INSERT INTO

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 21:12:12
Quote Anchor link
Ik zit alweer vele uren te modderen en van alles te proberen zonder veel succes.
Ik probeer een item aan mijn database toe te voegen. Het script geeft geen fout tot ik het verstuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
//connect to database
   $conn = mysqli_connect($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name);
   if (!$conn) {   die ('Can not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error());  }

   $sql = "INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`,  `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`,
             `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`,
             `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`,
             `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`,
             `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`,
             `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`,
             `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`,
             `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`)
          VALUES  (
          `$Zidnr`, `$Ngedcomnummer`,`$Nafbeelding`,`$Nvoornaam`,`$Nvoornaamzoek`,`$Nvoorzetsel`,
          `$Nachternaam`,`$Nachternaamzoek`,`$Nsexe`,`$Nregio`,`$Ngeboortedatum`,`$Ngeboorteplaats`,
          `$Ndoopdatum`,`$Ndoopplaats`,`$Noverlijdensdatum`,`$Noverlijdensplaats`,`$Nbegrafenisdatum`,`$Nbegrafenisplaats`,`$Ncrematie`,
          `$NP1_id`,`$NP1_naam`,`$NP1_huwdatum`,`$NP1_huwplaats`,`$NP1_kerkdatum`,`$NP1_kerkplaats`,
          `$NP2_id`,`$NP2_naam`,`$NP2_huwdatum`,`$NP2_huwplaats`,`$NP2_kerkdatum`,`$NP2_kerkplaats`,
          `$NP3_id`,`$NP3_naam`,`$NP3_huwdatum`,`$NP3_huwplaats`,`$NP3_kerkdatum`,`$NP3_kerkplaats`,
          `$Nvader_id`,`$Nvader`,`$Nmoeder_id`,`$Nmoeder`,`$Ntekst`,`$Noriginele`,`$Nkopie`,
          `$NGeboortekaart`,`$NTrouwkaart`,`$NRouwkaart`,`$NFriesland` , `$NArchiefRK`, `$NVerbergen`,  `$NDoc`, `$Nfoto` )"  ;

if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    echo "New record created successfully";
} else {
    echo "Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error;
}


Ik kan het formulier invullen en verzenden. Maar bij versturen komt er een fout":

Error: INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`, `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`, `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`, `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`, `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`, `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`, `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`, `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`, `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`) VALUES ( `1825`, ``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,`` , ``, ``, ``, `` )
Unknown column '1825' in 'field list'

Weet even niet waar de fout te zoekn, heeft iemand een suggestie?
Gewijzigd op 15/10/2017 22:13:06 door Theo Huitema
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:04:46
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

15/10/2017 21:22:46
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat het een draak van een tabel is (normaliseer eens een beetje) is de foutmelding pijnlijk duidelijk. Je gebruikt ` ipv '. Leer ook gewoon meteen het gebruiken van backticks af, dat levert op termijn alleen maar gezeur op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 21:24:27
Quote Anchor link
Kan je dit tussen code-tags zetten (Zie 'Veelgestelde vragen')

Verder kan je het zelf ook makkelijker maken door enters in je query te plaatsen. Een fout zie je dan zo in je ellenlange querie.

Verder zijn genummerde velden not-done in een database. Kijk ook eens naar Database-normalisatie.
 
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 22:06:23
Quote Anchor link
Ariëm sorry had code tag gebruikt, maar eind tag zat typfout.

Ben, bedankt ik heb al die ' tekens verwijderd en het werkt. Wel vreemd want ik gebruikte die omdat de phpmysql panel bij sql die code aangaf met '. Dit had ik daar vandaan gekopieerd. Maar bedankt, alle verwijderd en het werkte.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 22:08:59
Quote Anchor link
Code-tag is tussen blokhaken, en geen vissenhaakjes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.