Image gallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 15:28:47
Quote Anchor link
Ik wil zegmaar dat ik 3 rijen krijg waarvan elke rij 4 kolommen heeft.
De afbeeldingen worden uitgelezen uit de database en zitten dus in een while lus.Om elke rij heb ik een div omheen gezet en die wat eigenschappen mee gegeven, maar ik kom er niet uit hoe ik dat voor mekaar kan krijgen.Ligt de fout in dit CSS scriptje?
Page:flagrace.xentia.nl/Newwebsite/portfolio.php
Quote:
@charset "utf-8";
/* CSS Document */

#middle
{
margin-top:175px;
margin-left:390px;
}

#eersterij
{
float:left;
}

#tweederij
{
float:left;
}
#derderij
{
float:left;
}

.VergrootglasBlauw
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}

.VergrootglasGroen
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}

.VergrootglasOranje
{
margin-left:-50px;
margin-bottom:22px;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:46:48
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 15:43:53
Quote Anchor link
Hallo Mitchoit,

Het probleem is dat niet hebt aangegeven tot hoe ver de plaatjes door mogen gaan. Als je de div #middle een width geeft van bijv. 976px dan zie je dat er 4 naast elkaar komen te staan.

Het is nu ook niet meer nodig om elke rij een nieuw ID mee te geven. Als je gewoon een ID maakt met daarin de opmaak scheelt dit je weer wat extra code.
 
Koen Schouten

Koen Schouten

26/05/2011 15:46:01
Quote Anchor link
Ik zie alles netjes onder elkaar staan, alleen je menu niet, dit omdat je een float:right hebt. Probeer dit beter de onderscheiden.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 15:47:11
Quote Anchor link
Dit is de php/html code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="middle">
        <?
        $sql
= "SELECT * FROM Website LIMIT 12";
        $query = mysql_query($sql);
        while($data = mysql_fetch_assoc($query))
        {

    if($data['Vergrootglas'] == "1")
    {

    ?>

    <div id="eersterij">
    <img class="zoom" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img             class="VergrootglasBlauw" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'"/></a>
    </div>
    <? }
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2")
    {
?>

    <div id="tweederij">
    <img class="zoom2" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img    class="VergrootglasGroen" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_oranje.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'"/></a>
    </div>
    <? }
    else
    { ?>

    <div id="derderij">
    <img class="zoom3" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
    <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>"><img    class="VergrootglasOranje" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_groen.png" onMouseOver="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_roze.png'" onMouseOut="src='website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png'" /></a>
    </div>
    <? } ?>
<? } ?>
        </div>

Toevoeging op 26/05/2011 15:52:01:

Ik heb er nu wel een breedte aangegeven alleen het grootste probleem is nog dat de vergrootglazen dan verkeerd staan want de linkerkant moet alleen een zwarte vergrootglas hebben middelste oranje rechtse kant groen
Gewijzigd op 26/05/2011 15:56:20 door Mitchoit Patron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2011 15:52:15
Quote Anchor link
zet het eens tussen code-tags a.u.b. :-)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 15:52:46
Quote Anchor link
Zet even om heel je code [code-][/code-] ( zonder - ) dan kunnen we het wat duidelijker zien.
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 16:11:05
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/05/2011 15:52:46:
Zet even om heel je code [code-][/code-] ( zonder - ) dan kunnen we het wat duidelijker zien.

Kheb het al weer veranderd kwist eerst niet hoe dat moest :P
 
Rick van Riel

Rick van Riel

26/05/2011 16:11:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<div id="middle">
    <?
    $query
= mysql_query("SELECT * FROM Website LIMIT 12");

    while($data = mysql_fetch_assoc($query)):
    if($data['Vergrootglas'] == "1"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_blauw';
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_oranje';
    else:
        $vergrootglas = 'vergrootglas_groen';
    endif;

    ?>

        <div id="portfolio_foto">
        <img class="zoom" alt="" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
        <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>">
            <img class="<?php echo $vergrootglas; ?>" alt="" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" />
        </a>
        </div>
    <? endwhile; ?>
</div>


Als je het op deze manier doet gebruik je veel minder HTML. De attributen "onMouseO er" en "onMouseOut" heb ik eruit gehaald. Deze werden vroeger gebruikt, dit wordt voortaan gedaan via het :hover attribuut in CSS.


EDIT:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($data['Vergrootglas'] == "1"):


Verwijdert uit de code anders zullen niet alle images worden getoond.
Gewijzigd op 26/05/2011 16:19:39 door Rick van Riel
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

26/05/2011 16:27:16
Quote Anchor link
Rick van Riel op 26/05/2011 16:11:18:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<div id="middle">
    <?
    $query
= mysql_query("SELECT * FROM Website LIMIT 12");

    while($data = mysql_fetch_assoc($query)):
    if($data['Vergrootglas'] == "1"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_blauw';
    elseif($data['Vergrootglas'] == "2"):
        $vergrootglas = 'vergrootglas_oranje';
    else:
        $vergrootglas = 'vergrootglas_groen';
    endif;

    ?>

        <div id="portfolio_foto">
        <img class="zoom" alt="" src="Images/images/<? echo $data['Foto'];?>"/>
        <a rel="detail_zoom" href="website_onderdelen/<? echo $data['Foto'];?>" title="<?php echo $data['Titel'];?>">
            <img class="<?php echo $vergrootglas; ?>" alt="" src="website_onderdelen/vergrootglasbutton_blauw.png" />
        </a>
        </div>
    <? endwhile; ?>
</div>


Als je het op deze manier doet gebruik je veel minder HTML. De attributen "onMouseO er" en "onMouseOut" heb ik eruit gehaald. Deze werden vroeger gebruikt, dit wordt voortaan gedaan via het :hover attribuut in CSS.


EDIT:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($data['Vergrootglas'] == "1"):


Verwijdert uit de code anders zullen niet alle images worden getoond.


Tnx alleen op het laatste heb je nog een keer staan vergrootglasbutton == 1, maar dan leest tie alleen de afbeeldingen met een blauwe vergrootglas
*Al opgelost

Toevoeging op 26/05/2011 16:34:20:

Het enigste wat er nu nog fout aan is is dat tie alleen blauwe buttons weergeeft en geen oranje of groen.Voorderest staat alles goed!

Toevoeging op 26/05/2011 17:01:34:


Toevoeging op 26/05/2011 17:45:08:

Hoe zet je een image als hover?
Want als ik een hover maak en daarin zet ik een background image werkt het niet....

[
Gewijzigd op 26/05/2011 17:45:56 door Mitchoit Patron
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.