Inschrijfformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 16:20:32
Quote Anchor link
Ik probeer een online-inschrijving te maken voor een aantal lessen. De cursist moet daarvoor zijn ingelogd en kan dan met behulp van keuzerondjes aangeven welke data hij/zij prefereert. Het moet ook mogelijk zijn om de gemaakte keuze te wijzigen. Indien de pagina dan opnieuw wordt bezocht, worden de daarvoor gemaakte keuzes zichtbaar doordat de keuzerondjes reeds aangevinkt zijn. Ik heb een en ander geprobeerd, maar ik krijg het maar niet voor elkaar om de data te voorschijn te halen. Heeft er iemand tijd om hier even een blik op te werpen en me weer op het goede spoor te zetten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<?php

// Pagina voor inschrijven lesdata

include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include_once("connect.php");
include('header.inc.php');

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
        //als verzenden wordt geklikt:    
        if(isset($_GET['submit'])) {
           include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
           $sql = "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
              $gekozen = mysql_query($sql);
              if($gekozen == TRUE){
              echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
              
              $sql = "UPDATE `adminsres` SET aantal=aantal+1";
              }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
              }

            
        
        //als wijzigen wordt geklikt:
        }elseif (isset($_GET['change'])){
            include('getles.php');            //getles.php haalt de gegevens op die gemaakt zijn met de keuzerondjes
            $sql = "UPDATE `userres` SET naam='$naam',les1='$keuze1',les2='$keuze2',les3='$keuze3',les4='$keuze4',les5='$keuze5',res=res+1,gewijzigd=date() WHERE id='".$_COOKIE['user_id']."''";
            $wijzig = mysql_query($sql);
             if($wijzig == TRUE) {
              echo 'Uw keuze is gewijzigd.';
             }
else{
              echo 'Er is een fout opgetreden. Neem contact op met de beheerder.';
             }
         }
else{
            
//naam en id ophalen uit de inlog-database            
 $sql = "SELECT id,name FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
       $query = mysql_query($sql);
       $row = mysql_fetch_object($query);
        $naam = ($row->name);
        $id = ($row->id);

//in de ledengegevens de geregistreerde data ophalen        
$sql = "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    $reservate = mysql_query($sql);
    if ($reservate == TRUE) {
        $row1 = mysql_fetch_object($reservate);
        $res = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        $date1 = ($row1->les1);
        $date2 = ($row1->les2);
        $date3 = ($row1->les3);
        $date4 = ($row1->les4);
        $date5 = ($row1->les5);
        }

        
//in de admintabel de ingevoerde data ophalen (dus ook het maximale aantal deelnemers en het huidig aantal ingeschreven    
$sql = "SELECT * FROM `adminsres`";
    $query_admin = mysql_query($sql);
        $row2 = mysql_fetch_object($query_admin);
        $les1a = ($row2->date1a);
        $les1b = ($row2->date1b);
        $les2a = ($row2->date2a);
        $les2b = ($row2->date2b);
        $les3a = ($row2->date3a);
        $les3b = ($row2->date3b);
        $les4a = ($row2->date4a);
        $les4b = ($row2->date4b);
        $les5a = ($row2->date5a);
        $les5b = ($row2->date5b);
        $max = ($row2->maxi);
        $aantal = ($row2->aantal);
}

  // Form
  ?>

  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
   <table>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 1:</label></td><td><input value="1a" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1a == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="1b" type="radio" name="les1"';
     if ($res > 0 && $les1b == $date1){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les1b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>Les 2:</label></td><td><input value="2a" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2a == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2a;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
    <?php
     echo'<td><label>&nbsp;</label></td><td><input value="2b" type="radio" name="les2"';
     if ($res > 0 && $les2b == $date2){
        echo ' checked />';
        }
else{
        echo ' />';}
        
     if ($aantal < $max) {
     echo $les2b;
     }
else{
     echo 'Vol';}
     ?>

     </td>
    </tr>
    <tr>
     <td>
     <input type="submit" value="Verzenden" id="submit" />
     </td>
     <td>
     <input type="reset" value="Annuleren" id="cancel" />
     </td>
    </tr>
   </table>
  </form>
  <div>&nbsp;</div>
  <div>&nbsp;</div>
  <?php
 }
 }
else{
 }

include('footer.php');

