isset error werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/10/2012 15:48:36
Quote Anchor link
Kaas stengel op 14/10/2012 15:44:00:
Ik heb het nu bijna goed, ook al is de code nu te uitgebreid eigenlijk en snap ik van de helft niet wat de code doet maar dat even ter zijde.

Hoezo te uitgebreid? Als het echt te uitgebreid is, moet je dat wat overbodig is verwijderen: heeft immers geen toegevoegde waarde. Dan moet je wel weten wat de code betekent/doet ;-)
En wat als je straks iets moet veranderen en je weet niet wat de functie van iets is, wordt het knap lastig. Dat je het niet helemaal zelf kunt scripten is niet zo erg.

Je gebruikt nu 4x <li>, maar sluit ze nergens af (regels 32-35).
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:32:32
 
Kaas stengel

kaas stengel

14/10/2012 15:57:23
Quote Anchor link
Daarvan begrijp ik dus ook niet wat ze doen, heb de code gewoon overgenomen van die handleiding. Daarom vind ik het dus "te uitgebreid", als je kijkt naar de code die wordt gebruikt in de PPT van school.

Wat kan ik zoal weg halen dan?
 
Bas D L

Bas D L

14/10/2012 17:45:26
Quote Anchor link
Dit werkt op mijn mijn server, local krijg ik wel deze foutmelding.
Notice: Undefined index: tijdschrift in C:\websites\..... on line 12


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {
    if ($_POST['voornaam'] == "") {    
        $error = "Je bent vergeten om je voornaam in te vullen!<br />";    
    }

    if ($_POST['achternaam'] == "") {  
        $error .= "Je bent vergeten om je achternaam in te vullen!<br />";  
    }

    if ($_POST['postcode'] == "" ) {    
        $error .= "Je bent vergeten om je postcode in te vullen!<br />";    
    }

    if ($_POST['tijdschrift'] == "" ) {    
        $error .= "Je moet minimaal 1 tijdschrijft aankruisen!";    
    }

  
    if (!isset($error)) {    
    echo "Gegevens zijn succesvol verzonden.";    
    }

    else {
        echo "Gelieve alle formuliervelden netjes in te vullen !<br /><br/>".$error;
    }  
}

else {
    echo "U moet eerst het formulier invullen !<br>";
}

?>



<table> <form method="post" action="">
<tr><td>Vul je voornaam in:</td><td> <input type="text" name="voornaam" size="25">*</td></tr>
<tr><td>Vul je achternaam in:</td><td> <input type="text" name="achternaam" size="25">*</td></tr>
<tr><td>Vul je telefoonnummer in:</td><td> <input type="text" name="telefoonnummer" size="25"></td></tr>
<tr><td>Vul je postcode in:</td><td> <input type="text" name="postcode" size="25">*</td></tr>
</table>
<br>
Ben je een jongen of een meisje:<br>
<INPUT name="guide" type="radio" value="jongen">Jongen
<INPUT name="guide" type="radio" value="meisje">Meisje<p>

Kies minimaal 1 tijdschrijft:<br>

<INPUT type="checkbox" name="tijdschrift" value="gamez">Stuur mij informatie over het tijdschrijft GAMEZ <br>
<INPUT type="checkbox" name="tijdschrift" value="girlz" >Stuur mij informatie over het tijdschrijft GIRLZ <br>
<INPUT type="checkbox" name="tijdschrift" value="uitgaan">Stuur mij informatie over het tijdschrijft UITGAAN <br>
<INPUT type="checkbox" name="tijdschrift" value="mode">Stuur mij informatie over het tijdschrijft MODE <br><br>

<INPUT type="submit" name= "submit" value="Verzend het formulier"><br><br>
<tr><td>Tekstvelden met een * zijn verplicht!</td></tr>
</table>
</FORM>
 
Frank WD

Frank WD

14/10/2012 17:45:42
Quote Anchor link
Net wat Obelix zij, als je met een array wilt werken dan laat je de mysql er gewoon uit. Ook zeg je dat het uitgebreid is en je daarom er niet veel van snapt. Het lijkt mij persoonlijk dan een goed idee om eens te kijken welke functie's je gebruikt in je code. En dan even Google aanspreken om te zien wat deze functie's nu doet. Want mijn ervaring is dat je bijna geen goed script kan schrijven als je de werking van verschillende functie's niet kent.

