Jeroen Schuitman aka laurens70 weer actief

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

05/12/2007 09:56:00
Anchor link
De oplichter Jeroen Schuitman (zie meer info: dit topic is weer actief op PHPhulp.

Dit is zijn huidige profiel die overigens op non-actief is gezet: laurens70.

Hij opereerde met e-mail adres: [email protected] (84.26.182.170)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:28:30
 
- -

- -

24/10/2008 20:37:00
Anchor link
Een bump, dat weet ik. Hierbij een link naar een topic over de bewuste persoon, die al (minstens!) sinds mei 2007 bezig is.

http://www.internetoplichting.nl/index.php?topic=7511.165 Afijn, zie het hele topic maar.

Jan Koehoorn heeft in dat bewuste topic ook al eens gereageerd, en ik wist dat er hier ergens ook een topic over is gemaakt. Vandaar dat ik dit hier post :)

Hij is trouwens nog steeds actief, zoals je in dat topic kunt lezen.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 19:51:00
Anchor link
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.
 

28/10/2008 19:54:00
Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 28.10.2008 19:51:
Ik ben van mening dat Jeroen dezelfde persoon is als Jeroen Schuitman. Jongens doe geen zaken met deze persoon.

Meestal wordt het wel op prijs gesteld / handig gevonden als je een mening onderbouwd.
Anders kan ik zeggen dat Loran een eikel is.

// Sorry eerste die in me op kwam.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/10/2008 20:02:00
Anchor link
Gisteren hem bezig geweest. Op zijn site kwam ik een CMS tegen van een van gerespecteerd lid van PHPhulp. Deze heb ik gemailed en hij gaf aan dat dit CMS inderdaad door hem gemaakt is voor Jeroen Schuitman die destijds onder de naam Danny nog iets opereerde.
Danny / Jeroen / Lauerens heeft dit CMS echter nooit betaald en ook nog eens doorverkocht. Tevens kwamen de bij het SIDN bekende gegeven erg veel overeen met de gegevens die op internetoplichting staan over Jeroen / Lauerens / Danny.
Er lopen al enkele aangiften tegen hem en er is zelfs al contact gezocht met Opgelicht.

Groeten
Klaasjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
- -

- -

28/10/2008 20:14:00
Anchor link
Klaasjan, dat heb ik dus vermeld al enige tijd geleden, in dat topic wat ik vermeldde ;)
 
Loran DP

Loran DP

28/10/2008 20:17:00
Anchor link
Vind je een topic onzin of vind je een poster niet zo aardig? Reageer dan niet. Dit voorkomt ergenissen.

Ik heb berichten die hieronder stonden verwijderd, omdat die totaal niet relevant waren voor het topic.

Verder vraag ik jullie met dit kinderachtige gedoe te stoppen.



Dankje Terence
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:29:00
Anchor link
is er ook al uitsluiting over ene 'stefan' (ook actief op php-hulp sinds kort)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/10/2008 20:33:00
Anchor link
@tikkes, ook met deze jongen met ondertekende contracten werken, we kunnen geen uitsluitsel hierover geven.

edit: en van elk gesprek op msn / per email e.d. logs bewaren / screenshots maken enz. enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:45:00
Anchor link
Stefan (of wie dan ook) heeft me toegevoegd op msn onder: ***


OPLETTEN MENSEN!!

adres weggehaald: het is niet nodig mensen zonder enkel bewijs te beschuldigen van oplichting.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Henk PHP

Henk PHP

28/10/2008 20:47:00
Anchor link
Wat heeft stefan op zn geweten dan?
 
Tikkes C

Tikkes C

28/10/2008 20:49:00
Anchor link
nog niets maar er werd in een ander topic gespeculeerd dat hij die schuitman zou zijn! dit is enkel een waarschuwing dat ze iets oplettender zijn.
 
- -

- -

28/10/2008 21:43:00
Anchor link
Ik denk dat het veel handiger is als deze discussie voortgezet wordt in Jeroens topic op InternetOplichting.nl, als iedereen (van PHPhulp, SiteDeals, PHPfreakz) dat doet, schiet dat een stuk meer op dan al deze kleine losse eindjes.
 
- -

- -

28/10/2008 21:49:00
Anchor link
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!
 
- -

- -

28/10/2008 22:16:00
Anchor link
iChris schreef op 28.10.2008 21:49:
Waarom denk je dat ik er een link naar toe heb gezet... Eindelijk iemand die het begrijpt, thanks Jonathan!

Haha, dankje ;-)
 
Annemarieke

Annemarieke

02/09/2009 12:50:00
Anchor link
Jeroen is verhuisd hij woont niet meer in klundert als je meer wil weten mail maar.
 
Matthias R

Matthias R

02/09/2009 13:54:00
Anchor link
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 14:04:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?
Alsof daar niet omheen is te komen?
Ken deze persoon trouwens zelf niet.
 
Gerben G

Gerben G

02/09/2009 14:45:00
Anchor link
Zoals jullie allemaal kunnen zien is dit een topic uit 2007. Rond die tijd was Jeroen onder verschillende namen bezig werk uit te besteden, en nooit betalen voor de geleverde diensten.
 

02/09/2009 14:56:00
Anchor link
Matthias schreef op 02.09.2009 13:54:
kunnen jullie niet gwn die man zijn IP verbannen ofzo?


Lol.. twee knopjes en je hebt een ander IP :')
 
B a s
Beheerder

B a s

02/09/2009 15:04:00
Anchor link
Een koe uit een oude sloot ;)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.