Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:47:33
Quote Anchor link
Oke, bedankt. dan ga ik mezelf daar maar eens in verdiepen. nog tips hoe ik het het beste kan aanpakken met die session?
Gewijzigd op 06/10/2011 23:47:44 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 15:40:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:50:04
Quote Anchor link
Al een tutorial over Sessions bekeken?
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:50:56
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:50:04:
Al een tutorial over Sessions bekeken?


ja deze:
http://www.phptuts.nl/view/39/10/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:52:03
Quote Anchor link
Okee dan...
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:52:38
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:52:03:
Okee dan...


maar dat is nog niet genoeg neem ik aan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:53:01
Quote Anchor link
Sessies aanmaken bij inlog.

En verder deze uitlezen waar het nodig is.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:53:44
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:53:01:
Sessies aanmaken bij inlog.

En verder deze uitlezen waar het nodig is.


die 2 dingen volg ik al niet, het is tijd voor een session tutorial denk ik?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:55:52
Quote Anchor link
Met cookies ook, maar dan moet je nog wat kunst en vliegwerk doen...
Niet iets voor beginners.

Sessies is de beste basic, en veel simpeler.

Toevoeging op 06/10/2011 23:56:09:

Jerry php op 06/10/2011 23:53:44:
- Aar - op 06/10/2011 23:53:01:
Sessies aanmaken bij inlog.

En verder deze uitlezen waar het nodig is.


die 2 dingen volg ik al niet, het is tijd voor een session tutorial denk ik?

Ja...
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:56:54
Quote Anchor link
dan zal ik die maar eens gaan volgen. hartelijk dank!

Toevoeging op 07/10/2011 08:35:01:

Ik denk dat dit in 1 keer te veel is geweest, aangezien de session nogal moeilijk is. Kan iemand me helpen?
 
Maikel  B

Maikel B

07/10/2011 10:31:52
Quote Anchor link
Neem er gewoon rustig de tijd voor een lees de tutorial en maak voorbeelden en pas de code toe.

Wat wij uitleggen staat ook in de tutorial.
Zelf actie ondernemen en niet alles vragen maar gewoon proberen ;)
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 15:40:00
Quote Anchor link
Maikel B op 07/10/2011 10:31:52:
Neem er gewoon rustig de tijd voor een lees de tutorial en maak voorbeelden en pas de code toe.

Wat wij uitleggen staat ook in de tutorial.
Zelf actie ondernemen en niet alles vragen maar gewoon proberen ;)


Ja dat doe ik ook, maar ik kan geen nederlandse tutorial vinden die mij die duidelijkheid geeft..
 
- SanThe -

- SanThe -

07/10/2011 15:44:23
Quote Anchor link
Heel simpel:

Op elke pagina waar je iets met een session wil doen zet je helemaal bovenin deze regel:
session_start();

Iets in de session zetten:
$_SESSION['geef_het_een_naam'] = 'wat je er in wilt zetten';

Uitlezen:
echo $_SESSION['geef_het_een_naam'];
of
$var = $_SESSION['geef_het_een_naam'];
of
if($_SESSION['geef_het_een_naam'] == 23)
enz.
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 15:53:56
Quote Anchor link
Maar wat moet ik er in zetten zodat ze aangemeld blijven?

En welke uitlezing is het gemakkelijkst?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 15:56:49
Quote Anchor link
De true boolean, lekker makkelijk bij het controleren.
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 15:57:38
Quote Anchor link
Maar die is denk wel moeilijk?
welke van de 3 is dat, en hoe kan ik hem toepassen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 16:01:18
Quote Anchor link
Elk voorbeeld van de drie is anders. Dus gebruik de manier die je toe kan passen.
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 16:02:26
Quote Anchor link
ik gebruik denk ik het liefste de $var, maar wat moet ik erin zetten zodat ze ingelogd blijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 16:05:13
Quote Anchor link
true kan je erin zetten
 
Jerry php

Jerry php

07/10/2011 16:06:52
Quote Anchor link
$_SESSION['geef_het_een_naam'] = true;

zo dus?

En dan moet natuurlijk in die naam, de variable van het inloggen ofzo?
maar welke zorgt ervoor dat hij zolang ingelogd blijft?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2011 16:10:13
Quote Anchor link
waar die sessie voor gebruikt wordt. Ingelogd
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.