Items tonen niet niet gelezen zijn

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »
Dirk Coppens

Dirk Coppens

30/04/2018 18:47:26
Quote Anchor link
Hallo,

Zou er mij iemand kunnen helpen AUB.
Want ik kom er niet uit.

Ik heb een tabel "gebruikers"
vb
sleutel naam
987654321 Dirk Coppens
123456789 Test


Ik heb een tabel "gelezen" waarin user_id en een news_id in staat
vb :
User_id news_id
123456789 5
123456789 9
987654321 9
987654321 3

Ik heb nog een tabel met news
vb:

ID Title
2 Libya Gingerly Begins Seeking Economic but Not Pol...
3 Pressed by U.S., Pakistan Seizes a Taliban Chief
4 Francis, Still Hobbled, Will Give It Another Try
5 Most Support U.S. Guarantee of Health Care
6 Google Courts Small YouTube Deals, and Very Soon
7 A Laptop With Vista That Seems Just Like a Fully U
9 Opportunists in Somalia


Wat is nu mijn probleem.
In tabel gelezen staan de gelezen berichten per gebruiker.
Ik wil enkel de records tonen van een gebruiker die nog niet gelezen zijn.

Alvast bedankt

Edit:
Ik heb de titel aangepast van 'listing' naar 'Items tonen niet niet gelezen zijn'.
Zorg in het vervolg dat je een duidelijke titel meegeeft die je probleem- of vraagstelling omschrijft.
Gewijzigd op 30/04/2018 19:07:26 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:50:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/04/2018 19:05:48
Quote Anchor link
Ongelezen items staan dus niet in de tabel.
ikzelf zou dan denken aan zoiets:

SELECT ID, Title FROM news WHERE ID NOT IN (SELECT news_id FROM gelezen)
Dan kan je kijken of iets in de tabel juist niet voorkomt.
Gewijzigd op 30/04/2018 19:07:56 door - Ariën -
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

30/04/2018 19:53:38
Quote Anchor link
Ik heb er even geen benchmarks op los gelaten, maar volgens mij is een exists() efficiënter (en dus sneller).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
select ID,Title
from news n
where not exists (select 1 from gelezen where user_id = :user and news_id = n.ID)

"Selecteer alle berichten die nog niet gelezen zijn door deze gebruiker"
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/04/2018 23:02:59
Quote Anchor link
Die (NOT) EXISTS variant is waarschijnlijk sneller inderdaad.

En als je de variant van @Ariën gebruikt moet je hier nog even een user toevoegen in de subquery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT ID, Title FROM news WHERE ID NOT IN (SELECT news_id FROM gelezen WHERE User_id = <user id>)

Anders worden alle gelezen berichten (door wie dan ook) er uitgefilterd.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/04/2018 23:09:45
Quote Anchor link
Waarschijnlijk is een LEFT JOIN sneller op de lange duur (vooral als je meer users en nieuws krijgt):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT n.ID, n.Title FROM news n
LEFT JOIN gelezen g ON g.user_id = :user AND g.news_id = n.ID
WHERE g.user_id IS NULL
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

30/04/2018 23:47:43
Quote Anchor link
Hm, als ik dit https://explainextended.com/2009/09/18/not-in-vs-not-exists-vs-left-join-is-null-mysql/ zo lees zou de not-exists juist de sloomste van de 3 moeten zijn. Als ik zelf wat testjes doe (MariaDB) merk ik daar weinig van (alle 3 even snel). Zowel de not-exists als not-in komen ook met exact hetzelfde explain plan (met een MATERIALIZED table - die hadden ze in 2009 volgens mij nog niet).

Als ik dit https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/subquery-materialization.html zo lees, dan zou de optimizer een not-in sowieso herschrijven naar een not-exists (heuj, not-exists zou dus iets sneller moeten zijn ivm geen rewrite nodig ;-) ), maar door de MATERIALIZED table zijn beide sowieso snel(ler).

Overigens heb ik ook wel eens hele slechte ervaringen met een MATERIALIZED table, waarbij het opbouwen van die temp table veel meer tijd kost dan het doen van een paar lookups voor een exists (grote tabellen met een goede index). De optimizer zover krijgen om niet te materializen is altijd weer gedoe ...
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/04/2018 23:49:48
Quote Anchor link
De snelheid is afhankelijk van het aantal records dat doorzocht moet worden. Misschien moet je test set gewoon wat groter? :)
 
Dirk Coppens

Dirk Coppens

01/05/2018 09:35:02
Quote Anchor link
Hallo

Aan allen hier een dikke merci voor de hulp.
Het is mij gelukt om mijn listing te tonen zoals ik het wilde.
Nogmaals hartelijk bedankt aan de professionals hier.

