invulformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Jac E

Jac E

23/07/2014 13:13:30
Quote Anchor link
Ik heb een php invulformulier. Ik krijg 2 zaken maar niet opgelost. Pfff.

Wanneer ik "É" gebruik in combinatie met charset=iso-8859-1 krijg ik onderaan het scherm dit te zien: "" Bij charset UTF-8 gaat het wel goed (krijg niks extra te zien in scherm) maar krijg ik "é" in mijn database te zien. Waar gaat het mis?

Mijn tweede vraag is wanneer ik iets fout invul dan komt alle tekst weer terug in het invulscherm maar niet bij de vraag “aanhef”. Dit gaat via het aanklikken van een bolletje. Hoe kan ik dit aanpassen dat hij dit wel onthoud?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<FIELDSET STYLE="width: 400px; padding:10px; border: solid 1px #3F3F3F; font-family: sans-serif;">
<LEGEND STYLE="color: #829603; font-weight: bold;">Klant gegevens</LEGEND>

          <form method="post" action="">
            
            <h4>Bedrijfsnaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="bedrijfsnaam" value="<?php if(isset($_POST['bedrijfsnaam'])) echo htmlentities($_POST['bedrijfsnaam']); ?>">
            <h4>Achternaam :</h4>
            <input type="text" size="45" name="achternaam" value="<?php if(isset($_POST['achternaam'])) echo htmlentities($_POST['achternaam']); ?>">    
            
<h4> Aanhef :</h4>
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
<input type="radio" name="geslacht_contactpersoon" value="Vrouw">Mevr.
            
<h4>E-mail :</h4>
<input type="text" size="45" name="email_contactpersoon" value="<?php if(isset($_POST['email_contactpersoon'])) echo htmlentities($_POST['email_contactpersoon']); ?>">
<br>
    
<input class="button" type="submit" name="submit" value="verzenden">
</form>
</FIELDSET>    
        <?php
        if (isset($_GET['success']) && empty($_GET['success'])) {
        include 'registratie_uitnodiging_verstuurd.php';
        // header("Location: http://domeinnaam.nl/registratie_uitnodiging_verstuurd.php");
        }
        ?>

        <?php
        if(empty($errors) === false){
            echo '<p>' . implode('</p><p>', $errors) . '</p>';    
        }

            ?>

    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 23/07/2014 13:14:11 door Jac E
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:37:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:30:10
Quote Anchor link
Ik gok dat je bestand als UTF-8 encoding is opgeslagen, en dat je deze moet aanpassen in: iso-8859-1. Een kwestie van even in je editor zoeken.
Gewijzigd op 23/07/2014 13:30:24 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/07/2014 13:40:55
Quote Anchor link
En even naar de encoding van je table kijken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 13:51:53
Quote Anchor link
Welke table? Zijn form bedoel je?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

23/07/2014 14:01:09
Quote Anchor link
@aar van de db gok ik.
Heb zelf al paar keer gehad dat ik vreemde chars in me db had staan maar niet op me website.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/07/2014 14:29:10
Quote Anchor link
Waarom gebruik je geen method="post"?

Je tweede vraag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man') echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.

En zo ook de andere radio.
Gewijzigd op 23/07/2014 14:29:37 door - SanThe -
 
Jac E

Jac E

23/07/2014 22:55:44
Quote Anchor link
Ik krijg die "" maar niet weg. Het script begint met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1 ">

Dus dat moet nu goed zijn lijkt mij. Nu zie ik dat de "é" toch verkeerd wordt opgeslagen in de database, als "&eacute;". De collatie is utf8_bin. Ik begrijp er niks meer van.


Bedankt SanThe voor je script. Ik krijg alleen een foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO in /home/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2014 23:11:13
Quote Anchor link
Die rare tekens heten de Byte-Order-Mark, ook bekend als de B-O-M.
Je kan deze weghalen in je editor door de encoding aan te passen naar je juiste encoding die je defineert.

Bij voorkeur overal UTF-8.
Ook helpt het vaak door het script opnieuw in Notepad/kladblok aan te maken en op te slaan met UTF-8 encoding.
Gewijzigd op 23/07/2014 23:20:45 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 14:43:19
Quote Anchor link
Sorry, ik was de if() vergeten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="radio" <?php if(isset($_GET['geslacht_contactpersoon']) and ($_GET['geslacht_contactpersoon'] == 'Man')) echo 'selected'; ?> name="geslacht_contactpersoon" value="Man">Dhr.
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 17:50:49
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp. Helaas werkt het nog niet bij mij. De bolletjes worden weer wit. Ik weet niet waarom. Jammer :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 17:53:10
Quote Anchor link
Blijkbaar wordt er geen $_GET in de URL meegegeven met de waarde 'Man'?
 
Jac E

Jac E

24/07/2014 22:19:42
Quote Anchor link
$_GET in de URL... eeeh... ik heb de hele avond van alles gegoogled. Ik kom hier gewoon niet uit. Hoe kan ik een test doen in mijn script om te zien of het überhaupt wel mogelijk is om zo'n geheugen functie te gebruiken met type="radio"

Het scriptje van SanThe wil ik graag gebruiken. Wat moet er nog meer bij om deze regel los werkend te krijgen om ermee te testen.

En in welk online php/html checker kan dat. Meestal alleen php of html en niet samen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2014 22:27:47
Quote Anchor link
In SanThe's voorbeeld wordt er een ?geslacht_contactpersoon=Man in de URL verwacht, waarna hij geselecteerd is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2014 23:47:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 23/07/2014 14:29:10:
Waarom gebruik je geen method="post"?


<form method="post" action="">

Ik zie dat je het aangepast hebt.
Dan is het dus geen GET meer, maar POST.
 
Jac E

Jac E

25/07/2014 00:19:38
Quote Anchor link
Sorry... waar komt POST dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/07/2014 11:39:24
Quote Anchor link
Beetje zelf denken mag ook wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.