JavaScript: submit stoppen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

04/05/2004 12:33:00
Quote Anchor link
##### 1.htm #####
<html>

<head>
<title>Test</title>

<script language="javascript" type="text/javascript">
function checkvalue()
{
if(!document.test.check.checked)
{
alert("Je kan niet verder!!!");
stop;
}
}
</script>

</head>

<body>

<form name="test" method="post" action="2.htm">
<input type="checkbox" name="check" value="1" />Ja?
<input type="submit" name="submit" onClick="checkvalue()" value="Go!" />
</form>

</body>

</html>

2.htm is dan zegmaar de verwerking.
Maar ik wil dat ie na het alertvenstertje stopt.
Dus niet naar 2.htm gaat en nix verzend...
Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:15:16
 
B a s
Beheerder

B a s

04/05/2004 13:20:00
Quote Anchor link
eej.. doe eens:

<form name="test" method="post" action="2.htm" onSubmit="return checkvalue()">

en maak van die submit button gewoon:
<input type="submit" name="submit" value="Go!" />

dat stop; kun je er wel uit halen uit de functie checkvalue()..
 
Mitch X

Mitch X

04/05/2004 13:46:00
Quote Anchor link
N0pe werkt niet :(
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/05/2004 17:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet deze werken:

<script language="javascript" type="text/javascript">
function checkvalue()
{
if(!document.test.check.checked)
{
alert("Je kan niet verder!!!");
event.returnValue=false;
}
}
</script>

Of deze:

<script language="javascript" type="text/javascript">
function checkvalue()
{
if(!document.test.check.checked)
{
alert("Je kan niet verder!!!");
return false;
}
}
</script>

Edit:
Kijk, nu zou
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
en
dus erg handig zijn.. :D

Elwin
Gewijzigd op 04/05/2004 17:42:00 door Elwin - Fratsloos
 
Mitch X

Mitch X

04/05/2004 20:16:00
Quote Anchor link
Jepz ik heb die tweede gebruikt en die werkt,
dat ik dat zelf niet bedacht hebt ... :P
Leuke nieuwe naam Kikker ;)
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:38:00
Quote Anchor link
Om maar even een oude topic op te doemen

Kijk dat niet submitten op de enter key is me gelukt, maar nu maakt ie wel de hele tijd zo'n geluidje, biep, geen click, maar biep, en dat is zooo irritant.

Je spring met enter namelijk naar het volgende veld, en ik heb als submit button een gewone button gemaakt met een onclick event.

Hoe kan ik dit geluidje wegkrijgen? Je moet met de entertoets naar het volgende veld kunnen springen en het form mag niet gesubmit worden. Dat zijn eigenljik de eisen, en natuurlijk dat het geluidje weg gaat.

Iemand een idee?
Gewijzigd op 21/11/2005 13:39:00 door Mischa Gorinskat
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/11/2005 13:44:00
Quote Anchor link
Normaal gesproken kun je een submit het mooist onderbreken met zo'n soort functie:

<form name="myform" onsubmit="return check_form ();">

function check_form () {
// mag het?
if (...) {
return true;
}
else {
// hier geen alertbox als je niet steeds die biep wilt horen
return false;
}
}
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:47:00
Quote Anchor link
mijn functie:

function focuselse_key(event,framename,fieldname)
{
if(event.keyCode==13)
{
var string = fieldname;
var string1 = string.substr(0,string.length-2);
var string2 = string.substr(string.length-1,1);
if ((string1=='weeknr') && ((string2>4) && (string2<=10)))
{
var valaantal = document.getElementById('aantal').value;
if (valaantal<string2)
{
fieldname='k_ja';
}
}
top.frames[framename].document.getElementById(fieldname).focus();
return false;
}
}

hij returned dus een false als je op enter drukt, en dan komt ook die biep
Gewijzigd op 21/11/2005 13:48:00 door Mischa Gorinskat
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/11/2005 13:50:00
Quote Anchor link
Heb je een link? Dan kan ik ff kijken.
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:52:00
Quote Anchor link
ehm nee sorry, is voor een interne applicatie en als ik iets op internet moet zetten moet ik zoveel doen om errors te voorkomen, das net iets te veel werk.. en daarnaast zijn ze er ook niet blij mee dat die gegevens op internet staan

shit dit is jammer
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 13:54:00
Quote Anchor link
dit zijn drie knopjes die ik gebruik en zo roep ik de functie aan, die functie staat wel in een losse function.js

kzal ff kijken of ik er snel een paginatje van kan maken

<input type="text" name="bdoor" maxlength="20" class="b_door" id="b_door" onkeydown="focuselse_key(event,'main','klantnr')" tabindex="1" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SESSION['mednaam']; ?>
" />

<br /><br />

<input type="text" maxlength="20" name="klantnr" id="klantnr" class="klantnr" onblur="value_trans_sub(this,'right','klantnr_zoek','klantnr')" onkeypress="return focuselse_key(event,'main','g_met')" tabindex="2" />

<br /><br />

<input type="button" tabindex="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$tab_new++;?>
" onclick="submitform('main','klachtenformulier')" id="verzend" value="Verzenden" />
Gewijzigd op 21/11/2005 13:56:00 door Mischa Gorinskat
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/11/2005 13:56:00
Quote Anchor link
Kun je niet een pagina maken met alleen een formulier erop wat niets doet, terwijl het toch die bug heeft? Dan kan ik vanavond ff kijken. Ik ga nu naar mijn werk!
 
Mischa Gorinskat

Mischa Gorinskat

21/11/2005 14:06:00
Quote Anchor link
Opgelost

Echt vaag ik heb net met een collega hierna gekeken en we kwamen er allebei niet uit. Nu maak ik die testpagina en ben ik het probleem kwijt

Ik roep mijn functie, hierboven staat die, zo aan:

onkeypress="return focuselse_key(event,'main','g_met')"

dit werkt, bedankt voor de moeite

echt vaag ik had dit al geprobeerd :S, maar het werkt :D:D
 
DaeDaluz

DaeDaluz

21/11/2005 15:21:00
Quote Anchor link
Kan je niet beter een Button gebruiken ipv een submit knop, en dan via javascript submitten als het wel mag? :)
 

21/11/2005 16:41:00
Quote Anchor link
Button wordt niet door iedere browser ondersteunt, o.a door netscape.
 
Jelmer -

Jelmer -

21/11/2005 17:14:00
Quote Anchor link
input type="button" wordt volgens mij al minstens vanaf netscape 4.7 ondersteund. <button/> misschien niet, maar die heb je ook niet echt nodig.

Voor die lui die graag hun enter-knop als 'volgende veld' willlen hebben, kunnen ook hier even kijken :)
 

21/11/2005 17:33:00
Quote Anchor link
Deze en deze paginas zijn wel interresant
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.