Ik heb gekozen voor :

SELECT n.ID, n.Title FROM news n
LEFT JOIN gelezen g ON g.user_id = :user AND g.news_id = n.ID
WHERE g.user_id IS NULL
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

01/05/2018 09:37:49
Quote Anchor link
U vraagt, wij draaien: twee tabellen met in tabel "news" 1,3M records, en in tabel "gelezen" 2,4M, waarvan 1,2M voor de specifieke user (andere data, maar vergelijkbare situatie). Tevens ook nog twee servers: "lokaal" = MySQL 5.7.7 (zonder MATERIALIZED kung-fu), "live" = MariaDB 10.0.34 (met).

not-exists:
- lokaal 0,110s (DEPENDENT SUBQUERY)
- live 20,8960 (MATERIALIZED)
met een extra "like" om MATERIALIZED te voorkomen (...)
- live 0,0902 (DEPENDENT SUBQUERY)

not-in:
- lokaal 0,094 (DEPENDENT SUBQUERY)
- live 32.4543 (MATERIALIZED)
geen idee hoe ik hier van die MATERIALIZED af kom ...

left-join:
- lokaal 0,094 (2x SIMPLE)
- live 0,0763 (2x SIMPLE)

Dusss, ook met een grote bak data liggen de tijden vrij dicht bij elkaar. Alleen als je de pech hebt dat de "optimizer" tot een MATERIALIZED temp table besluit kun je heel erg nat gaan (uiteraard heeft het soms ook wel voordelen). Kortom: altijd je explain plan checken, en zo af en toe eens in het "Slow Query Log" kijken (of gewoon zelf de duur van een query loggen).
 
Dirk Coppens

Dirk Coppens

01/05/2018 09:42:14
Quote Anchor link
Hallo,

Te vroeg viktorie geroepen ??
Als de gebruiker nog niet in de tabel gelezen staat krijg je een error ?

Met
SELECT n.ID, n.Title FROM news n
LEFT JOIN gelezen g ON g.user_id = :user AND g.news_id = n.ID
WHERE g.user_id IS NULL

Dacht dat het zou lukken maar is niet waar.

Ps de gebruiker komt maar in de tabel "gelezen als hij eentje aanduid dat hij gelezen heeft.
anders moet hij alles zien.



Toevoeging op 01/05/2018 09:48:20:

Hallo,

Heb het zelf opgelost met eerst naar het bestand lezen te gaan kijken en pas deze query uit te voeren als gebruiker er in staat.

Bedankt voor alles.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/05/2018 11:08:47
Quote Anchor link
Die LEFT JOIN zou precies moeten doen wat je wil, tenzij de structuur niet is die je zegt dat hij is:
Knoop berichten en gelezen aan elkaar en toon alles wat niet in gelezen voorkomt door de gebruiker. Lijkt me toch exact te kloppen.
 
Dirk Coppens

Dirk Coppens

01/05/2018 11:09:28
Quote Anchor link
Hallo,

Toch loopt er nog steeds iets mis .
Als ik de listing krijg en ik duid er eentje aan dat gelezen is, komt het in de tabel gelezen, de listing past zich aan
maar het id nr in de listing is verdwenen.
zie hieronder : hier kan je de ID nr nog zien

` a 4 Francis, Still Hobbled, Will Give It Another Try
` a 6 Google Courts Small YouTube Deals, and Very Soon, a Larger
` a 7 A Laptop With Vista That Seems Just Like a Fully Upgraded PC
` a 2 Libya Gingerly Begins Seeking Economic but Not Political Reform
` a 3 Pressed by U.S., Pakistan Seizes a Taliban Chief
` a 9 Opportunists in Somalia 25-4-2007 World news
` a 5 Most Support U.S. Guarantee of Health Care

Ik heb id 2 aangeduid dat het gelezen is en dan krijg ik dit :

` a Francis, Still Hobbled, Will Give It Another Try
` a Google Courts Small YouTube Deals, and Very Soon, a Larger
` a A Laptop With Vista That Seems Just Like a Fully Upgraded PC
` a Pressed by U.S., Pakistan Seizes a Taliban Chief
` a Opportunists in Somalia 25-4-2007 World news
` a Most Support U.S. Guarantee of Health Care

als ik een volgende wil aanduiden kan dit maat hij neemt het ID 2 terug mee terwijl het een ander Id moet zijn.


Kan hier terug even geholpen worden AUB

Dank bij voorbaat.



