Anchor link
Wat heb je al gevonden? Want dit kan je echt zo vinden als je op 'iframe' zoekt.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:42:57
Quote Anchor link
Een iframe werkt zoals een <img>

<img src="mijn_afbeelding.jpg">
->
<iframe src="mijn_iframe.php">

Dus, met css vertel je hoe de image/iframe in de pagina moet passen. Width, height, border ...
De src vertelt dan weer wat er binnenin gebeurt.
Na het laden van de hoofdpagina zal het element zelf op zoek gaan naar de source (src)
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:45:10
Quote Anchor link
en die link verwijst dan naar mijn pagina die de gebruiker moet hebben.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:49:24
Quote Anchor link
Ja, zo moeilijk is het nou ook weer niet ;-)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:52:17
Quote Anchor link
ja.

En dan moet je zien voor knoppen/links op de hoofdpagina, en hoe je daarmee de navigatie van de iframe kan regelen.

Simpel voorbeeld
http://www.developphp.com/view_lesson.php?v=141

let op <iframe name="mijn_iframe"> en <a target="mijn_iframe">
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:05:18
Quote Anchor link
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:10:49
Quote Anchor link
Jerry php op 03/06/2013 16:05:18:
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..

En gelukkig ook maar. Wel bestaat er een sandbox-parameter, welke het mogelijk maakt:
http://www.w3schools.com/tags/att_iframe_sandbox.asp
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:14:35
Quote Anchor link
Maar als ik dat doet, geeft hij mijn javascript weer op het scherm, maar dat moet niet. hij moet het gewoon kunnen lezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:17:08
Quote Anchor link
Je hebt bijv. een JS-variabele in je embedded site in je iframe, die je wilt uitlezen op de parent-page (waar de iframe in staat)?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:17:45
Quote Anchor link
Kijk, dit is dus het ding:
de pagina binnenin de iframe is een pagina op zich. javascript, css, ... die te maken heeft met met de inhoud van de pagina moeten op die pagina zelf worden geregeld.

Je kan wel communiceren tussen het hoofd-window en de iframe-window, met javascript. Er is wel 1 voorwaarde: de hoofdpagina en de iframe inhoud moeten op het zelfde domein staan, anders werkt de communicatie niet (of je moet toch heel erg prutsen)

- Geef eens een voorbeeld van die javascript code die niet werkt.
- Staat die iframe op het zelfde domein?
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:18:12
Quote Anchor link
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/scripts/main.js" sandbox="allow-scripts"></iframe>
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/index.php" height="100%" frameborder="0" width="100%"></iframe>

Dat heb ik nu. En nu is het de bedoeling dat index.php gewoon de main.js kan uitlezen als het gevragen wordt.

Toevoeging op 03/06/2013 16:19:43:

Kris, het is wel de bedoeling dat bijvoorbeeld jij op je website, mijn iframe kan gaan gebruiken. Javascript zoals bijvoorbeeld kleine hovers etc.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:20:03
Quote Anchor link
Geef eens een specifiek voorbeeld van wat er in main.js moet gebeuren.
Gewijzigd op 03/06/2013 16:20:40 door Kris Peeters
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:21:26
Quote Anchor link
Dit bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
  $('#social').click(function(){
       if($('#popupSocial').is(':visible')) {
           $('#popupSocial').hide();
       }else{
           checkVisibleForSocial();
           $('#popupSocial').show();
       }        
    });
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:25:40
Quote Anchor link
Onthoud wel dat de sandbox in Opera en < IE9 niet werkt.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:32:34
Quote Anchor link
Prima, maar ik wil graag weten hoe ik het wel kan doen bijvoorbeeld in chrome
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:36:20
Quote Anchor link
Ik vermoed dat het niet kan, of je zult met cURL in PHP het iFrame-systeem moeten nabootsen.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:49:25
Quote Anchor link
en hoe zit het dan met deze website?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
// Create iframe
  if (!document.getElementById('_BH_frame') && bhNotInParent === false) {
    // Inject the CSS
    var c = document.createElement('link');
    c.type = "text/css";
    c.rel = "stylesheet";
    c.href = bh.guiCSS;
    c.id = "_BH_CSS";
    head.appendChild(c);

    var iframe = document.createElement('iframe');

    // Create our bugherd container iframe
    iframe.setAttribute("style","display:block !important;border:0 !important;overflow:hidden" +
      "!important;position:absolute !important;right:0px !important;position:fixed !important;top:0px" +
      "!important;overflow:hidden !important;width:0%;background-color:transparent !important;");

    iframe.setAttribute('frameBorder', '0');
    iframe.setAttribute('border', '0');
    iframe.setAttribute('allowTransparency', 'true');
    iframe.setAttribute('id', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('name', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('scrolling', 'no');

    document.body.appendChild(iframe);

    // Apply
    bh.iframe = iframe;
    bh.win = iframe.contentWindow;
    bh.doc = bh.win.document;
    bh.doc.open().write('<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">' +
      '<html><head><title>BugHerd Sidebar</title><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,600,700,300" rel="stylesheet" type="text/css"></head><body onload="parent.window._bugHerd.loaded()">' +
      bh.data.h + '</body></html>');

    bh.doc.close();
    // Avoid webkit bug which scrolls infinite to the top margin of the iframe
    bh.win.scroll(0,0);
 
Jerry php

Jerry php

05/06/2013 16:03:51
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien het idee hoe ik het kan werkend maken inclusief javascript?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.