 ?>
Gewijzigd op 21/05/2013 22:19:10 door Arno de K
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:09:10
 
Marvin H

Marvin H

21/05/2013 16:57:56
Quote Anchor link
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session
 
- SanThe -

- SanThe -

21/05/2013 17:14:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 20:00:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/05/2013 17:14:39:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$gekozen
= "INSERT INTO `userres` (id,les1,les2,les3,les4,les5,res,naam) VALUES ('id='".$_SESSION['user_id']."',$keuze1,$keuze2,$keuze3,$keuze4,$keuze5,'0',$naam')";
if($gekozen == TRUE){
    echo 'Uw voorkeuren zijn opgeslagen';
?>

$gekozen is een string.
De query wordt niet uitgevoerd.


$sql is toch ook een string?


Toevoeging op 21/05/2013 20:11:29:

Marvin Houweling op 21/05/2013 16:57:56:
Zover ik het zie heb je de queries die de data moeten halen onder de if(!isset($_SESSION['user_id'])) staan, oftewel, als er geen user_id session bestaat worden de queries uitgevoerd, alleen die queries zullen niet werken omdat die gebruik maken van je user_id Session


Daar heb je een punt, Marvin. Daarom is de pagina ook niet zichtbaar als er niet is ingelogd. Er is dus altijd een SESSION aangemaakt....
 
Eddy E

Eddy E

21/05/2013 21:22:30
Quote Anchor link
Arno (leuk, zo heet m'n zoon ook)... mis je niet iets als mysqli_query()?
Ik denk dat SanThe dat bedoelt ;).
Gewijzigd op 21/05/2013 21:26:12 door Eddy E
 
Arno de K

Arno de K

21/05/2013 22:20:16
Quote Anchor link
Oke, snap em. Ondertussen veranderd, maar helaas werkt ie nog niet...
 
Arno de K

Arno de K

24/05/2013 12:13:02
Quote Anchor link
Ik heb een en ander veranderd (sorry, SanThe, ik begreep niet direct wat je bedoelde...) en er begint schot in te komen. Nu zit ik nog met het volgende probleem:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$sql
= "SELECT * FROM `userres` WHERE id='".$_SESSION['user_id']."'";
    mysql_query($sql);
    if (mysql_query($sql)) {
        $row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
        $reserveer = ($row1->res);
        $resnaam = ($row1->naam);
        if ($reserveer > 0) {
            $date1 = ($row1->les1);
            $date2 = ($row1->les2);
            $date3 = ($row1->les3);
            $date4 = ($row1->les4);
            $date5 = ($row1->les5);
        }
else{
            $date1 = 0;
            $date2 = 0;
            $date3 = 0;
            $date4 = 0;
            $date5 = 0;
        }
    }

?>

Bovenstaande code geeft mij iedere keer weer de foutmelding:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 52

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\lesres_concept.php on line 53

(Dit zijn zijn de regels met $reserveer en $resnaam) in de database staan ze goed gedefinieerd en ik snap niet hoe ik dit moet oplossen........
Gewijzigd op 24/05/2013 12:14:03 door Arno de K
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2013 13:08:35
Quote Anchor link
Wat is het nut van het drie keer uitvoeren van de query?

mysql_query($sql);
if (mysql_query($sql)) {
$row1 = mysql_fetch_object(mysql_query($sql));
 
Arno de K

Arno de K

25/05/2013 17:13:17
Quote Anchor link
Tja, ik heb het eerst geprobeerd met strings, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$string
= mysql_query($sql);
    if ($string) {
        $row1 = mysql_fetch_object($string);
?>

Maar toen kreeg ik geen query, dus dacht ik het zo maar op te lossem....
Het idee is niet meer dan het uitlezen van de rijen aan de hand van de session-id (als die er tenminste is in de tabel 'userres'). Alleen probeer ik om bij het inloggen de id en naam in de tabel 'userres' te krijgen, wat ook nog niet lukt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.