include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Donny

Donny

29/05/2009 19:29:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <meta name="author" content="Company" />

    <title>Untitled 1</title>
</head>

<body>

<form action="lijst.php">
Pasnummer <input type="text" align="center" maxlength="4" name="pasnummer"><br>
Voorletters <input type="text" align="center" maxlength="6" name="voorletters"><br>
Tussenvoegsel <input type="text" align="center" maxlength="7" name="tussenvoegsel"><br>
Achternaam <input type="text" align="center" name="achternaam"><br>
Straatnaam <input type="text" align="center" name="straatnaam"><br>
Postcode <input type="center" align="center" maxlength="4" name="cijfers"><input type="text" align="center" maxlength="2" name="letters"><br>
Plaats <input type="text" align="center" name="plaats"><br>
E-mail <input type="text" align="center" name="email"><br>
<input type="submit" value="submit">
</table>


</body>
</html>



Nu wil ik dit invullen en hier te voorschijn toveren:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>


<?php
require_once 'db_config.php';
?>


<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>


Hoe kan ik dit tonen nadat ik op de andere pagina op de submit heb gedrukt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 15:38:45
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Iets meer uitleg zou handig zijn. Ik begrijp even niet wat je nu wilt doen. $subject is nu altijd $_POST['email'] btw.
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 20:11:00
Quote Anchor link
<form action="lijst.php" method="post">

zo?
 
Donny

Donny

29/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Als ik in het formulier invul, dat de gegevens op de volgende pagina te zien zijn???
 
Eddy E

Eddy E

29/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
print_r($_POST);

Werkt vaak best goed ;).
 
Donny

Donny

29/05/2009 21:05:00
Quote Anchor link
het is gelukt.

Hoe kan ik het nou in een DB zetten met een tabbeletje erbij? Ik gebruik PHPmyadmin
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 23:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels DB
 
Midas

Midas

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
niels schreef op 29.05.2009 23:24:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Denk wel aan foutafhandeling.
 
Roel -

Roel -

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Ja, met INSERT. Gebruik het voorbeeld van niels.
 
Donny

Donny

30/05/2009 21:55:00
Quote Anchor link
En dat moet ik plaatsen in die 2e code?

ik heb het bovenaan aangepast. Willen jullie het nog even checken of het een beetje goed is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 

30/05/2009 22:02:00
Quote Anchor link
Ja, en je moet alle die je erin wilt hebben ook in je insert code zetten!
 
Donny

Donny

31/05/2009 12:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error:


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'donnyvg1991'@'server1' (using password: YES) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 7

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Notice: Fout bij selecteren database: Access denied for user 'donnyvg1991'@'localhost' to database 'commitment' in /users/donnyvg1991/www/db_config.php on line 15
 

31/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Je probeert connectie te maken met server1 dit gaat niet werken, heb je webhosting of zoiets dergelijks dan staat er altijd nog een domein achter dus bijv server1.com vraag hiervoor bij je host, is het local dan moet het zijn localhost. Het kan overigens ook zijn dat je password niet klopt. Het gaat met name om de bovenste melding daar maak je de connectie en geen connectie = de rest kan niet uitvoeren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

31/05/2009 14:54:00
Quote Anchor link
simpelste is gewoon via een form doorsturen neem ik aan?
 

31/05/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Ik denk dat sessies het simpelste is, anders moet de gebruiker weer op een terug knop drukken en jij moet weer een heel form aanmaken
 
Donny

Donny

31/05/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('mysql9.000webhost.com', 'a6192752_thedon', '*******');
mysql_select_db('a6192752_commitm');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters, tussenvoegsel, achternaam, straatnaam, postcode, woonplaats, email) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>



<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>



Ik heb dit geupload en krijg nu die melding niet meer maar ook niet in de DB...
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Logisch, je controlleert ook niet of je query wel gelukt is..
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:46:00
Quote Anchor link
mysql_query($query);

waar is de foutafhandeling die daar bij hoort?
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Ik ben nog niet zo heel erg goed met MySQL. Het enigste wat ik probeer is een simpel invoer veld te creeeren om gegevens op te slaan. Dus als iemand voor mij de SQL wilt maken dat ik het alleen hoef in te voeren zou ik er erg blij van worden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/05/2009 16:52:00
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.