Image Pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »
Remon

Remon

28/10/2007 00:57:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

ik heb hier een scriptje,
die allemaal foto´s // Plaatjes uit mij ftp haalt
alleen ik heb erg veel plaatjes staan.
Nu was mij vraag hoe moet ik het aanpassen.. zodat je maar 25 plaatjes op 1 pagina krijg ?
en dan eronder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ect...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
<?php

$Gal
                     = "Members Foto's";             // Titel
$thumb             = "thumbs";                         // Thumbs directory naam
$thumbwidth     = "100";                            // Width van een thumbnail
$imagequality     = "100";                            // Foto kwaliteit, in procenten
$cols                 = "4";                                 // Aantal kolommen
$vi                     = "Bekijk Foto";                 // Text voor link van foto bekijken
$sname             = "fotos.php";             // Naam van deze file
$isz                     = "Grote";                         // Text voor grote
$msgnav             = "Bekijk FotoGallery";         // Text voor het bekijken van de gallery
$msgcp             = "Foto";                             // Text voor een foto
$msgof             = "van";                             // Text voor foto 1 VAN 24
$msgback             = "Terug naar het album";     // Text voor link naar de gallery

    if (isset($_GET['iid'])) {
        $_GET['iid'];
    }
elseif (isset($_POST['iid'])) {
        $_POST['iid'];
  }



    $files = array();
        if ($handle = opendir('.')) {
            while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
        if (eregi("\.jpe?g$", $file) ||
            eregi("\.gif$", $file) ||
            eregi("\.png$", $file)) {
            $files[] = $file;
         }
      }
  }

    closedir($handle);
  }



    sort($files);

    if (!is_dir($thumb)) {
        mkdir($thumb, 0755);
  }


$i = 0;
$th = array();
$iw = array();
$ih = array();
$ifs = array();
    foreach ($files as $image) {
        $thumbimage = $thumb."/".$image;
        $thumb_exists = file_exists($thumbimage);
        $size = GetImageSize($image);
        $width  = $size[0];
        $height = $size[1];
        $type   = $size[2];
            if (!$thumb_exists) {
                set_time_limit(30);
                switch ($type) {
                    case
1 :
                $im = ImageCreateFromGIF($image);
                        break;
                    case
2 :
                $im = ImageCreateFromJPEG($image);
                        break;
                    case
3 :
                $im = ImageCreateFromPNG($image);
                        break;
            }

            $newwidth = $thumbwidth;
            $newheight = ($newwidth / $width) * $height;
            $im2 = ImageCreateTrueColor($newwidth,$newheight);
            ImageCopyResampled($im2,$im,0,0,0,0,$newwidth,$newheight,$width,$height);
            switch ($type) {
                    case
1:
                ImageGIF($im2, $thumbimage);
                        break;
                    case
2:
                ImageJpeg($im2, $thumbimage, $imagequality);
                        break;
                    case
3:
                ImagePNG($im2, $thumbimage);
                        break;
                imagedestroy($im);
                imagedestroy($im2);
            }

        }

$th[$i] = $thumbimage;
$iw[$i] = $width;
$ih[$i] = $height;
$ifs[$i] = round((@filesize($image)/1024), 1);
$i++;
  }


echo "<br>";
echo "<p align=\"center\"><font size=\"4\" color=\"#000000\">" . $Gal . "</font></p>";
echo "<br>";
echo "<table border=\"1\" align=\"center\" bordercolor=\"#000000\" cellspacing=\"3\" cellpadding=\"3\">"; // Dit kan je natuurlijk naar je eigen style aanpassen
    if (!isset($iid)) {
        $rows = round(count($th)/$cols);
    if (($rows * $cols) < (count($th))) {
        $rows++;
    }

        for ($i = 1; $i <= $rows; $i++) {
            echo "<tr>";
        for ($j = 1; $j <= $cols; $j++) {
                $td = (($i - 1) * $cols) + $j;
                $iu = ($td - 1);
            if (isset($th[$iu])) {
                $op = "";
                $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
                $op .= "<a title=\"" . $vi . "\" href=\"" . $sname . "?iid=" .$iu . "\">\n";
                $op .= "<img src=\"" . $th[$iu] . "\" border=\"0\">\n";
                $op .= "<br>" . $isz . ": " . $hw[$iu] . " x" . $ih[$iu] . "\n";
                $op .= "<br>" . $ifs[$iu] . " Kb.</a>\n";
                $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n";
                echo $op;
            }
else {
                echo "<td>\n<br></td>\n";
            }
        }

        echo "</tr>\n";
    }

}
else {
    $iid2 = $iid+1;
    $tot = count($th);
    $op = "";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\">  " . $msgnav . " " . $Gal . " :: " . $msgcp . " " . $iid2 . " " . $msgof . " " . $tot . " </td>\n</tr>\n<tr>\n";
    $op .= "<td>\n<div align=\"center\">\n<br>\n";
    $op .= "<img src=\"" . $files[$iid] . "\" border=\"0\">\n";
    $op .= "<br>" . $isz . " " . $iw[$iid] . " x " . $ih[$iid] . "\n";
    $op .= "<br>" . $ifs[$iid] . " Kb.</a>\n";
    $op .= "<br>\n</div>\n</td>\n</tr>\n";
    $op .= "<tr>\n<td>\n<div align=\"center\"><a href=\"" . $sname . "\"> " . $msgback . " </a></div></td></tr>";
    echo $op;
}

echo "</table>";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:56:46
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/10/2007 02:14:00
Quote Anchor link
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.
 
Ferdi R

Ferdi R

28/10/2007 02:20:00
 
Remon

Remon

28/10/2007 02:30:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 28.10.2007 02:14:
Wat je nodig hebt is een pagineringsscript. Gebruik even de zoekmachine op deze site. Er staan er een aantal.


Beste,

ik heb een beetje gezocht hierzo.
Alleen ik kan niet echt vinden wat ik nodig heb.

Graag wou ik ook een klein beetje hulp ermee want ik ben ook geen php ster,
dus alsjeblieft een beetje hulp ik doe me best.

Maar ik weet niet echt hoe & wat.

Mvg, Remon
 
Remon

Remon

28/10/2007 10:37:00
Quote Anchor link
Bedankt ferdi.
ik ga eens kijken of het me lukt.

EDIT: dat is om tabellen uit de datebase te halen. !!
ik haal alleen bestanden uit mij ftp images.. ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.