javascript functie aanroepen binnen een ajax call

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Erik Rijk

Erik Rijk

11/07/2010 12:59:40
Quote Anchor link
Dmv van een ajax call roep ik click.php aan.

parameters
id 1
u aHR0cDovL3d3dy5nb29nbGUubmw=

antwoord

<div class="redirect_to_advertiser">
U wordt doorgestuurd naar de pagina van onze adverteerder, &eacute;&eacute;n moment geduld a.u.b.
<script type="text/javascript">pop(3000, 'http://www.google.nl')</script>
</div>

De functie: "pop", wordt nooit aangeroepen...
Wie helpt mij uit de brand?
Gewijzigd op 11/07/2010 13:07:45 door Erik Rijk
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:09:58
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

11/07/2010 13:03:29
Quote Anchor link
<a ref="javascript: pop(1, 'http://www.google.nl');">hier</a>
Dit misschien?

Edit:
Dit is beter:
<a ref="javascript: pop(1, 'http://www.google.nl'); return false;">hier</a>
Gewijzigd op 11/07/2010 13:04:24 door Joris van Rijn
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/07/2010 13:05:11
Quote Anchor link
De functie moet automatisch worden aangeroepen... niet dmv een muisklik
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

11/07/2010 13:05:52
Quote Anchor link
O wacht, verkeerd gelezen. (:
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/07/2010 13:22:03
Quote Anchor link
dit
<script type="text/javascript">pop(3000, 'http://www.google.nl')</script>
hoort tussen de head tags te staan

en dan in de div kan je in het scriptblock de functie pop aanroepen


mmmm, je hebt niet alle relevante javascript code gepost!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
   <head>
      <script type="text/javascript">
      function pop(a,b) {

        window.open(a,b);
      }
      </script
   </head>
  
   <div>
      <script type="text/javascript">
       pop(3000,'http://www.google.nl');
      </script>
   </div>
Gewijzigd op 11/07/2010 13:28:20 door Noppes Homeland
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/07/2010 13:32:42
Quote Anchor link
sorry..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
function popWindow(url)
{
    window.open
    (
        url,'popWindow','height="",width="",left="",top="",resizable="yes",scrollbars="yes",toolbar="no",menubar="no",location="no",directories="no",status="yes"'
    );
}

function pop(timeout, url)
{ alert("123");
    setTimeout
    (
        "popWindow('"+url+"')",
        timeout
    );
}


Ik weet dat dit werkt op deze manier... dat is getest. Maar ik wilde het dus graag dmv een ajax call doen..
Maar binnen die ajax call, wordt de javascript functie nooit aangeroepen.
Ik denk dat het geheel gewoon gelezen wordt als tekst en daarom nooit wordt uitgevoerd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.