INSERT probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:10:03
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

zit met een klein probleem, ik krijg volgende foutmelding:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 26


als ik onderstaande query laat lopen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
$datum
= date("d/m/y");
$to = "[email protected]";
$problem = $_POST[problem];
$fl1 = $_POST[fl1];
$fr1 = $_POST[fr1];
$to1 = $_POST[to1];
$dl1 = $_POST[dl1];
$px1 = $_POST[px1];
$fl2 = $_POST[fl2];
$fr2 = $_POST[fr2];
$to2 = $_POST[to2];
$dl2 = $_POST[dl2];
$px2 = $_POST[px2];
$fl3 = $_POST[fl3];
$fr3 = $_POST[fr3];
$to3 = $_POST[to3];
$dl3 = $_POST[dl3];
$px3 = $_POST[px3];
$fl4 = $_POST[fl4];
$fr4 = $_POST[fr4];
$to4 = $_POST[to4];
$dl4 = $_POST[dl4];
$px4 = $_POST[px4];
$addi = $_POST[additional];
$auth1 = $_POST[auth1];
$auth2 = $_POST[auth2];
$ip =  $_SERVER[REMOTE_ADDR];

$dbhost = 'xxx';
$dbuser = 'xxx';
$dbpass = 'xxx';

$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die                      ('Error connecting to mysql');

$dbname = 's7654sho_report';
mysql_select_db($dbname);

//echo" '$problem','$fl1','$fr1','$to1','$dl1','$px1','$fl2','$fr2','$to2','$dl2','$px2','$fl3','$fr3','$to3','$dl3','$px3','$fl4','$fr4','$to4','$dl4','$px4','$addi','$auth1','$auth2','$ip'";

      $sql="INSERT INTO fi( problem1, fl1, fr1, to1, dl1, px1, fl2, fr2, to2, dl2, px2, fl3, fr3, to3, dl3, px3, fl4, fr4, to4, dl4, px4, addi, auth1, auth2, ip)
VALUES(
'"
. mysql_real_escape_string($problem) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px2) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px3) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fl4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($fr4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($to4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($dl4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($px4) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($addi) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($auth1) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($auth2) . "',)";
//'$problem','$fl1','$fr1','$to1','$dl1','$px1','$fl2','$fr2','$to2','$dl2','$px2','$fl3','$fr3','$to3','$dl3','$px3','$fl4','$fr4','$to4','$dl4','$px4','$addi','$auth1','$auth2','$ip')";
    if (!mysql_query($sql,$conn))
    {

    die('Error: ' . mysql_error());
    }
  
echo " Your Irregularity been stored and send out to your selected distribution list "
?>


Iemand een idee waar het fout loopt? want na uren staren raak ik er maar niet wijzer uit :-(
Gewijzigd op 26/09/2010 15:11:24 door Yannick Bogaert
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:19:15
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:16:55
Quote Anchor link
het is $_POST[''] in plaats van $_POST[]
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:20:54
Quote Anchor link
met of zonder de '' als ik de variabelen echo worden
ze wel goed weergegeven.

Heb toch overal eens de '' bijgezet maar krijg zelfde foutmelding.

Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 26
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:21:54
Quote Anchor link
ow ik zie het al, er staat achter de laatste regel nog een comma:
'" . mysql_real_escape_string($auth2) . "',)";
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

26/09/2010 15:32:51
Quote Anchor link
damm inderdaad dom van me!

Nu krijg ik wel nog volgende fout:
Error: Column count doesn't match value count at row 1

Er zit namelijk nog in de tabel een veld record dat de primary index
is en auto_increment. Heb al paar dingen gelezen en blijkbaar moet
je ook dat veld opnemen in de INSERT maar dan met als waarde gewoon ''.

Heb dit geprobeerd maar geen geluk, iemand nog een idee?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/09/2010 15:35:14
Quote Anchor link
die hoef je niet eens te gebruiken, die kan je gewoon uit je query halen
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2010 15:38:58
Quote Anchor link
Mis je het 'ip' niet?
 
Milo S

Milo S

26/09/2010 15:49:32
Quote Anchor link
Die fout krijg je omdat, je 25 waardes geeft alleen maar 24 dingen om in te vullen zegmaar.

Dit moet kloppen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
# De Query
$qry = "INSERT INTO
            fi
                (
                problem1,
                fl1,
                fr1,
                to1,
                dl1,
                px1,
                fl2,
                fr2,
                to2,
                dl2,
                px2,
                fl3,
                fr3,
                to3,
                dl3,
                px3,
                fl4,
                fr4,
                to4,
                dl4,
                px4,
                addi,
                auth1,
                auth2,
                ip
                )
        VALUES
            (
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['problem1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px3'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fl4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['fr4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['to4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['dl4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['px4'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['addi'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['auth1'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_POST['auth2'] )."',
            '"
.mysql_real_escape_string( $_SERVER['REMOTE_ADDR'] )."'
            )"
;

if( $sql = mysql_query( $qry ) )
{

    # Goed
}
else
{
    # Fout
}
?>



Als je voortaan in een keer je query netjes opbouwt zie je dat veel sneller. Ook maak je onnodig variabelen.

Edit
Santhe was me net voor. En ik twijfel aan je database model, kunnen we daar misschien een kijkje in nemen?
Gewijzigd op 26/09/2010 15:52:07 door Milo S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.