Javascript image inladen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:06:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Momenteel heb ik een pagina waar mijn portfolio op word weergeven

Hierbij laat ik een paar images zien en doormiddel van thickbox.js laat ik de grote plaatjes voor het gehele resultaat.

Enkel nu als je op de pagina komt zie je de png's geladen worden dus eerst lijkt het of er geen plaatje staat.

Graag wil ik deze plaatjes via javascript inladen dat mensen zien dat die plaatjes geladen worden.

dit is mijn html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<tr>
    <td><a href="images/portfolio/twitterbig.png" title="Tweeter Sourcer" class="thickbox"><img src='http://www.php-scripting.com/images/portfolio/twitter.png' width='600px;'></a></td>
</tr>
<tr>
    <td><a href="images/portfolio/hooligansbig.png" title="Hooligansworld" class="thickbox"><img src='http://www.php-scripting.com/images/portfolio/hooligans.png' width='600px;'></a></td>
</tr>
<tr>
    <td><a href="images/portfolio/webshopbig.png" title="Webshop" class="thickbox"><img src='http://www.php-scripting.com/images/portfolio/webshop.png' width='600px;'></a></td>
</tr>
<tr>
    <td><a href="images/portfolio/flipbig.png" title="Webshop" class="thickbox"><img src='http://www.php-scripting.com/images/portfolio/flip.png' width='600px;'></a></td>
</tr>


B.V.D

Tim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Kampherbeek
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:59:04
 

12/11/2009 13:13:00
Quote Anchor link
javascript image preload
Zijn echt heel veel manieren voor. Adobe heeft ook wat bijvoorbeeld, alleen ik kan niet op die naam komen. Iets met mm en clip geloof ik.

(Dat je hier tabellen gebruikt is denk ik niet zo net.)
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:25:00
Quote Anchor link
Dankje Karl,

Jah ik gebruik hier tables idd
 

12/11/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Ja, en die moet je niet gebruiken.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:36:00
Quote Anchor link
Oh ok.,, Dit is het javascript wat ik nu heb,, heb je een voorbeeld voor me hoe ik dit kan gebruiken miss?

want denk dat ik een div een id of wat dan ook moet geven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
    <SCRIPT language="JavaScript">
    <!--

    if (document.images)
    {
      preload_image_object = new Image();
      // set image url
      image_url = new Array();
      image_url[0] = "http://www.php-scripting.com/images/portfolio/twitter.png;
      image_url[1] = "http://www.php-scripting.com/images/portfolio/hooligans.png";
      image_url[2] = "http://www.php-scripting.com/images/portfolio/webshop.png";
      image_url[3] = "http://www.php-scripting.com/images/portfolio/flip.png";

       var i = 0;
       for(i=0; i<=3; i++)
         preload_image_object.src = image_url[i];
    }

    //-->
    </SCRIPT>    
 

12/11/2009 13:40:00
Quote Anchor link
Geen id.
Staat vast wel op de site waar je het weg hebt.
Leer ook maar gelijk hoe die technieken werken.
 
Koen

koen

12/11/2009 13:42:00
Quote Anchor link
je moet een div benaderen via id ja.
dit kun je heeel gemakkelijk leren.
www.W3Schools.com
 

12/11/2009 13:47:00
Quote Anchor link
koen schreef op 12.11.2009 13:42:
je moet een div benaderen via id ja.
dit kun je heeel gemakkelijk leren.
www.W3Schools.com

Dit is niet relevant he.
Bovendien moet die div dan wel een id hebben.
Elk element met een id kan benaderd worden.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:49:00
Quote Anchor link
en het id moet zijn? preload_image_object?
 
Koen

koen

12/11/2009 13:51:00
Quote Anchor link
het id dat je geeft aan je div.
 

12/11/2009 13:52:00
Quote Anchor link
koen schreef op 12.11.2009 13:51:
het id dat je geeft aan je div.

Dude, bekijk dat script en lees eens.
Je hebt daar niks aan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.