INSERT probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:10:03
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

zit met een klein probleem, ik krijg volgende foutmelding:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 26


als ik onderstaande query laat lopen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
$datum
= date("d/m/y");
$to = "[email protected]";
$problem = $_POST[problem];
$fl1 = $_POST[fl1];
$fr1 = $_POST[fr1];
$to1 = $_POST[to1];
$dl1 = $_POST[dl1];
$px1 = $_POST[px1];
$fl2 = $_POST[fl2];
$fr2 = $_POST[fr2];
$to2 = $_POST[to2];
$dl2 = $_POST[dl2];
$px2 = $_POST[px2];
$fl3 = $_POST[fl3];
$fr3 = $_POST[fr3];
$to3 = $_POST[to3];
$dl3 = $_POST[dl3];
$px3 = $_POST[px3];
$fl4 = $_POST[fl4];
$fr4 = $_POST[fr4];
$to4 = $_POST[to4];
$dl4 = $_POST[dl4];
$px4 = $_POST[px4];
$addi = $_POST[additional];
$auth1 = $_POST[auth1];
$auth2 = $_POST[auth2];
$ip =  $_SERVER[REMOTE_ADDR];

$dbhost = 'xxx';
$dbuser = 'xxx';
$dbpass = 'xxx';

$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die                      ('Error connecting to mysql');

$dbname = 's7654sho_report';
mysql_select_db($dbname);

//echo" '$problem','$fl1','$fr1','$to1','$dl1','$px1','$fl2','$fr2','$to2','$dl2','$px2','$fl3','$fr3','$to3','$dl3','$px3','$fl4','$fr4','$to4','$dl4','$px4','$addi','$auth1','$auth2','$ip'";

      $sql="INSERT INTO fi( problem1, fl1, fr1, to1, dl1, px1, fl2, fr2, to2, dl2, px2, fl3, fr3, to3, dl3, px3, fl4, fr4, to4, dl4, px4, addi, auth1, auth2, ip)
VALUES(
'"
. mysql_real_escape_string($problem) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($addi) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($auth1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($auth2) . "',)";
//'$problem','$fl1','$fr1','$to1','$dl1','$px1','$fl2','$fr2','$to2','$dl2','$px2','$fl3','$fr3','$to3','$dl3','$px3','$fl4','$fr4','$to4','$dl4','$px4','$addi','$auth1','$auth2','$ip')";
    if (!mysql_query($sql,$conn))
    {

    die('Error: ' . mysql_error());
    }
  
echo " Your Irregularity been stored and send out to your selected distribution list "
?>


Iemand een idee waar het fout loopt? want na uren staren raak ik er maar niet wijzer uit :-(
Gewijzigd op 26/09/2010 15:11:24 door Yannick Bogaert
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 12:23:23
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:16:55
Quote Anchor link
het is $_POST[''] in plaats van $_POST[]
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:20:54
Quote Anchor link
met of zonder de '' als ik de variabelen echo worden
ze wel goed weergegeven.

Heb toch overal eens de '' bijgezet maar krijg zelfde foutmelding.

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 26
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:21:54
Quote Anchor link
ow ik zie het al, er staat achter de laatste regel nog een comma:
'" . mysql_real_escape_string($auth2) . "',)";
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:32:51
Quote Anchor link
damm inderdaad dom van me!

Nu krijg ik wel nog volgende fout:
Error: Column count doesn't match value count at row 1

Er zit namelijk nog in de tabel een veld record dat de primary index
is en auto_increment. Heb al paar dingen gelezen en blijkbaar moet
je ook dat veld opnemen in de INSERT maar dan met als waarde gewoon ''.

Heb dit geprobeerd maar geen geluk, iemand nog een idee?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:35:14
Quote Anchor link
die hoef je niet eens te gebruiken, die kan je gewoon uit je query halen
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2010 15:38:58
Quote Anchor link
Mis je het 'ip' niet?
 
Milo S

Milo S

26/09/2010 15:49:32
Quote Anchor link
Die fout krijg je omdat, je 25 waardes geeft alleen maar 24 dingen om in te vullen zegmaar.

Dit moet kloppen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
# De Query
$qry = "INSERT INTO
            fi
                (
                problem1,
                fl1,
                fr1,
                to1,
                dl1,
                px1,
                fl2,
                fr2,
                to2,
                dl2,
                px2,
                fl3,
                fr3,
                to3,
                dl3,
                px3,
                fl4,
                fr4,
                to4,
                dl4,
                px4,
                addi,
                auth1,
                auth2,
                ip
                )
        VALUES
            (
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['problem1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['addi'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['auth1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['auth2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_SERVER['REMOTE_ADDR'] )."'
            )"
;

if( $sql = mysql_query( $qry ) )
{

    # Goed
}
else
{
    # Fout
}
?>



Als je voortaan in een keer je query netjes opbouwt zie je dat veel sneller. Ook maak je onnodig variabelen.

Edit
Santhe was me net voor. En ik twijfel aan je database model, kunnen we daar misschien een kijkje in nemen?
Gewijzigd op 26/09/2010 15:52:07 door Milo S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.