Image gallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 15:28:47
Quote Anchor link
Ik wil zegmaar dat ik 3 rijen krijg waarvan elke rij 4 kolommen heeft.
De afbeeldingen worden uitgelezen uit de database en zitten dus in een while lus.Om elke rij heb ik een div omheen gezet en die wat eigenschappen mee gegeven, maar ik kom er niet uit hoe ik dat voor mekaar kan krijgen.Ligt de fout in dit CSS scriptje?
Page:flagrace.xentia.nl/Newwebsite/portfolio.php
Quote:
@charset "utf-8";
/* CSS Document */

#middle
{
margin-top:175px;
margin-left:390px;
}

#eersterij
{
float:left;
}

#tweederij
{
float:left;
}
#derderij
{
float:left;
}

.VergrootglasBlauw
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}

.VergrootglasGroen
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}

.VergrootglasOranje
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:23:35
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 15:43:53
Quote Anchor link
Hallo Mitchoit,

Het probleem is dat niet hebt aangegeven tot hoe ver de plaatjes door mogen gaan. Als je de div #middle een width geeft van bijv. 976px dan zie je dat er 4 naast elkaar komen te staan.

Het is nu ook niet meer nodig om elke rij een nieuw ID mee te geven. Als je gewoon een ID maakt met daarin de opmaak scheelt dit je weer wat extra code.
 
Koen Schouten

Koen Schouten

26/05/2011 15:46:01
Quote Anchor link
Ik zie alles netjes onder elkaar staan, alleen je menu niet, dit omdat je een float:right hebt. Probeer dit beter de onderscheiden.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 15:47:11
Quote Anchor link
Dit is de php/html code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="middle">
        <?
        $sql
= "SELECT * FROM Website LIMIT 12";
        $query = mysql_query($sql);
        while($data = mysql_fetch_assoc($query))
        {

    if($data['Vergrootglas'] == "1")
    {

    ?>

    <div id="eersterij">
    <img class="zoom" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img             class="VergrootglasBlauw" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'"/></a>
    </div>
    <? }
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2")
    {
?>

    <div id="tweederij">
    <img class="zoom2" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img    class="VergrootglasGroen" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_oranje.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'"/></a>
    </div>
    <? }
    else
    { ?>

    <div id="derderij">
    <img class="zoom3" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img    class="VergrootglasOranje" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_groen.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'" /></a>
    </div>
    <? } ?>
<? } ?>
        </div>

Toevoeging op 26/05/2011 15:52:01:

Ik heb er nu wel een breedte aangegeven alleen het grootste probleem is nog dat de vergrootglazen dan verkeerd staan want de linkerkant moet alleen een zwarte vergrootglas hebben middelste oranje rechtse kant groen
Gewijzigd op 26/05/2011 15:56:20 door Mitchoit Patron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2011 15:52:15
Quote Anchor link
zet het eens tussen code-tags a.u.b. :-)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 15:52:46
Quote Anchor link
Zet even om heel je code [code-][/code-] ( zonder - ) dan kunnen we het wat duidelijker zien.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 16:11:05
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/05/2011 15:52:46:
Zet even om heel je code [code-][/code-] ( zonder - ) dan kunnen we het wat duidelijker zien.

Kheb het al weer veranderd kwist eerst niet hoe dat moest :P
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 16:11:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<div id="middle">
    <?
    $query
= mysql_query("SELECT * FROM Website LIMIT 12");

    while($data = mysql_fetch_assoc($query)):
    if($data['Vergrootglas'] == "1"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_blauw';
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_oranje';
    else:
        $vergrootglas = 'vergrootglas_groen';
    endif;

    ?>

        <div id="portfolio_foto">
        <img class="zoom" alt="" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
        <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>">
            <img class="<?php echo $vergrootglas; ?>" alt="" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" />
        </a>
        </div>
    <? endwhile; ?>
</div>


Als je het op deze manier doet gebruik je veel minder HTML. De attributen "onMouseO er" en "onMouseOut" heb ik eruit gehaald. Deze werden vroeger gebruikt, dit wordt voortaan gedaan via het :hover attribuut in CSS.


EDIT:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($data['Vergrootglas'] == "1"):


Verwijdert uit de code anders zullen niet alle images worden getoond.
Gewijzigd op 26/05/2011 16:19:39 door Rick van Riel
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 16:27:16
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/05/2011 16:11:18:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<div id="middle">
    <?
    $query
= mysql_query("SELECT * FROM Website LIMIT 12");

    while($data = mysql_fetch_assoc($query)):
    if($data['Vergrootglas'] == "1"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_blauw';
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_oranje';
    else:
        $vergrootglas = 'vergrootglas_groen';
    endif;

    ?>

        <div id="portfolio_foto">
        <img class="zoom" alt="" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
        <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>">
            <img class="<?php echo $vergrootglas; ?>" alt="" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" />
        </a>
        </div>
    <? endwhile; ?>
</div>


Als je het op deze manier doet gebruik je veel minder HTML. De attributen "onMouseO er" en "onMouseOut" heb ik eruit gehaald. Deze werden vroeger gebruikt, dit wordt voortaan gedaan via het :hover attribuut in CSS.


EDIT:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($data['Vergrootglas'] == "1"):


Verwijdert uit de code anders zullen niet alle images worden getoond.


Tnx alleen op het laatste heb je nog een keer staan vergrootglasbutton == 1, maar dan leest tie alleen de afbeeldingen met een blauwe vergrootglas
*Al opgelost

Toevoeging op 26/05/2011 16:34:20:

Het enigste wat er nu nog fout aan is is dat tie alleen blauwe buttons weergeeft en geen oranje of groen.Voorderest staat alles goed!

Toevoeging op 26/05/2011 17:01:34:


Toevoeging op 26/05/2011 17:45:08:

Hoe zet je een image als hover?
Want als ik een hover maak en daarin zet ik een background image werkt het niet....

[
Gewijzigd op 26/05/2011 17:45:56 door Mitchoit Patron
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.