include werkt niet ???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 12:58:15
Quote Anchor link
uhm ik heb een php bestand met alle functies ( is een stage opdracht) en heb een registratie formulier gemaakt maar als ik include doe werkt het niet ???

register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php
include ('functie.php');

if(isset($_POST['submit'])){
    register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord);
}

?>

<html>
    <head>
        <title>registreren</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
        
         <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
            
            
    <input type="hidden" name="actie" value="" /><br />
    Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
        Adres: <input type="text" name="adres" /><br />
        Postcode: <input type="text" name="postcode" /><br />
        Plaats: <input type="text" name="plaats" /><br />
        Mobiele telefoon: <input type="tel" name="mobiele" /><br />
        Email: <input type="email" name="email" /><br />
        Geboortedatum: <input type="text" name="geboortedatum" /><br />
        Rijbewijs type: <input type="text" name="rijbewijstype" /><br />
        Rijbewijs nummer: <input type="text" name="rijbewijsnummer" /><br />
        Gebruikersnaam: <input type="text" name="gebruikersnaam" /><br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" /><br />
    Wachtwoord controle: <input type="password" name="wachtwoord2" /><br />
    <input type="submit" value="Registreer" />
</form>


    </body>
</html>


en functie.php

<?php

function dbConnect() {

    $db_host = "localhost";
        $db_username = "root";
    $db_password = "";
        $db_name = "pieterleek";
        
        $con = mysqli_connect($db_host,$db_username,$db_password,$db_name);
        
        if (mysqli_connect_errno()) {
            echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
        }
    
        return $con;
}




function
login($username, $password){

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT id, level FROM klanten WHERE username = ? AND password = ?");        
        $stmt->bind_param('ss', $username, $password);  
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $_SESSION['user_id'] = $row['id'];
            $_SESSION['user_level'] = $row['level'];
        }
else {
            $stmt->close();
            return false;
        }

        $stmt->close();
        return true;
}


function
logout () {
    unset ($_SESSION['user_id']);
    unset ($_SESSION['user_level']);
}



function
showAllCarsFront() {

        $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT id, kenteken, merktype, soort, omschrijving, gps, price FROM autos WHERE active = 1");        
        $stmt->execute();
        
        $y = 0;
        
        $result = $stmt->get_result();
        while ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars[$y]['id'] = $row['id'];
            $cars[$y]['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars[$y]['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars[$y]['soort'] = $row['soort'];
            $cars[$y]['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars[$y]['gps'] = $row['gps'];
            $cars[$y]['prijs'] = $row['prijs'];
            $y++;
        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}



function
showCarDetails($carID) {

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT * FROM autos WHERE id = ?");  
        $stmt->bind_param('i', $carID);        
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars['id'] = $row['id'];
            $cars['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars['soort'] = $row['soort'];
            $cars['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars['gps'] = $row['gps'];
            $cars['prijs'] = $row['prijs'];

        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}



function
register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord){

$con = dbConnect();

if(isset($_POST['submit']))
  {

        
    mysql_query("INSERT INTO klanten (naam, adres, postcode, plaats, mobiel, email, geboortedatum, rijbewijstype, rijbewijsnummer, gebruiker, wachtwoord) VALUES
        ('"
.$naam."', '".$adres."', '".$postcode."', '".$plaats."', '".$mobiel."', '".$email."','".$geboortedatum."', '".$rijbewijstype."', '".$rijbewijsnummer."', '".$gebruiker."', '".$wachtwoord."')") or die (mysql_error());

    echo 'De klant is met succes aangemaakt!';
    
  }

else
  {
    
    
    
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php


$sql
= "SELECT * FROM autos";
$records = mysql_query($sql);

?>
  

<html>
    <head>
        <title>Beschikbare auto's</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
      
        
        <table width="600" border="1" cellpadding="1" cellspacing="1">
            <tr>
                <th>kenteken </th>
                <th>merk type  </th>
                <th>soort  </th>
                <th>omschrijving  </th>
                <th>gps  </th>
                <th>prijs </th>
            </tr>
<?php

while($autos=mysql_fetch_assoc($records)){
    
    echo "<tr>";
    
     echo "<td>".$autos['kenteken']."</td>";
     echo "<td>".$autos['merktype']."</td>";
     echo "<td>".$autos['soort']."</td>";
     echo "<td>".$autos['omschrijving']."</td>";
     echo "<td>".$autos['gps']."</td>";
     echo "<td>".$autos['prijs']."</td>";
    
    
     echo "</tr>";
    
}


?>

            
            
            
        </table>

  



