ImageEmail Create

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 11:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
header ("Content-type: image/jpeg");
$img = Imagecreate(200,20);
$lightgreen = ImageColorAllocate ($img, 138, 233, 134);
$white = ImageColorAllocate ($img, 255,255,255);
ImageString($img, 3, 3, 3, "een doodnormaal plaatje", $white);
ImageJpeg ($img);
ImageDestroy ($img) ;

?>

Hallo mensen. Ik heb bovenstaand code en ik dacht ermee een simpel e-mail vieuwer te maken. Dus dmv een formpje je email in te vullen en dan dat die in het plaate verschijnt.
Maar waarom kan ik op de plaats van de tekst geen variabelen zetten?

Want ik probeerde:
FORM
VARIABLE = $_POST['email']
IMAGECREATE

Maar het lukt niet. Weet iemand hoe en waarom?
Groet,
Askafa
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:06:31
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Mag ik het een bump geven?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Moment, dat script had ik ergens liggen...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:44:00
Quote Anchor link
Alstu, 5 euro voor het goede doel en hij is van jou:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
// Database gegevens.
$db_host = '';         // Server
$db_user = '';         // Gebruikersnaam
$db_pass = '';         // Wachtwoord
$db_name = '';         // Database
  
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
mysql_select_db($db_name);

if(isset($_GET['emailid']))
{
        
    if(is_numeric($_GET['emailid']))
    {

        $emailid = mysql_real_escape_string($_GET['emailid']);
        
        $query = "SELECT emailadres FROM emailadressen WHERE emailid = '".$emailid."'";
        $resultaat = mysql_query($query);
                
        if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) == 1)
        {

            $rij = mysql_fetch_array($resultaat);
            $tekst = stripslashes($rij['emailadres']);            
        }
else{
            $tekst = 'Sorry, dit emailid herken ik niet!';
        }        
    }
else{
        $tekst = 'Sorry, dit accepteer ik niet!';
    }

    
    //Juiste header meesturen...
    header("Content-type: image/png");
    
    //Font
    $font             = 'Verdana.ttf';
    
    //Afmeetingen vaststellen    
    $size = imagettfbbox(8, 0, $font, $tekst);
    $width = ($size[2] + $size[0])+6;
    $height = abs($size[1]) + abs($size[7]);
    
    //Afbeelding maken
    $image = imagecreatetruecolor($width, $height);
    
    //Kleurtjes vaststellen
    $phphulp         = imagecolorallocate($image, 160, 171, 200);
    $phphulptekst     = imagecolorallocate($image, 23, 40, 87);
    
    //Mooie achtergrond creeëren en doorzichtig maken
    imagefilledrectangle($image, 0, 0, $width, $height, $phphulp);
    imagecolortransparent($image, $phphulp);

    //Tekst erop plakken
    imagettftext($image, 8, 0, 0, abs($size[5]), $phphulptekst, $font, $tekst);
        
    //Afbeelding maken & daarna weggooien!
    imagepng($image);
    imagedestroy($image);
}
else{
    
    if(isset($_POST['email']))
    {

        $email     = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
        $ip     = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
        $query = "INSERT INTO emailadressen (emailadres, ip) VALUES('".$email."','".$ip."')";
           $resultaat = mysql_query($query);
           
           if($resultaat)
        {

            echo '<p>Uw emailadres is toegevoegd aan de database, uw unieke code is <b>'.mysql_insert_id().'</b>. Jou afbeelding vind je hieronder, sla je wel de link op in je favorieten?</p>';
            echo '<p><img src="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'" alt="Emailadres"></p>';
            echo '<p><a href="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'">Link voor in je favorieten</a></p>';
            
        }
else{
            echo '<p>Sorry, er ging iets mis bij het updaten van de database!</p>';
        }
    }

    
?>


<form method="post" name="formulier" action="">
<table>
<tr>
<td width="100">Uw Emailadres:</td>
<td><input type="input" name="email" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="Toevoegen" name="verstuur"> <input type="reset" value="Wis Formulier"></td>
</tr>
</table>
</form>

<?php    
}
?>
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Jah oke, dat is ook een mogelijkheid. Maar ik wil het toch liever eenvoudig houden en dat niet alles wordt opgeslagen in de DB, dus gewoon dat mensen het opslaan en dan hosten op imageshack oid.

Nu wil ik alleen weten of het mogelijk is om variable erin te stoppen en die te laten weergeven! Zonodig gebruik ik Arjan's script wel ;) Dank je!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.