Inlogsysteem doorverwijzingspagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 17:51:58
Quote Anchor link
Hoi,
Ik ben niet zo lang geleden begonnen met PHP.
Het leek mij daarom ook een uitdaging om een inlogsysteempje te maken.
Alles werkt prima, maar ik wil hebben dat je als je inlogt doorverwezen word naar een pagina (in mijn eigen website). Ik weet wel hoe je dat doet, maar nu is het juist de vraag: ik wil niet dat andere mensen op die pagina komen, als ze niet ingelogd zijn. Misschien een domme vraag: maar hoe doe ik dit?
Ik heb al op Google gekeken, maar ik wist niet hoe je dat moest "vragen".

Groetjes,
Sven
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:27:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2013 18:12:47
Quote Anchor link
Kijk eens naar sessies.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 18:28:24
Quote Anchor link
Dat is juist het probleem, ik weet niet hoe al deze mogelijkheden van PHP werken. Het enige dat ik nu nodig heb, is een oplossing.
 
Bart V B

Bart V B

15/12/2013 18:31:20
Quote Anchor link
Op zich is dat niet zo moeilijk.
Laat eens de code zien waar jij de session aanmaakt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2013 18:33:17
Quote Anchor link
Zet eerst eenmalig session_start(); bovenaan.

Na het correcte inloggen maak je een sessie aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['login'] = true;
?>


En op de pagina's kan je dan controleren of iemand ingelogd is met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_SESSION['login'])) {
// ingelogd
} else {
// uitgelogd
}
?>
Gewijzigd op 15/12/2013 18:33:38 door - Ariën -
 
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 18:55:53
Quote Anchor link
@Bart v B

Ik heb momenteel de laptop niet bij de hand waar de gegevens op staan. Ik zal morgen mijn script wel sturen (een specifiek stuk misschien?).

@Aar

Bedankt, ik zal proberen het in mijn code te verwerken. Dan zal ik later, als mijn loginscript precies zo is als ik het altijd al wou hebben, in mijn potentiële website zetten.

Toevoeging op 16/12/2013 18:19:48:

Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();

if(isset($_POST['inlogbutton1'])) {
$gebruikersnaam=$_POST['gebruikersnaam'];
$wachtwoord=$_POST['wachtwoord'];
if ($gebruikersnaam == 'xxx' && $wachtwoord == 'Geen geheim, geen wachtwoord.'){
     $_SESSION['login'] = true;
     header('Location: doorverwijzingspagina.php');
    
     exit;

}
else {
     if (isset($_POST['inlogbutton1'])) {
         echo "Komt niet overeen. Probeer nogmaals.";
    

}
}

}



?>


en op de doorverwijzingspagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php


if (isset($_SESSION['login']))  {
//De persoon is ingelogd.
echo 'Je bent ingelogd';
}
else {
//De persoon is helemaal niet ingelogd!
echo 'Misschien is het verstandig om in te loggen.';
}



?>


Dit werkt alleen niet, hij zegt als ik ben ingelogd: Misschien is het verstandig om in te loggen. (dit zegt hij als je niet bent ingelogd)
Ik ben toch ingelogd?
Weet iemand een oplossing?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/12/2013 18:23:36
Quote Anchor link
session_start(); ontbreekt op de tweede pagina.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 18:53:09
Quote Anchor link
Bedankt! Nu werkt hij wel, alleen: ik ben nu een keer ingelogd geweest en elke keer als ik naar mijn doorverwijzingspagina ga, staat er dat ik ben ingelogd. Moet ik dan niet session_destroy() of zo iets doen? (ben niet bekend met Sessions)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2013 19:09:06
Quote Anchor link
Wat wil je precies? Want het is toch logisch dat als je ingelogd bent, dat je dan 'Je bent ingelogd' ziet?
 
Koen Hollander

Koen Hollander

16/12/2013 19:09:51
Quote Anchor link
Als je wilt uitloggen kan dat met een andere pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Gewijzigd op 16/12/2013 19:10:07 door Koen Hollander
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 19:13:04
Quote Anchor link
Ik wil dat als het venster gesloten wordt of na een bepaalde tijd, dat automatisch de sessie verwijderd word.
Gewijzigd op 16/12/2013 19:24:22 door Sven Bransens
 
Koen Hollander

Koen Hollander

16/12/2013 19:36:53
Quote Anchor link
Dat gaat vanzelf, als je sessie verloopt. (gebeurd in ieder geval als je je browser afsluit)
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 19:44:07
Quote Anchor link
Het is wel veel moeite zeg om een inlogsysteempje te maken.
Nu heb ik gemaakt dat je naar een uitlogpagina kan.
Werkt die uitlogpagina niet!
Heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

session_destroy();

echo 'Succesvol uitgelogd!';




?>


En dan geeft mijn vriendje Apache deze melding: Warning: session_destroy(): Trying to destroy uninitialized session in C:\Webserver\Websites\Loginsysteem\uitloggen.php on line 3
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2013 20:18:57
Quote Anchor link
Zie Koen's script.

Zonder de session_start(); zal de hele sessie-afhandelaar niet en nooit werken. Ook niet als je een sessie wilt verwijderen.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

18/12/2013 13:26:04
Quote Anchor link
Bedankt! Nu is mijn inlogsysteem bijna af, voor wat ik hem wil hebben.
Wat ik nu ga proberen:
- Veiligheid
- Inloggen via MySQL
- Registreren
 
Phpnuke r

phpnuke r

18/12/2013 15:40:35
Quote Anchor link
Gewoon een paar tips betreft je code.. je slaat nu $gebruikersnaam op terwijl $_POST['gebruikersnaam'] ook al een variable is. Dit kost tijd in generereb eb je kan de post variable ook direct in de if...else zetten. Dit scheelt code en is dus een stuk overzichterlijker.

Daarnaast zou ik jezelf aanleren om alles binnen haakjes {} een tab te geven. Dus ook haakjes zelf binnen de haakjes zoudeb een tab moeten krijgen. (Hopelijk snap je het want ik typ dit via mijn mobiel)

Veel succes met leren van php!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.