include werkt niet ???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 12:58:15
Quote Anchor link
uhm ik heb een php bestand met alle functies ( is een stage opdracht) en heb een registratie formulier gemaakt maar als ik include doe werkt het niet ???

register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php
include ('functie.php');

if(isset($_POST['submit'])){
    register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord);
}

?>

<html>
    <head>
        <title>registreren</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
        
         <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
            
            
    <input type="hidden" name="actie" value="" /><br />
    Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
        Adres: <input type="text" name="adres" /><br />
        Postcode: <input type="text" name="postcode" /><br />
        Plaats: <input type="text" name="plaats" /><br />
        Mobiele telefoon: <input type="tel" name="mobiele" /><br />
        Email: <input type="email" name="email" /><br />
        Geboortedatum: <input type="text" name="geboortedatum" /><br />
        Rijbewijs type: <input type="text" name="rijbewijstype" /><br />
        Rijbewijs nummer: <input type="text" name="rijbewijsnummer" /><br />
        Gebruikersnaam: <input type="text" name="gebruikersnaam" /><br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" /><br />
    Wachtwoord controle: <input type="password" name="wachtwoord2" /><br />
    <input type="submit" value="Registreer" />
</form>


    </body>
</html>


en functie.php

<?php

function dbConnect() {

    $db_host = "localhost";
        $db_username = "root";
    $db_password = "";
        $db_name = "pieterleek";
        
        $con = mysqli_connect($db_host,$db_username,$db_password,$db_name);
        
        if (mysqli_connect_errno()) {
            echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
        }
    
        return $con;
}




function
login($username, $password){

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT id, level FROM klanten WHERE username = ? AND password = ?");        
        $stmt->bind_param('ss', $username, $password);  
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $_SESSION['user_id'] = $row['id'];
            $_SESSION['user_level'] = $row['level'];
        }
else {
            $stmt->close();
            return false;
        }

        $stmt->close();
        return true;
}


function
logout () {
    unset ($_SESSION['user_id']);
    unset ($_SESSION['user_level']);
}



function
showAllCarsFront() {

        $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT id, kenteken, merktype, soort, omschrijving, gps, price FROM autos WHERE active = 1");        
        $stmt->execute();
        
        $y = 0;
        
        $result = $stmt->get_result();
        while ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars[$y]['id'] = $row['id'];
            $cars[$y]['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars[$y]['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars[$y]['soort'] = $row['soort'];
            $cars[$y]['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars[$y]['gps'] = $row['gps'];
            $cars[$y]['prijs'] = $row['prijs'];
            $y++;
        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}



function
showCarDetails($carID) {

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT * FROM autos WHERE id = ?");  
        $stmt->bind_param('i', $carID);        
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars['id'] = $row['id'];
            $cars['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars['soort'] = $row['soort'];
            $cars['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars['gps'] = $row['gps'];
            $cars['prijs'] = $row['prijs'];

        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}



function
register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord){

$con = dbConnect();

if(isset($_POST['submit']))
  {

        
    mysql_query("INSERT INTO klanten (naam, adres, postcode, plaats, mobiel, email, geboortedatum, rijbewijstype, rijbewijsnummer, gebruiker, wachtwoord) VALUES
        ('"
.$naam."', '".$adres."', '".$postcode."', '".$plaats."', '".$mobiel."', '".$email."','".$geboortedatum."', '".$rijbewijstype."', '".$rijbewijsnummer."', '".$gebruiker."', '".$wachtwoord."')") or die (mysql_error());

    echo 'De klant is met succes aangemaakt!';
    
  }

else
  {
    
    
    
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php


$sql
= "SELECT * FROM autos";
$records = mysql_query($sql);

?>
  

<html>
    <head>
        <title>Beschikbare auto's</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
      
        
        <table width="600" border="1" cellpadding="1" cellspacing="1">
            <tr>
                <th>kenteken </th>
                <th>merk type  </th>
                <th>soort  </th>
                <th>omschrijving  </th>
                <th>gps  </th>
                <th>prijs </th>
            </tr>
<?php

while($autos=mysql_fetch_assoc($records)){
    
    echo "<tr>";
    
     echo "<td>".$autos['kenteken']."</td>";
     echo "<td>".$autos['merktype']."</td>";
     echo "<td>".$autos['soort']."</td>";
     echo "<td>".$autos['omschrijving']."</td>";
     echo "<td>".$autos['gps']."</td>";
     echo "<td>".$autos['prijs']."</td>";
    
    
     echo "</tr>";
    
}


?>

            
            
            
        </table>

  



    </body>
</html>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php



function showCarDetails($carID) {

    $con = dbConnect();
        $stmt = $con->prepare("SELECT * FROM pieterleek WHERE id = ?");  
        $stmt->bind_param('i', $carID);        
        $stmt->execute();
        
        $result = $stmt->get_result();
        if ($row = $result->fetch_array(MYSQLI_ASSOC))
        {

