Image Pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Remon

Remon

28/10/2007 00:57:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

ik heb hier een scriptje,
die allemaal foto´s // Plaatjes uit mij ftp haalt
alleen ik heb erg veel plaatjes staan.
Nu was mij vraag hoe moet ik het aanpassen.. zodat je maar 25 plaatjes op 1 pagina krijg ?
en dan eronder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ect...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
<?php

$Gal
                     = "Members Foto's";             // Titel
$thumb             = "thumbs";                         // Thumbs directory naam
$thumbwidth     = "100";                            // Width van een thumbnail
$imagequality     = "100";                            // Foto kwaliteit, in procenten
$cols                 = "4";                                 // Aantal kolommen
$vi                     = "Bekijk Foto";                 // Text voor link van foto bekijken
$sname             = "fotos.php";             // Naam van deze file
$isz                     = "Grote";                         // Text voor grote
$msgnav             = "Bekijk FotoGallery";         // Text voor het bekijken van de gallery
$msgcp             = "Foto";                             // Text voor een foto
$msgof             = "van";                             // Text voor foto 1 VAN 24
$msgback             = "Terug naar het album";     // Text voor link naar de gallery

    if (isset($_GET['iid'])) {
        $_GET['iid'];
    }
elseif (isset($_POST['iid'])) {
        $_POST['iid'];
  }



    $files = array();
        if ($handle = opendir('.')) {
            while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        if (eregi("\.jpe?g$", $file) ||
            eregi("\.gif$", $file) ||
            eregi("\.png$", $file)) {
            $files[] = $file;
         }
      }
  }

    closedir($handle);
  }



    sort($files);

    if (!is_dir($thumb)) {
        mkdir($thumb, 0755);
  }


$i = 0;
$th = array();
$iw = array();
$ih = array();
$ifs = array();
    foreach ($files as $image) {
        $thumbimage = $thumb."/".$image;
        $thumb_exists = file_exists($thumbimage);
        $size = GetImageSize($image);
        $width  = $size[0];
        $height = $size[1];
        $type   = $size[2];
            if (!$thumb_exists) {
                set_time_limit(30);
                switch ($type) {
                    case
1 :
                $im = ImageCreateFromGIF($image);
                        break;
                    case
2 :
                $im = ImageCreateFromJPEG($image);
                        break;
                    case
3 :
                $im = ImageCreateFromPNG($image);
                        break;
            }

            $newwidth = $thumbwidth;
            $newheight = ($newwidth / $width) * $height;
            $im2 = ImageCreateTrueColor($newwidth,$newheight);
            ImageCopyResampled($im2,$im,0,0,0,0,$newwidth,$newheight,$width,$height);
            switch ($type) {
                    case
1:
                ImageGIF($im2, $thumbimage);
                        break;
                    case
2:
                ImageJpeg($im2, $thumbimage, $imagequality);
                        break;
                    case
3:
                ImagePNG($im2, $thumbimage);
                        break;
                imagedestroy($im);
                imagedestroy($im2);
            }

        }

$th[$i] = $thumbimage;
$iw[$i] = $width;
$ih[$i] = $height;
$ifs[$i] = round((@filesize($image)/1024), 1);
$i++;
  }


echo "<br>";
echo "<p align=\"center\"><font size=\"4\" color=\"#000000\">" . $Gal . "</font></p>";
echo "<br>";
echo "<table border=\"1\" align=\"center\" bordercolor=\"#000000\" cellspacing=\"3\" cellpadding=\"3\">"; // Dit kan je natuurlijk naar je eigen style aanpassen
    if (!isset($iid)) {
        $rows = round(count($th)/$cols);
    if (($rows * $cols) < (count($th))) {
        $rows++;
    }

        for ($i = 1; $i <= $rows; $i++) {
            echo "<tr>";
        for ($j = 1; $j <= $cols; $j++) {
                $td = (($i - 1) * $cols) + $j;
                $iu = ($td - 1);
            if (isset($th[$iu])) {
                $op = "";
                $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
                $op .= "<a title=\"" . $vi . "\" href=\"" . $sname . "?iid=" .$iu . "\">\n";
                $op .= "<img src=\"" . $th[$iu] . "\" border=\"0\">\n";
                $op .= "<br>" . $isz . ": " . $hw[$iu] . " x" . $ih[$iu] . "\n";
                $op .= "<br>" . $ifs[$iu] . " Kb.</a>\n";
                $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n";
                echo $op;
            }
else {
                echo "<td>\n<br></td>\n";
            }
        }

        echo "</tr>\n";
    }

}
else {
    $iid2 = $iid+1;
    $tot = count($th);
    $op = "";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\">  " . $msgnav . " " . $Gal . " :: " . $msgcp . " " . $iid2 . " " . $msgof . " " . $tot . " </td>\n</tr>\n<tr>\n";
    $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
    $op .= "<img src=\"" . $files[$iid] . "\" border=\"0\">\n";
    $op .= "<br>" . $isz . " " . $iw[$iid] . " x " . $ih[$iid] . "\n";
    $op .= "<br>" . $ifs[$iid] . " Kb.</a>\n";
    $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n</tr>\n";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\"><a href=\"" . $sname . "\"> " . $msgback . " </a></div></td></tr>";
    echo $op;
}

echo "</table>";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:53:44
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2007 02:14:00
Quote Anchor link
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.
 
Ferdi R

Ferdi R

28/10/2007 02:20:00
 
Remon

Remon

28/10/2007 02:30:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 28.10.2007 02:14:
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.


Beste,

ik heb een beetje gezocht hierzo.
Alleen ik kan niet echt vinden wat ik nodig heb.

Graag wou ik ook een klein beetje hulp ermee want ik ben ook geen php ster,
dus alsjeblieft een beetje hulp ik doe me best.

Maar ik weet niet echt hoe & wat.

Mvg, Remon
 
Remon

Remon

28/10/2007 10:37:00
Quote Anchor link
Bedankt ferdi.
ik ga eens kijken of het me lukt.

EDIT: dat is om tabellen uit de datebase te halen. !!
ik haal alleen bestanden uit mij ftp images.. ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.