inlog-tabel implementeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 16:46:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb twee tabellen gemaakt, een voor het inloggen en een voor als iemand ingelogd is.
Deze wil ik per pagina laten zien, met een IF statement (if ingelogd, dan tabel 1 else tabel 2 zegmaar).
Dus 1 tabel laten zien, en de andere niet.

Ik zit met een probleem, het wil niet.
Ze echo-en of beide, met stukken script ertussenin (als ik het hardcode in het script), of beide niet (als ik include("header.php") doe).

Ik zet beide scripts hieronder, en vertel mij graag wat ik fout doe, want na twee uur ben ik het zat alleen maar foute output op het scherm te krijgen...

Index.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
session_start();
include("header.php");
?>


<html>
<head>
<title>My Tube!</title>
<link rel="icon" type="image/ico" href="/images/favicon.ico" />
<style>
    #bottom_table{
    position: absolute;
    right: 0px;
    bottom: 0px; }
    
    #inlog_table{
    position: absolute;
    right: 0px;
    top: 0px; }
</style>
</head>

<body bgcolor="DFDFDF">
<center><a href="http://localhost/"><img border="0" src="/images/mytube.jpeg" alt="My Tube Hoofdpagina" width="250" height="98"></a> <br /><hr>

<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td  style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>

<br>Heeft u nog geen account? Registreer u dan <b><a href="registreer.php">hier</a></b><br>
<br><form action="search.php" method="get">
Zoek filmpje: <input type="text" name="s"> <input type="submit" value="zoeken"> </form>

<div id="bottom_table">
<table><tr><td>
<small><small><small><a href="mailto: [email protected]>&copy PARTNER en IK 2013</a></small></small></small>
</td></tr> </table> </div>

<?php
IF ($_SESSION['Username'] == "")
    {
echo $inlog; }
    ELSE {echo $ingelogd; }
?>


</body>
</html>


header.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$inlog
= ("<div id='inlog_table'>
<form action='inlog.php' method='post'>
<table><tr>
<td> Username: <input type='text' name='username' size=10> </td>
<td> Wachtwoord: <input type='password' name='password' size=10></td>
<td><input type='submit' value='Inloggen!'></td> </tr>
<tr><td style='text-align: right' colspan=3><small><small><b>Nog geen account? <a href='registreer.php'>Registreer je hier!</a></b></small></small></td></tr>
<tr><td style='text-align: right' colspan=3><small><small><b>Contact: <a href='mailto: [email protected]'>Stuur een mailtje!</a></b></small></small></td></tr>
</table> </form></div>"
);

$ingelogd = ("<div id='inlog_table'><table>
<tr><td> Hallo, <a href='profiles.php?p="
.$_SESSION['Username']."'>".$_SESSION['Username']."</a> </td>
<tr><td> <a href='upload.php'>Upload een filmpje!</a></td></tr>
<tr><td> <a href='loguit.php'>Log uit!</a></td></tr>
</table></div> "
);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:51:58
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 20:45:39
Quote Anchor link
doe dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(!isset($_SESSION['Username'])){
//inlogpagina
}else{
//gedoe als je bent ingelogd
}
?>


Toevoeging op 23/03/2013 20:48:22:

en ligt het aan mij of is dit je inlog formulier die je moet weglaten:

<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>
Gewijzigd op 23/03/2013 20:45:57 door Michael R
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 22:20:01
Quote Anchor link
@Michael

Dat was ik de hele tijd van plan, en dat staat er ook.
of bedoel je dat ik het letterlijk daar in moet hardcoden?

Dat moet inderdaad weg, maar zolang het stukje bovenin er niet staat, staat het toch nog ergens anders ook op de pagina.
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 22:24:34
Quote Anchor link
Doe het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if(!isset($_SESSION['Username'])){ ?>


<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>


<?php
}
?>


Dit zorgt er namelijk voor dat hij het formulier laat zien zolang de sessie nog niet gemaakt is.
Gewijzigd op 23/03/2013 22:38:26 door Michael R
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 22:43:55
Quote Anchor link
Ja dat kan ook, maar ik zit eraan te denken om een hele nieuwe index te maken.
Eentje die de laatste 5 geuploade filmpjes ofzo (of een aangeraden eentje, gezien er niet zoveel wort geupload denkik omdat het een schoolproject is)
En dan bovenin die tabel, en een paar linkjes naar zoeken enzo
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 22:47:29
Quote Anchor link
Ik zou op postdatum doen

Toevoeging op 23/03/2013 22:47:56:

Ik ben een forum aan het maken en dan maak ik het op welke het laatst gepost is en het meest bekeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.