Inlogsysteem doorverwijzingspagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 17:51:58
Quote Anchor link
Hoi,
Ik ben niet zo lang geleden begonnen met PHP.
Het leek mij daarom ook een uitdaging om een inlogsysteempje te maken.
Alles werkt prima, maar ik wil hebben dat je als je inlogt doorverwezen word naar een pagina (in mijn eigen website). Ik weet wel hoe je dat doet, maar nu is het juist de vraag: ik wil niet dat andere mensen op die pagina komen, als ze niet ingelogd zijn. Misschien een domme vraag: maar hoe doe ik dit?
Ik heb al op Google gekeken, maar ik wist niet hoe je dat moest "vragen".

Groetjes,
Sven
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:10:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2013 18:12:47
Quote Anchor link
Kijk eens naar sessies.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 18:28:24
Quote Anchor link
Dat is juist het probleem, ik weet niet hoe al deze mogelijkheden van PHP werken. Het enige dat ik nu nodig heb, is een oplossing.
 
Bart V B

Bart V B

15/12/2013 18:31:20
Quote Anchor link
Op zich is dat niet zo moeilijk.
Laat eens de code zien waar jij de session aanmaakt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2013 18:33:17
Quote Anchor link
Zet eerst eenmalig session_start(); bovenaan.

Na het correcte inloggen maak je een sessie aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SESSION
['login'] = true;
?>


En op de pagina's kan je dan controleren of iemand ingelogd is met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_SESSION['login'])) {
// ingelogd
} else {
// uitgelogd
}
?>
Gewijzigd op 15/12/2013 18:33:38 door - Ariën -
 
Sven Bransens

Sven Bransens

15/12/2013 18:55:53
Quote Anchor link
@Bart v B

Ik heb momenteel de laptop niet bij de hand waar de gegevens op staan. Ik zal morgen mijn script wel sturen (een specifiek stuk misschien?).

@Aar

Bedankt, ik zal proberen het in mijn code te verwerken. Dan zal ik later, als mijn loginscript precies zo is als ik het altijd al wou hebben, in mijn potentiële website zetten.

Toevoeging op 16/12/2013 18:19:48:

Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();

if(isset($_POST['inlogbutton1'])) {
$gebruikersnaam=$_POST['gebruikersnaam'];
$wachtwoord=$_POST['wachtwoord'];
if ($gebruikersnaam == 'xxx' && $wachtwoord == 'Geen geheim, geen wachtwoord.'){
     $_SESSION['login'] = true;
     header('Location: doorverwijzingspagina.php');
    
     exit;

}
else {
     if (isset($_POST['inlogbutton1'])) {
         echo "Komt niet overeen. Probeer nogmaals.";
    

}
}

}



?>


en op de doorverwijzingspagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php


if (isset($_SESSION['login']))  {
//De persoon is ingelogd.
echo 'Je bent ingelogd';
}
else {
//De persoon is helemaal niet ingelogd!
echo 'Misschien is het verstandig om in te loggen.';
}



?>


Dit werkt alleen niet, hij zegt als ik ben ingelogd: Misschien is het verstandig om in te loggen. (dit zegt hij als je niet bent ingelogd)
Ik ben toch ingelogd?
Weet iemand een oplossing?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/12/2013 18:23:36
Quote Anchor link
session_start(); ontbreekt op de tweede pagina.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 18:53:09
Quote Anchor link
Bedankt! Nu werkt hij wel, alleen: ik ben nu een keer ingelogd geweest en elke keer als ik naar mijn doorverwijzingspagina ga, staat er dat ik ben ingelogd. Moet ik dan niet session_destroy() of zo iets doen? (ben niet bekend met Sessions)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2013 19:09:06
Quote Anchor link
Wat wil je precies? Want het is toch logisch dat als je ingelogd bent, dat je dan 'Je bent ingelogd' ziet?
 
Koen Hollander

Koen Hollander

16/12/2013 19:09:51
Quote Anchor link
Als je wilt uitloggen kan dat met een andere pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Gewijzigd op 16/12/2013 19:10:07 door Koen Hollander
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 19:13:04
Quote Anchor link
Ik wil dat als het venster gesloten wordt of na een bepaalde tijd, dat automatisch de sessie verwijderd word.
Gewijzigd op 16/12/2013 19:24:22 door Sven Bransens
 
Koen Hollander

Koen Hollander

16/12/2013 19:36:53
Quote Anchor link
Dat gaat vanzelf, als je sessie verloopt. (gebeurd in ieder geval als je je browser afsluit)
 
Sven Bransens

Sven Bransens

16/12/2013 19:44:07
Quote Anchor link
Het is wel veel moeite zeg om een inlogsysteempje te maken.
Nu heb ik gemaakt dat je naar een uitlogpagina kan.
Werkt die uitlogpagina niet!
Heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

session_destroy();

echo 'Succesvol uitgelogd!';




?>


En dan geeft mijn vriendje Apache deze melding: Warning: session_destroy(): Trying to destroy uninitialized session in C:\Webserver\Websites\Loginsysteem\uitloggen.php on line 3
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/12/2013 20:18:57
Quote Anchor link
Zie Koen's script.

Zonder de session_start(); zal de hele sessie-afhandelaar niet en nooit werken. Ook niet als je een sessie wilt verwijderen.
 
Sven Bransens

Sven Bransens

18/12/2013 13:26:04
Quote Anchor link
Bedankt! Nu is mijn inlogsysteem bijna af, voor wat ik hem wil hebben.
Wat ik nu ga proberen:
- Veiligheid
- Inloggen via MySQL
- Registreren
 
Phpnuke r

phpnuke r

18/12/2013 15:40:35
Quote Anchor link
Gewoon een paar tips betreft je code.. je slaat nu $gebruikersnaam op terwijl $_POST['gebruikersnaam'] ook al een variable is. Dit kost tijd in generereb eb je kan de post variable ook direct in de if...else zetten. Dit scheelt code en is dus een stuk overzichterlijker.

Daarnaast zou ik jezelf aanleren om alles binnen haakjes {} een tab te geven. Dus ook haakjes zelf binnen de haakjes zoudeb een tab moeten krijgen. (Hopelijk snap je het want ik typ dit via mijn mobiel)

Veel succes met leren van php!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.