include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Donny

Donny

29/05/2009 19:29:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <meta name="author" content="Company" />

    <title>Untitled 1</title>
</head>

<body>

<form action="lijst.php">
Pasnummer <input type="text" align="center" maxlength="4" name="pasnummer"><br>
Voorletters <input type="text" align="center" maxlength="6" name="voorletters"><br>
Tussenvoegsel <input type="text" align="center" maxlength="7" name="tussenvoegsel"><br>
Achternaam <input type="text" align="center" name="achternaam"><br>
Straatnaam <input type="text" align="center" name="straatnaam"><br>
Postcode <input type="center" align="center" maxlength="4" name="cijfers"><input type="text" align="center" maxlength="2" name="letters"><br>
Plaats <input type="text" align="center" name="plaats"><br>
E-mail <input type="text" align="center" name="email"><br>
<input type="submit" value="submit">
</table>


</body>
</html>



Nu wil ik dit invullen en hier te voorschijn toveren:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>


<?php
require_once 'db_config.php';
?>


<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>


Hoe kan ik dit tonen nadat ik op de andere pagina op de submit heb gedrukt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:50:26
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Iets meer uitleg zou handig zijn. Ik begrijp even niet wat je nu wilt doen. $subject is nu altijd $_POST['email'] btw.
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 20:11:00
Quote Anchor link
<form action="lijst.php" method="post">

zo?
 
Donny

Donny

29/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Als ik in het formulier invul, dat de gegevens op de volgende pagina te zien zijn???
 
Eddy E

Eddy E

29/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
print_r($_POST);

Werkt vaak best goed ;).
 
Donny

Donny

29/05/2009 21:05:00
Quote Anchor link
het is gelukt.

Hoe kan ik het nou in een DB zetten met een tabbeletje erbij? Ik gebruik PHPmyadmin
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 23:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels DB
 
Midas

Midas

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
niels schreef op 29.05.2009 23:24:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Denk wel aan foutafhandeling.
 
Roel -

Roel -

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Ja, met INSERT. Gebruik het voorbeeld van niels.
 
Donny

Donny

30/05/2009 21:55:00
Quote Anchor link
En dat moet ik plaatsen in die 2e code?

ik heb het bovenaan aangepast. Willen jullie het nog even checken of het een beetje goed is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 

30/05/2009 22:02:00
Quote Anchor link
Ja, en je moet alle die je erin wilt hebben ook in je insert code zetten!
 
Donny

Donny

31/05/2009 12:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error:


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'donnyvg1991'@'server1' (using password: YES) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 7

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Notice: Fout bij selecteren database: Access denied for user 'donnyvg1991'@'localhost' to database 'commitment' in /users/donnyvg1991/www/db_config.php on line 15
 

31/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Je probeert connectie te maken met server1 dit gaat niet werken, heb je webhosting of zoiets dergelijks dan staat er altijd nog een domein achter dus bijv server1.com vraag hiervoor bij je host, is het local dan moet het zijn localhost. Het kan overigens ook zijn dat je password niet klopt. Het gaat met name om de bovenste melding daar maak je de connectie en geen connectie = de rest kan niet uitvoeren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

31/05/2009 14:54:00
Quote Anchor link
simpelste is gewoon via een form doorsturen neem ik aan?
 

31/05/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Ik denk dat sessies het simpelste is, anders moet de gebruiker weer op een terug knop drukken en jij moet weer een heel form aanmaken
 
Donny

Donny

31/05/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('mysql9.000webhost.com', 'a6192752_thedon', '*******');
mysql_select_db('a6192752_commitm');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters, tussenvoegsel, achternaam, straatnaam, postcode, woonplaats, email) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>



<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>



Ik heb dit geupload en krijg nu die melding niet meer maar ook niet in de DB...
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Logisch, je controlleert ook niet of je query wel gelukt is..
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:46:00
Quote Anchor link
mysql_query($query);

waar is de foutafhandeling die daar bij hoort?
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Ik ben nog niet zo heel erg goed met MySQL. Het enigste wat ik probeer is een simpel invoer veld te creeeren om gegevens op te slaan. Dus als iemand voor mij de SQL wilt maken dat ik het alleen hoef in te voeren zou ik er erg blij van worden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/05/2009 16:52:00
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.