    </body>
</html>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php



function showCarDetails($carID) {

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT * FROM pieterleek WHERE id = ?");  
        $stmt->bind_param('i', $carID);        
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars['id'] = $row['id'];
            $cars['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars['soort'] = $row['soort'];
            $cars['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars['gps'] = $row['gps'];
            $cars['prijs'] = $row['prijs'];

        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}





?>


alles staat een beetje door elkaar enige waar het bij funciei.php omgaat is register functie.

heeft iemand misschien een enig idee ?
Gewijzigd op 20/11/2014 14:02:47 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:11:21
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2014 13:06:47
Quote Anchor link
Keesje Sanane op 20/11/2014 12:58:15:
... enige waar het bij funciei.php omgaat is register functie ...


Pas dan eerst je post eens aan en laat alleen de relevante code staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 14:03:36
Quote Anchor link
En bij deze wil ik je vriendelijk vragen om de code in het vervolg graag tussen [code] en [/code]-tags te plaatsen. Dan is het beter leesbaarder.
Gewijzigd op 20/11/2014 14:08:26 door - Ariën -
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 17:12:59
Quote Anchor link
dit is functie.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
function register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord){

$con = dbConnect();

if(isset($_POST['submit']))
  {
        
    mysql_query("INSERT INTO klanten (naam, adres, postcode, plaats, mobiel, email, geboortedatum, rijbewijstype, rijbewijsnummer, gebruiker, wachtwoord) VALUES
        ('".$naam."', '".$adres."', '".$postcode."', '".$plaats."', '".$mobiel."', '".$email."','".$geboortedatum."', '".$rijbewijstype."', '".$rijbewijsnummer."', '".$gebruiker."', '".$wachtwoord."')") or die (mysql_error());

    echo 'De klant is met succes aangemaakt!';
    
  }
else
  {
    
    
    
}
}
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include ('functie.php');

if(isset($_POST['submit'])){
    register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord);
}

?>

<html>
    <head>
        <title>registreren</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
        
         <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
            
            
    <input type="hidden" name="actie" value="" /><br />
    Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
        Adres: <input type="text" name="adres" /><br />
        Postcode: <input type="text" name="postcode" /><br />
        Plaats: <input type="text" name="plaats" /><br />
        Mobiele telefoon: <input type="tel" name="mobiele" /><br />
        Email: <input type="email" name="email" /><br />
        Geboortedatum: <input type="text" name="geboortedatum" /><br />
        Rijbewijs type: <input type="text" name="rijbewijstype" /><br />
        Rijbewijs nummer: <input type="text" name="rijbewijsnummer" /><br />
        Gebruikersnaam: <input type="text" name="gebruikersnaam" /><br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" /><br />
    Wachtwoord controle: <input type="password" name="wachtwoord2" /><br />
    <input type="submit" value="Registreer" />
</form>


    </body>
</html>
en dit is register.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 17:40:49
Quote Anchor link
Wat gebeurt er wel? Zie je eventuele foutmeldingen met de error_reporting aan?
En heb je al je query gecontroleerd, en daar foutafhandeling op toegepast?
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 17:47:58
Quote Anchor link
ik heb alles gecheckt als ik include weghaal werkt het wel alleen zonder functies met include crasht het en krijg ik een lege pagina heb gecontroleerd maar tevergeefs heb gekeken naar de spelling of dat fout is maar er gebeurt gwn nix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 17:56:56
Quote Anchor link
Zet je foutafhandeling eens aan, en controleer er ook eens op in je mysql_query.
Misschien is het zelfs verstandiger om mysqli te gebruiken als functie-bibiliotheek.
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 18:33:13
Quote Anchor link
bedankt voor uw hulp aar

ik weet niet waarom en hoe maar hij pakt alles wat ik in functie.php heb staan terwijl ik maar 1 ding van wil gebruiken

is het mogelijk om van functie.php maar 1 functie te pakken want heb al mijn functies daar in ??? of moet ik alles apart ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 18:47:21
Quote Anchor link
Waarom zou je een aparte functie aan willen maken voor een registratie-proces? En hoe bedoel je dat hij alle functies pakt? Je roept er toch eentje aan bij het registreren?
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 19:48:01
Quote Anchor link
snap ik ook niet hij pakt andere functies en dat kan ik zien via

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", true);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 19:58:27
Quote Anchor link
Waarom gebruik je 3 databaselibraries door elkaar?

mysql_*()
MySQLi - procedureel
PDO

Dit gaat zo niet echt werken. Lees de Beginnerstut eens op www.phptuts.nl.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.