            $cars['id'] = $row['id'];
            $cars['kenteken'] = $row['kenteken'];
            $cars['merktype'] = $row['merktype'];
            $cars['soort'] = $row['soort'];
            $cars['omschrijving'] = $row['omschrijving'];
            $cars['gps'] = $row['gps'];
            $cars['prijs'] = $row['prijs'];

        }

        $stmt->close();
        return $cars;
}





?>


alles staat een beetje door elkaar enige waar het bij funciei.php omgaat is register functie.

heeft iemand misschien een enig idee ?
Gewijzigd op 20/11/2014 14:02:47 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:38:24
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2014 13:06:47
Quote Anchor link
Keesje Sanane op 20/11/2014 12:58:15:
... enige waar het bij funciei.php omgaat is register functie ...


Pas dan eerst je post eens aan en laat alleen de relevante code staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 14:03:36
Quote Anchor link
En bij deze wil ik je vriendelijk vragen om de code in het vervolg graag tussen [code] en [/code]-tags te plaatsen. Dan is het beter leesbaarder.
Gewijzigd op 20/11/2014 14:08:26 door - Ariën -
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 17:12:59
Quote Anchor link
dit is functie.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
function register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord){

$con = dbConnect();

if(isset($_POST['submit']))
  {
        
    mysql_query("INSERT INTO klanten (naam, adres, postcode, plaats, mobiel, email, geboortedatum, rijbewijstype, rijbewijsnummer, gebruiker, wachtwoord) VALUES
        ('".$naam."', '".$adres."', '".$postcode."', '".$plaats."', '".$mobiel."', '".$email."','".$geboortedatum."', '".$rijbewijstype."', '".$rijbewijsnummer."', '".$gebruiker."', '".$wachtwoord."')") or die (mysql_error());

    echo 'De klant is met succes aangemaakt!';
    
  }
else
  {
    
    
    
}
}
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include ('functie.php');

if(isset($_POST['submit'])){
    register($naam,$adres,$postcode,$plaats,$mobiel,$email,$geboortedatum,$rijbewijstype,$rijbewijsnummer,$gebruiker,$wachtwoord);
}

?>

<html>
    <head>
        <title>registreren</title>
        <link rel="stylesheet" href="final.css" />
    </head>
    <body>
        
         <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
            
            
    <input type="hidden" name="actie" value="" /><br />
    Naam: <input type="text" name="naam" /><br />
        Adres: <input type="text" name="adres" /><br />
        Postcode: <input type="text" name="postcode" /><br />
        Plaats: <input type="text" name="plaats" /><br />
        Mobiele telefoon: <input type="tel" name="mobiele" /><br />
        Email: <input type="email" name="email" /><br />
        Geboortedatum: <input type="text" name="geboortedatum" /><br />
        Rijbewijs type: <input type="text" name="rijbewijstype" /><br />
        Rijbewijs nummer: <input type="text" name="rijbewijsnummer" /><br />
        Gebruikersnaam: <input type="text" name="gebruikersnaam" /><br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="wachtwoord" /><br />
    Wachtwoord controle: <input type="password" name="wachtwoord2" /><br />
    <input type="submit" value="Registreer" />
</form>


    </body>
</html>
en dit is register.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 17:40:49
Quote Anchor link
Wat gebeurt er wel? Zie je eventuele foutmeldingen met de error_reporting aan?
En heb je al je query gecontroleerd, en daar foutafhandeling op toegepast?
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 17:47:58
Quote Anchor link
ik heb alles gecheckt als ik include weghaal werkt het wel alleen zonder functies met include crasht het en krijg ik een lege pagina heb gecontroleerd maar tevergeefs heb gekeken naar de spelling of dat fout is maar er gebeurt gwn nix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 17:56:56
Quote Anchor link
Zet je foutafhandeling eens aan, en controleer er ook eens op in je mysql_query.
Misschien is het zelfs verstandiger om mysqli te gebruiken als functie-bibiliotheek.
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 18:33:13
Quote Anchor link
bedankt voor uw hulp aar

ik weet niet waarom en hoe maar hij pakt alles wat ik in functie.php heb staan terwijl ik maar 1 ding van wil gebruiken

is het mogelijk om van functie.php maar 1 functie te pakken want heb al mijn functies daar in ??? of moet ik alles apart ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 18:47:21
Quote Anchor link
Waarom zou je een aparte functie aan willen maken voor een registratie-proces? En hoe bedoel je dat hij alle functies pakt? Je roept er toch eentje aan bij het registreren?
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

20/11/2014 19:48:01
Quote Anchor link
snap ik ook niet hij pakt andere functies en dat kan ik zien via

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", true);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2014 19:58:27
Quote Anchor link
Waarom gebruik je 3 databaselibraries door elkaar?

mysql_*()
MySQLi - procedureel
PDO

Dit gaat zo niet echt werken. Lees de Beginnerstut eens op www.phptuts.nl.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.