inlog-tabel implementeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 16:46:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb twee tabellen gemaakt, een voor het inloggen en een voor als iemand ingelogd is.
Deze wil ik per pagina laten zien, met een IF statement (if ingelogd, dan tabel 1 else tabel 2 zegmaar).
Dus 1 tabel laten zien, en de andere niet.

Ik zit met een probleem, het wil niet.
Ze echo-en of beide, met stukken script ertussenin (als ik het hardcode in het script), of beide niet (als ik include("header.php") doe).

Ik zet beide scripts hieronder, en vertel mij graag wat ik fout doe, want na twee uur ben ik het zat alleen maar foute output op het scherm te krijgen...

Index.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
session_start();
include("header.php");
?>


<html>
<head>
<title>My Tube!</title>
<link rel="icon" type="image/ico" href="/images/favicon.ico" />
<style>
    #bottom_table{
    position: absolute;
    right: 0px;
    bottom: 0px; }
    
    #inlog_table{
    position: absolute;
    right: 0px;
    top: 0px; }
</style>
</head>

<body bgcolor="DFDFDF">
<center><a href="http://localhost/"><img border="0" src="/images/mytube.jpeg" alt="My Tube Hoofdpagina" width="250" height="98"></a> <br /><hr>

<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td  style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>

<br>Heeft u nog geen account? Registreer u dan <b><a href="registreer.php">hier</a></b><br>
<br><form action="search.php" method="get">
Zoek filmpje: <input type="text" name="s"> <input type="submit" value="zoeken"> </form>

<div id="bottom_table">
<table><tr><td>
<small><small><small><a href="mailto: [email protected]>&copy PARTNER en IK 2013</a></small></small></small>
</td></tr> </table> </div>

<?php
IF ($_SESSION['Username'] == "")
    {
echo $inlog; }
    ELSE {echo $ingelogd; }
?>


</body>
</html>


header.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$inlog
= ("<div id='inlog_table'>
<form action='inlog.php' method='post'>
<table><tr>
<td> Username: <input type='text' name='username' size=10> </td>
<td> Wachtwoord: <input type='password' name='password' size=10></td>
<td><input type='submit' value='Inloggen!'></td> </tr>
<tr><td style='text-align: right' colspan=3><small><small><b>Nog geen account? <a href='registreer.php'>Registreer je hier!</a></b></small></small></td></tr>
<tr><td style='text-align: right' colspan=3><small><small><b>Contact: <a href='mailto: [email protected]'>Stuur een mailtje!</a></b></small></small></td></tr>
</table> </form></div>"
);

$ingelogd = ("<div id='inlog_table'><table>
<tr><td> Hallo, <a href='profiles.php?p="
.$_SESSION['Username']."'>".$_SESSION['Username']."</a> </td>
<tr><td> <a href='upload.php'>Upload een filmpje!</a></td></tr>
<tr><td> <a href='loguit.php'>Log uit!</a></td></tr>
</table></div> "
);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:57:10
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 20:45:39
Quote Anchor link
doe dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(!isset($_SESSION['Username'])){
//inlogpagina
}else{
//gedoe als je bent ingelogd
}
?>


Toevoeging op 23/03/2013 20:48:22:

en ligt het aan mij of is dit je inlog formulier die je moet weglaten:

<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>
Gewijzigd op 23/03/2013 20:45:57 door Michael R
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 22:20:01
Quote Anchor link
@Michael

Dat was ik de hele tijd van plan, en dat staat er ook.
of bedoel je dat ik het letterlijk daar in moet hardcoden?

Dat moet inderdaad weg, maar zolang het stukje bovenin er niet staat, staat het toch nog ergens anders ook op de pagina.
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 22:24:34
Quote Anchor link
Doe het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if(!isset($_SESSION['Username'])){ ?>


<br>INLOGGEN:
<table>
<form action="inlog.php" method="post">
<tr><td style="text-align: center">Username: <input type="text" name="username" size=20>
<br>Password: <input type="password" name="password" size="20"></td></tr>
<tr><td style="text-align: center"><input type="submit" value="Log In!"> </td></tr>
</form></table>


<?php
}
?>


Dit zorgt er namelijk voor dat hij het formulier laat zien zolang de sessie nog niet gemaakt is.
Gewijzigd op 23/03/2013 22:38:26 door Michael R
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

23/03/2013 22:43:55
Quote Anchor link
Ja dat kan ook, maar ik zit eraan te denken om een hele nieuwe index te maken.
Eentje die de laatste 5 geuploade filmpjes ofzo (of een aangeraden eentje, gezien er niet zoveel wort geupload denkik omdat het een schoolproject is)
En dan bovenin die tabel, en een paar linkjes naar zoeken enzo
 
Michael R

Michael R

23/03/2013 22:47:29
Quote Anchor link
Ik zou op postdatum doen

Toevoeging op 23/03/2013 22:47:56:

Ik ben een forum aan het maken en dan maak ik het op welke het laatst gepost is en het meest bekeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.