invulformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »
Jac E

Jac E

23/07/2014 13:13:30
Quote Anchor link
Ik heb een php invulformulier. Ik krijg 2 zaken maar niet opgelost. Pfff.

Wanneer ik "É" gebruik in combinatie met charset=iso-8859-1 krijg ik onderaan het scherm dit te zien: "" Bij charset UTF-8 gaat het wel goed (krijg niks extra te zien in scherm) maar krijg ik "é" in mijn database te zien. Waar gaat het mis?

Mijn tweede vraag is wanneer ik iets fout invul dan komt alle tekst weer terug in het invulscherm maar niet bij de vraag “aanhef”. Dit gaat via het aanklikken van een bolletje. Hoe kan ik dit aanpassen dat hij dit wel onthoud?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<FIELDSET STYLE="width: 400px; padding:10px; border: solid 1px #3F3F3F; font-family: sans-serif;">
<LEGEND STYLE="color: #829603; font-weight: bold;">Klant gegevens</LEGEND>

          <form method="post" action="">
            
            <h4>Bedrijfsnaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="bedrijfsnaam" value="<?php if(isset($_POST['bedrijfsnaam'])) echo htmlentities($_POST['bedrijfsnaam']); ?>">
            <h4>Achternaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="achternaam" value="<?php if(isset($_POST['achternaam'])) echo htmlentities($_POST['achternaam']); ?>">    
            
<h4> Aanhef :</h4>
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Vrouw">Mevr.
            
<h4>E-mail :</h4>
<input type="text" size="45" name="email_contactpersoon" value="<?php if(isset($_POST['email_contactpersoon'])) echo htmlentities($_POST['email_contactpersoon']); ?>">
<br>
    
<input class="button" type="submit" name="submit" value="verzenden">
</form>
</FIELDSET>    
        <?php
        if (isset($_GET['success']) && empty($_GET['success'])) {
        include 'registratie_uitnodiging_verstuurd.php';
        // header("Location: http://domeinnaam.nl/registratie_uitnodiging_verstuurd.php");
        }
        ?>

        <?php
        if(empty($errors) === false){
            echo '<p>' . implode('</p><p>', $errors) . '</p>';    
        }

            ?>

    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 23/07/2014 13:14:11 door Jac E
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 13:43:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:30:10
Quote Anchor link
Ik gok dat je bestand als UTF-8 encoding is opgeslagen, en dat je deze moet aanpassen in: iso-8859-1. Een kwestie van even in je editor zoeken.
Gewijzigd op 23/07/2014 13:30:24 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/07/2014 13:40:55
Quote Anchor link
En even naar de encoding van je table kijken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:51:53
Quote Anchor link
Welke table? Zijn form bedoel je?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

23/07/2014 14:01:09
Quote Anchor link
@aar van de db gok ik.
Heb zelf al paar keer gehad dat ik vreemde chars in me db had staan maar niet op me website.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2014 14:29:10
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen method="post"?

Je tweede vraag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man') echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.

En zo ook de andere radio.
Gewijzigd op 23/07/2014 14:29:37 door - SanThe -
 
Jac E

Jac E

23/07/2014 22:55:44
Quote Anchor link
Ik krijg die "" maar niet weg. Het script begint met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1 ">

Dus dat moet nu goed zijn lijkt mij. Nu zie ik dat de "é" toch verkeerd wordt opgeslagen in de database, als "&eacute;". De collatie is utf8_bin. Ik begrijp er niks meer van.


Bedankt SanThe voor je script. Ik krijg alleen een foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO in /home/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 23:11:13
Quote Anchor link
Die rare tekens heten de Byte-Order-Mark, ook bekend als de B-O-M.
Je kan deze weghalen in je editor door de encoding aan te passen naar je juiste encoding die je defineert.

Bij voorkeur overal UTF-8.
Ook helpt het vaak door het script opnieuw in Notepad/kladblok aan te maken en op te slaan met UTF-8 encoding.
Gewijzigd op 23/07/2014 23:20:45 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 14:43:19
Quote Anchor link
Sorry, ik was de if() vergeten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php if(isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man')) echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 17:50:49
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp. Helaas werkt het nog niet bij mij. De bolletjes worden weer wit. Ik weet niet waarom. Jammer :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 17:53:10
Quote Anchor link
Blijkbaar wordt er geen $_GET in de URL meegegeven met de waarde 'Man'?
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 22:19:42
Quote Anchor link
$_GET in de URL... eeeh... ik heb de hele avond van alles gegoogled. Ik kom hier gewoon niet uit. Hoe kan ik een test doen in mijn script om te zien of het überhaupt wel mogelijk is om zo'n geheugen functie te gebruiken met type="radio"

Het scriptje van SanThe wil ik graag gebruiken. Wat moet er nog meer bij om deze regel los werkend te krijgen om ermee te testen.

En in welk online php/html checker kan dat. Meestal alleen php of html en niet samen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 22:27:47
Quote Anchor link
In SanThe's voorbeeld wordt er een ?geslacht_contactpersoon=Man in de URL verwacht, waarna hij geselecteerd is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 23:47:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 23/07/2014 14:29:10:
Waarom gebruik je geen method="post"?


<form method="post" action="">

Ik zie dat je het aangepast hebt.
Dan is het dus geen GET meer, maar POST.
 
Jac E

Jac E

25/07/2014 00:19:38
Quote Anchor link
Sorry... waar komt POST dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/07/2014 11:39:24
Quote Anchor link
Beetje zelf denken mag ook wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.