Ingesloten lettertype

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:35:29
Quote Anchor link
IK heb een html pagina met woorden in verschillende fonts (lettertypes gedownload van internet). Maar als ik deze met een andere computer open zie ik geen fonts omdat de fonts niet geinstaleerd zijn op die computer. Is er een manier om die fonts toch te kunnen zien op de computer waar die fonts niet op geinstaleerd zijn? Zonder een font te moeten installeren. Hoe dit in mijn pagina moet toepassen?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 12:27:26
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 13:45:47
Quote Anchor link
Alternatief font specificeren.

https://www.w3schools.com/cssref/pr_font_font-family.asp

Websafe fonts gebruiken

https://www.w3schools.com/cssref/css_websafe_fonts.asp

Of google fonts gebruiken.

Of je fonts op de server zetten. Als dat mag van de licentie.

Toevoeging op 21/03/2019 13:49:59:

Ik zie dat een font voor personal use is

https://www.fontspace.com/monocotype/anthology-outline-demo
https://fonts2u.com/anthology-outline-demo.font

'Embedding rights:Embedding for preview & printing allowed'
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:58:07
Quote Anchor link
Aan wat kan u zien dat een font voor personal use is?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:04:09
Quote Anchor link
Ik kan dat zien aan de tekst 'for personal use' op de pagina waar ik het font download.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 14:08:11
Quote Anchor link
Ik dacht dat u bij mij font gevonden had voor personal use.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:15:14
Quote Anchor link
Hier wat meer uitleg over personal use.
http://doctype.com/does-font-free-personal-use-mean

"Embedding a 'for personal use only' font is probably not licensed.

Why not pick a font that is licensed for embedding?"
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

21/03/2019 21:51:41
Quote Anchor link
Als de naam van een font spaties bevat, moet je de naam na font-family tussen aanhalingstekens zetten:

<li style="font-family:'Regular Fashion DEMO';font-size:20px">

Let verder goed op de spelling van de lettertypen en het verschil tussen hoofdletters en kleine letters.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 12:57:46
Quote Anchor link
Zou iemand mij een voorbeeld in html willen geven?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:01:46
Quote Anchor link
Dan zul je toch ook CSS moeten gebruiken.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:10:02
Quote Anchor link
Hoe kan je in css een onderscheid maken tussen de verschillende <li>? elke li heeft een andere font.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:19:33
Quote Anchor link
Zie Ward's vorige bericht.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:25:45
Quote Anchor link
Ik snap niet zo goed wat die aanhalingstekens een li kan onderscheiden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:27:38
Quote Anchor link
Je kan toch een style per li-tag gebruiken? Of beter zelfs met een aparte class/id.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:33:26
Quote Anchor link
Zou u aan de hand van mijn html even willen tonen hoe je dat het beste doet?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/03/2019 13:34:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<style>
@font-face {
    font-family: myFirstFont;
    src: url(Anthology-SansDEMO.ttf);
}

@font-face {
    font-family: mySecondFont;
    src: url(Anthology-OutlineDEMO.ttf);
}

li {
    font-family: myFirstFont;
    font-size: 20px;
}

.outline {
    font-family: mySecondFont;
    font-size: 20px;
    }
</style>

<ul>
    <li>Hond</li>
    <li class="outline">Paard</li>
    <li>Zebra</li>
    <li>Poes</li>
</ul>

<p class="outline">En dit is Outline</p>


https://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss3_font-face_rule
Gewijzigd op 25/03/2019 13:38:07 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:34:56
Quote Anchor link
Dat laat jij toch al zien? Je moet die fonts vooraf wel inladen.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:46:48
Quote Anchor link
Ik heb 4 <li> dus ik veronderstel dat ik 4 @font-face moet hebben?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:48:38
Quote Anchor link
Ja, als je vier verschillende fonts wilt.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:51:51
Quote Anchor link
Waar dient die .outline voor?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 14:13:21
Quote Anchor link
De gedefinieerde 'mySecondFont' (Anthology-OutlineDEMO) gebruiken met een font-size van 20px
Gewijzigd op 25/03/2019 14:15:46 door - Ariën -
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 14:17:35
Quote Anchor link
Dus in mijn geval (4 fonts) myForthFont gebruiken ipv mySecondFont of blijft dit ongeacht hoeveel fonts je gebruikt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.