Toevoeging op 01/05/2018 12:07:53:

Hallo,

bestanden :

newsmain :
id,
Title,
Posted,
Category,
Subcategory,
SmallDescription,
FullDescription

gelezen :
user_id,
news_id

gebruikers :
id,
username,
password,
`Volle naam`,
Category,
Subcatergory

Als ik het volgende uitvoer :

$strSQL = "SELECT n.ID, n.Title, n.Posted, n.Category, n.Subcategory, n.SmallDescription, n.FullDescription FROM newsmain n LEFT JOIN gelezen g ON g.user_id = $sleutel AND g.news_id = n.ID WHERE g.user_id IS NULL ";

doet hij dit maar hij toont n.ID niet meer, blijkbaar zit hij ergens in de knoop ?

hulp AUB
Dank bij voorbaat
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/05/2018 13:15:13
Quote Anchor link
Dat vind ik vreemd, want als ik dezelfde query test blijft het id gewoon netjes staan zoals ik ook zou verwachten. Je zou nog kunnen proberen de WHERE g.user_id IS NULL naar WHERE g.news_id IS NULL te veranderen, voor het geval je tegen een bug in je mysql versie aanloopt.

Toevoeging op 01/05/2018 13:16:53:

Heb je de query ook al in een mysql console (of desnoods phpmyadmin) gedraaid om te zien of de velden wel zijn zoals je ze verwacht?
Gewijzigd op 01/05/2018 14:18:03 door Ben van Velzen
 
Dirk Coppens

Dirk Coppens

01/05/2018 16:36:14
Quote Anchor link
Dag Ben,

Als ik dit uitvoer in een mysql console loopt er niks fout.
Ik gebruik phprunner en daarin loopt het fout .
zie hieronder.


Description
Occurs before SQL query executed
Use this event if you like to modify default SQL query on the page.
Avoid editing strSQL parameter, modify strWhereClause and strOrderBy instead.

Parameters
$strSQL - SQL query being to be executed.
$strWhereClause - WHERE clause applied to the SQL query. Example: "active=1"
$strOrderBy - ORDER BY query applied to the SQL query.Example: "ORDER BY
LastName,FirstName"
$pageObject - an object of Page class representing the current page

function BeforeQueryList($strSQL, $strWhereClause, $strOrderBy, $pageObject)
{
$sleutel =$_SESSION["UserID"];
$strSQL = "SELECT n.ID, n.Title, n.Posted, n.Category, n.Subcategory, n.SmallDescription, n.FullDescription FROM newsmain n LEFT JOIN gelezen g ON g.user_id = $sleutel AND g.news_id = n.ID WHERE g.user_id IS NULL ";
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/05/2018 18:00:05
Quote Anchor link
Dus, ze geven aan dat je iets niet moet doen en je doet het dan toch? Lijkt me logisch daar dingen mis kunnen gaan. Ik zou zeggen vraag het aan de mensen van phprunner, want hier kan ik uiteraard ook niks mee.
 
Dirk Coppens

Dirk Coppens

01/05/2018 21:34:49
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb het gevonden, maar ik krijg nog een fout.
De fout is nu als er een gebruiker is zoals "FGH123" Krijg ik de foutmelding Unknown column 'FGH123' in 'where clause'

de query = select count(*) FROM `newsmain` where ID NOT IN (SELECT news_id FROM gelezen WHERE user_id = FGH123 )

Als ik een gebruiker maak met alleen cijfers lukt alles.

De velden staan op varchar in beide tabellen.

Weet er iemand raad mee AUB.

Dank U
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/05/2018 21:43:08
Quote Anchor link
Er moeten even wat quotes omheen, en vergeet de escaping ook niet. Het is een goede gewoonte om altijd quotes te gebruiken, ook als het om getallen gaat.
 
Dirk Coppens

Dirk Coppens

01/05/2018 21:50:53
Quote Anchor link
Dag ben,

Misschien was mijn uitleg niet goed .
Ik gebruik een inlog user als die allemaal cijfers zijn is er geen probleem, als er een letter in staat heb ik een fout.

de query :
SELECT ID, Title FROM news WHERE ID NOT IN (SELECT news_id FROM gelezen WHERE User_id = $sleutel)
$sleutel = de ingelogde user
user_is = varchar
gebruiker of $sleutel = varchar

Hoe kan het dan komen dat cijfers in de query goed zijn en letters niet ?

Bedankt
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/05/2018 21:58:15
Quote Anchor link
Blijkbaar heb je dan niet gelezen, want ik zeg volgens mij vrij duidelijk wat je moet doen: quotes om de waarde en escaping toepassen. Ik zeg er alleen bij dat dat OOK moet als het om cijfers gaat.

EDIT: of nog liever, gebruik prepared statements. Scheelt je een hoop kopzorgen en wanneer correct toegepast een lekke applicatie.

Op dit moment is deze query lek, en waarschijnlijk het meerendeel van je andere queries ook. Leuk als je je data wil lekken, minder leuk als anderen in je applicatie komen, om welke reden dan ook.
Gewijzigd op 01/05/2018 22:27:37 door Ben van Velzen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.