Internet Explorer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE, daarom wil ik graag dat gebruikers een melding krijgen voordat ze de site bezoeken, firefox bezoekers enzo mogen gelijk door.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:33:22
 

04/04/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Javascript denk ik

Ff code uitvoeren per browser (If is ie ) ofzo ik weet het niet heb het wel eens gezien, javascript is niet echt mijn kant .
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

04/04/2009 18:48:00
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 18:50:00
Quote Anchor link
Onzin, maak je site valid.
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Ik weet ook niet waar dat aan ligt, ik heb nu:
55 Errors, 5 warning(s)

En de meeste zijn xml fouten, maar als ik een code toevoeg dat ie xml wordt, verdwijnt de layout.

Maar, wat voor javascript code moet ik hebben, ik heb nu een, maar ik krijg hem in safari en niet in internet explorer.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 18:57:00
Quote Anchor link
Sjoerd schreef op 04.04.2009 18:54:
ik heb nu:
55 Errors, 5 warning(s)

Dan heb je nog wel het een en ander te doen.
 
Noppes

Noppes

04/04/2009 18:59:00
Quote Anchor link
en nu nog nadere uitleg:
'ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE'

wat bedoel je met template
CSS of wat anders

en je kakelt over problemen maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 19:02:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 04.04.2009 18:59:
en nu nog nadere uitleg:
'ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE'

wat bedoel je met template
CSS of wat anders

en je kakelt over problemen maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.

Waarschijnlijk import hij de CSS niet goed, het is me een raadsel.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 04.04.2009 18:59:
maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.

Je geeft inderdaad zéér weinig info.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

07/04/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Laat iets online zien. Grote kans dat je wordt geholpen
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/04/2009 20:00:00
Quote Anchor link
Vorige week was daar een topic over, dat vond ik zo grappig dat ik daar zelf ook maar wat voor gemaakt heb;

Afbeelding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        $browser
= get_browser($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], true);
        
        if($browser['browser'] == 'IE' && $browser['majorver'] <= 6)
        {

            echo '<div id="explorerbalk"><p>U gebruikt een veroudere versie van Internet Explorer. <a href="http://windowsupdate.microsoft.com/">Update Internet Explorer</a> of stap over naar een <a href="http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/">alternatieve browser</a>!</p></div>';
        }

        ?>


Dit zou je natuurlijk ook kunnen gebruiken om bepaalde browsers helemaal te weren.
 
/home/joost

/home/joost

07/04/2009 20:51:00
Quote Anchor link
Perfect Arjan!!

Zet die maar in de script lib :-)


Geweldige actie om mensen te laten updaten of over te stappen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

09/04/2009 18:23:00
Quote Anchor link
De code werkt niet, ik zit hier nu op IE6, maar ik krijg geen melding?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/04/2009 18:27:00
Quote Anchor link
Heb je wel Browsecap geinstalleerd, zoals de notitie op php.net zegt?
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

09/04/2009 18:35:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik dat aanzetten?
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

12/04/2009 11:39:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik dat Browsecap er op zet?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/04/2009 12:13:00
Quote Anchor link
http://browsers.garykeith.com/stream.asp?PHP_BrowsCapINI

^^ Die heb je nodig.

Vervolgens zul je even in je php.ini moeten gaan zoeken;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
[browscap]
;browscap = extra/browscap.ini


Daar moet je die punt-komma weghalen, een verwijzing maken naar je browscap.ini en de webserver opnieuw opstarten/reloaden.
 
Peter

peter

12/04/2009 12:49:00
Quote Anchor link
heb je op je echte hosting niks aan dus
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/04/2009 12:55:00
Quote Anchor link
Een echte hoster zal dit al geïnstalleerd/geconfigureerd hebben. En anders kun je ook altijd nog gebruik maken van de ini_set().
 
Steen

steen

12/04/2009 13:03:00
Quote Anchor link
Waarom IE6 weren? Er zijn gewoon pc's waar geen nieuwere versie op kan, lekker gebruiksvriendelijk,,,
 
Douwe

Douwe

12/04/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Weren is iets anders dan iemand er op wijzen ;-) En als je doelt op Win2k waar geen IE > 6 op kan, kan de bezoeker nog altijd Firefox installeren. Alles is beter dan IE 6.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.