Javascript actie bij "self ==top"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom Gerritse

Tom Gerritse

31/10/2007 22:20:00
Quote Anchor link
Ik wil een bestaand javascriptje aanpassen waarbij een pagina moet worden overschreven door een url wanneer voor d epagina geldt: self==top:

<script language="JavaScript">
<!--
if (self == top) {

Wat moet ik hier invullen zodat de pagina wordt overschreven door een url?

}
// Einde van dit script -->
</script>

Ik heb de header (met location) functie van php op goed geluk uitgeprobeerd maar dat werkte dus jammer genoeg niet ...

Hopelijk kan/wil iemand hier een antwoord op geven. Alvast bedankt voor de reactie.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:55:29
 
Phpkunst t

Phpkunst t

31/10/2007 22:27:00
Quote Anchor link
Als ik jouw was zou ik effe googlen op window.open
 
Hylke

Hylke

31/10/2007 22:27:00
Quote Anchor link
document.location = 'http://link';

bedoel je dat?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

31/10/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if (top.location != location) {
top.location.href = document.location.href ;
}

deze?
 
Tom Gerritse

Tom Gerritse

31/10/2007 22:35:00
Quote Anchor link
<script language="JavaScript">
<!--
if (self == top) {

document.location = 'http://www.ongeldig.nl'

}
// Einde van dit script -->
</script>

Ha! Dat werkt perfect! Bedankt!
Nu nog even een 100-tal pagina's van deze code voorzien ... Ben ik weer van de straat ...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/10/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Het is window.location in JavaScript
Edit:
Zie ook deze tut
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Tom Gerritse

Tom Gerritse

31/10/2007 22:37:00
Quote Anchor link
Okee, dan wordt het dus dit:

<script language="JavaScript">
<!--
if (self == top) {

window.location = 'http://www.ongeldig.nl'

}
// Einde van dit script -->
</script>

Werkt ook perfect. Window klinkt idd logischer.
 
Tom Gerritse

Tom Gerritse

31/10/2007 22:50:00
Quote Anchor link
mod-edit::
Bumpen

Twee of meer keer achter elkaar in je eigen topic posten, voordat andere forumleden gereageerd hebben, heet "bumpen".
Omdat het opdringerig overkomt is bumpen pas na 24 uur toegestaan.
Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten.
Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.

Even korte uitleg: Ik heb een website met daarin een groot aantal "frames met gekoppeld document". Soort van frameset maar dan eigenlijk net even iets anders omdat de verschillende frames verwerkt zijn in een hoofdpagina (dat krijg ik niet uitgelegd ben ik bang). Kort samengevat heb ik een pagina "getekend" in "Webdesign Pro" waarin ik diverse frames met gekoppelde documenten heb geplaatst.
In Dreamweaver heb ik mijn pagina's opgemaakt (werkt een stuk prettiger vind ik) waarbij ik de koppelingen heb aangepast naar de iframes van webdesign pro - ik knutsel wat af :))

Nu kan ik een heel uitgebreid javascript gaan toepassen om framesets te forceren wanneer er een los frame ingeladen wordt maar dat is in mijn geval zwaar overdreven en ik weet niet of de (gevonden) javascripts kunnen doen wat ik dan wil. Voor mij is voldoende dat er een hoofdpagina wordt ingeladen wanneer één van de losse frames wordt opgevraagd... Simpel is beter in mijn geval... En ook een stuk makkelijker :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom Gerritse
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/10/2007 22:55:00
Quote Anchor link
Tom Gerritse schreef op 31.10.2007 22:37:
Werkt ook perfect. Window klinkt idd logischer.

Als het perfect werkt, waarom dan die post erna alsof het probleem nog bestaat? Dat JavaScript voorbeeld redirect onmiddellijk naar je echte homepage als een framespagina rechtstreeks opgevraagd wordt.
 
Tom Gerritse

Tom Gerritse

31/10/2007 22:59:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 31.10.2007 22:55:
Tom Gerritse schreef op 31.10.2007 22:37:
Werkt ook perfect. Window klinkt idd logischer.

Als het perfect werkt, waarom dan die post erna alsof het probleem nog bestaat?


Mijn excuses hiervoor.

Probleem is idd verholpen, mijn dank voor de hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.