invulformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »
Jac E

Jac E

23/07/2014 13:13:30
Quote Anchor link
Ik heb een php invulformulier. Ik krijg 2 zaken maar niet opgelost. Pfff.

Wanneer ik "É" gebruik in combinatie met charset=iso-8859-1 krijg ik onderaan het scherm dit te zien: "" Bij charset UTF-8 gaat het wel goed (krijg niks extra te zien in scherm) maar krijg ik "é" in mijn database te zien. Waar gaat het mis?

Mijn tweede vraag is wanneer ik iets fout invul dan komt alle tekst weer terug in het invulscherm maar niet bij de vraag “aanhef”. Dit gaat via het aanklikken van een bolletje. Hoe kan ik dit aanpassen dat hij dit wel onthoud?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<FIELDSET STYLE="width: 400px; padding:10px; border: solid 1px #3F3F3F; font-family: sans-serif;">
<LEGEND STYLE="color: #829603; font-weight: bold;">Klant gegevens</LEGEND>

          <form method="post" action="">
            
            <h4>Bedrijfsnaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="bedrijfsnaam" value="<?php if(isset($_POST['bedrijfsnaam'])) echo htmlentities($_POST['bedrijfsnaam']); ?>">
            <h4>Achternaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="achternaam" value="<?php if(isset($_POST['achternaam'])) echo htmlentities($_POST['achternaam']); ?>">    
            
<h4> Aanhef :</h4>
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Vrouw">Mevr.
            
<h4>E-mail :</h4>
<input type="text" size="45" name="email_contactpersoon" value="<?php if(isset($_POST['email_contactpersoon'])) echo htmlentities($_POST['email_contactpersoon']); ?>">
<br>
    
<input class="button" type="submit" name="submit" value="verzenden">
</form>
</FIELDSET>    
        <?php
        if (isset($_GET['success']) && empty($_GET['success'])) {
        include 'registratie_uitnodiging_verstuurd.php';
        // header("Location: http://domeinnaam.nl/registratie_uitnodiging_verstuurd.php");
        }
        ?>

        <?php
        if(empty($errors) === false){
            echo '<p>' . implode('</p><p>', $errors) . '</p>';    
        }

            ?>

    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 23/07/2014 13:14:11 door Jac E
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:14:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:30:10
Quote Anchor link
Ik gok dat je bestand als UTF-8 encoding is opgeslagen, en dat je deze moet aanpassen in: iso-8859-1. Een kwestie van even in je editor zoeken.
Gewijzigd op 23/07/2014 13:30:24 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/07/2014 13:40:55
Quote Anchor link
En even naar de encoding van je table kijken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:51:53
Quote Anchor link
Welke table? Zijn form bedoel je?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

23/07/2014 14:01:09
Quote Anchor link
@aar van de db gok ik.
Heb zelf al paar keer gehad dat ik vreemde chars in me db had staan maar niet op me website.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2014 14:29:10
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen method="post"?

Je tweede vraag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man') echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.

En zo ook de andere radio.
Gewijzigd op 23/07/2014 14:29:37 door - SanThe -
 
Jac E

Jac E

23/07/2014 22:55:44
Quote Anchor link
Ik krijg die "" maar niet weg. Het script begint met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1 ">

Dus dat moet nu goed zijn lijkt mij. Nu zie ik dat de "é" toch verkeerd wordt opgeslagen in de database, als "&eacute;". De collatie is utf8_bin. Ik begrijp er niks meer van.


Bedankt SanThe voor je script. Ik krijg alleen een foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO in /home/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 23:11:13
Quote Anchor link
Die rare tekens heten de Byte-Order-Mark, ook bekend als de B-O-M.
Je kan deze weghalen in je editor door de encoding aan te passen naar je juiste encoding die je defineert.

Bij voorkeur overal UTF-8.
Ook helpt het vaak door het script opnieuw in Notepad/kladblok aan te maken en op te slaan met UTF-8 encoding.
Gewijzigd op 23/07/2014 23:20:45 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 14:43:19
Quote Anchor link
Sorry, ik was de if() vergeten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php if(isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man')) echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 17:50:49
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp. Helaas werkt het nog niet bij mij. De bolletjes worden weer wit. Ik weet niet waarom. Jammer :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 17:53:10
Quote Anchor link
Blijkbaar wordt er geen $_GET in de URL meegegeven met de waarde 'Man'?
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 22:19:42
Quote Anchor link
$_GET in de URL... eeeh... ik heb de hele avond van alles gegoogled. Ik kom hier gewoon niet uit. Hoe kan ik een test doen in mijn script om te zien of het überhaupt wel mogelijk is om zo'n geheugen functie te gebruiken met type="radio"

Het scriptje van SanThe wil ik graag gebruiken. Wat moet er nog meer bij om deze regel los werkend te krijgen om ermee te testen.

En in welk online php/html checker kan dat. Meestal alleen php of html en niet samen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 22:27:47
Quote Anchor link
In SanThe's voorbeeld wordt er een ?geslacht_contactpersoon=Man in de URL verwacht, waarna hij geselecteerd is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 23:47:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 23/07/2014 14:29:10:
Waarom gebruik je geen method="post"?


<form method="post" action="">

Ik zie dat je het aangepast hebt.
Dan is het dus geen GET meer, maar POST.
 
Jac E

Jac E

25/07/2014 00:19:38
Quote Anchor link
Sorry... waar komt POST dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/07/2014 11:39:24
Quote Anchor link
Beetje zelf denken mag ook wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.