INSERT INTO

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 21:12:12
Quote Anchor link
Ik zit alweer vele uren te modderen en van alles te proberen zonder veel succes.
Ik probeer een item aan mijn database toe te voegen. Het script geeft geen fout tot ik het verstuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
//connect to database
   $conn = mysqli_connect($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name);
   if (!$conn) {   die ('Can not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error());  }

   $sql = "INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`,  `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`,
             `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`,
             `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`,
             `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`,
             `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`,
             `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`,
             `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`,
             `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`)
          VALUES  (
          `$Zidnr`, `$Ngedcomnummer`,`$Nafbeelding`,`$Nvoornaam`,`$Nvoornaamzoek`,`$Nvoorzetsel`,
          `$Nachternaam`,`$Nachternaamzoek`,`$Nsexe`,`$Nregio`,`$Ngeboortedatum`,`$Ngeboorteplaats`,
          `$Ndoopdatum`,`$Ndoopplaats`,`$Noverlijdensdatum`,`$Noverlijdensplaats`,`$Nbegrafenisdatum`,`$Nbegrafenisplaats`,`$Ncrematie`,
          `$NP1_id`,`$NP1_naam`,`$NP1_huwdatum`,`$NP1_huwplaats`,`$NP1_kerkdatum`,`$NP1_kerkplaats`,
          `$NP2_id`,`$NP2_naam`,`$NP2_huwdatum`,`$NP2_huwplaats`,`$NP2_kerkdatum`,`$NP2_kerkplaats`,
          `$NP3_id`,`$NP3_naam`,`$NP3_huwdatum`,`$NP3_huwplaats`,`$NP3_kerkdatum`,`$NP3_kerkplaats`,
          `$Nvader_id`,`$Nvader`,`$Nmoeder_id`,`$Nmoeder`,`$Ntekst`,`$Noriginele`,`$Nkopie`,
          `$NGeboortekaart`,`$NTrouwkaart`,`$NRouwkaart`,`$NFriesland` , `$NArchiefRK`, `$NVerbergen`,  `$NDoc`, `$Nfoto` )"  ;

if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    echo "New record created successfully";
} else {
    echo "Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error;
}


Ik kan het formulier invullen en verzenden. Maar bij versturen komt er een fout":

Error: INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`, `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`, `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`, `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`, `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`, `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`, `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`, `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`, `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`) VALUES ( `1825`, ``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,`` , ``, ``, ``, `` )
Unknown column '1825' in 'field list'

Weet even niet waar de fout te zoekn, heeft iemand een suggestie?
Gewijzigd op 15/10/2017 22:13:06 door Theo Huitema
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 07:16:55
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

15/10/2017 21:22:46
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat het een draak van een tabel is (normaliseer eens een beetje) is de foutmelding pijnlijk duidelijk. Je gebruikt ` ipv '. Leer ook gewoon meteen het gebruiken van backticks af, dat levert op termijn alleen maar gezeur op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 21:24:27
Quote Anchor link
Kan je dit tussen code-tags zetten (Zie 'Veelgestelde vragen')

Verder kan je het zelf ook makkelijker maken door enters in je query te plaatsen. Een fout zie je dan zo in je ellenlange querie.

Verder zijn genummerde velden not-done in een database. Kijk ook eens naar Database-normalisatie.
 
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 22:06:23
Quote Anchor link
Ariëm sorry had code tag gebruikt, maar eind tag zat typfout.

Ben, bedankt ik heb al die ' tekens verwijderd en het werkt. Wel vreemd want ik gebruikte die omdat de phpmysql panel bij sql die code aangaf met '. Dit had ik daar vandaan gekopieerd. Maar bedankt, alle verwijderd en het werkte.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 22:08:59
Quote Anchor link
Code-tag is tussen blokhaken, en geen vissenhaakjes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.