Ook is mijn persoonlijke ervaring dat boeken van school achter lopen in vele gevallen. Zo ben ik in gesprek met uitkering instantie om een opleiding te mogen gaan doen. Bij het bezoeken van de school, schrok ik er van de veroudere materiaal die er gebruikt werden. Zo werd er rustig <table> voor opmaak gebruik of formulieren opmaak. Ook erg veel in-line CSS en vooral het I-frame gebruik moest ik om giegelen.

Wat ik wil zeggen is eigenlijk, dat er meer wegen naar Romen gaan. En dat we hier op het forum je zo goed mogelijk willen helpen met eventueel andere manier dan op school word gebruikt.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/10/2012 18:01:58
Quote Anchor link
Bas D L op 14/10/2012 17:45:26:
local krijg ik wel deze foutmelding.
Notice: Undefined index: tijdschrift in C:\websites\..... on line 12

Logisch, want tijdschrift is een array en kun je niet op die manier controleren.
Kijk eens naar isset.

Je zult nog een foutmelding krijgen als je voornaam wel juist is, maar bv de achternaam niet. Definieer $error voor je gaat controleren of de $_POST-waarden bestaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/10/2012 18:44:16
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 14/10/2012 18:01:58:
Bas D L op 14/10/2012 17:45:26:
local krijg ik wel deze foutmelding.
Notice: Undefined index: tijdschrift in C:\websites\..... on line 12

Logisch, want tijdschrift is een array en kun je niet op die manier controleren.
Kijk eens naar isset.

Lees de foutmelding. De index is niet gedefinieerd. Heeft niks te maken met of het wel of geen array is. Waarschijnlijk krijg je deze melding als er geen optie bij tijdschrift is geselecteerd. De $_POST waarde wordt dan niet meegestuurd en er is dan geen index gedefinieerd. Of de waarde geset is, kun je inderdaad controleren via isset.



Toevoeging op 14/10/2012 18:45:41:

Misschien bedoelen we overigens hetzelfde, alleen is jouw uitleg niet helemaal lekker ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/10/2012 18:58:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 14/10/2012 18:44:16:
Misschien bedoelen we overigens hetzelfde, alleen is jouw uitleg niet helemaal lekker ;)

Dat laatste ;-)
 
Kaas stengel

kaas stengel

15/10/2012 15:16:00
Quote Anchor link
Boeken heb ik niet eens van school, ik moet het doen met powerpoints van hoorcollege's. Deze zijn echter ook karig en bevatten maar geringe informatie.

Maar goed, de code die ik in mijn vorige bericht gaf (die dus bijna werkt) moet dus nog een beetje aangepast worden.
-De tijdschrift error moet er nog in verwerkt worden.
-Criteria moeten soepeler gezet worden, hij controleert nu namelijk of er echt wat zinnigs wordt ingevuld, dit is nog niet nodig voor mij. Het gaat er meer om dat er IETS wordt ingevuld.
-Onder de errors komen 3 zwarte balltjes, die moeten ook nog weg. (Dit zijn dezelfde balletjes als die voor de errors komen te staan).

Jullie hulp wordt zeer gewaardeerd overigens!!!

Toevoeging op 16/10/2012 11:01:01:

De balletjes heb ik inmiddels weggekregen door wat te prutsen met dat <li>.
Nu zit ik nog met de tijdschrift error (die overigens ook niet in die handleiding staat) en het soepeler zetten van de criteria.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.