jQuery accordion

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 10:16:16
Quote Anchor link
Goedenmorgen,

Ik ben bezig met een accordion te maken in javascript mbv jquery. Hierbij moet een divje inschuiven en tegelijkertijd moet er een ander divje uitschuiven. Echter, als ik deze acties allebij laat plaats vinden vallen de elementen uit hun container omdat hij te groot word door het uitschuiven. Heeft iemand al een zoiets gemaakt dat je dus precies de zelfde aantal pixels uitschuift als inschuift. Constant dus, als hij 1 pixel teveel uitschuift als inschuift valt hij uit zijn container.

Hieronder het stukje script welke ik gemaakt heb hiervoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
(function($) {
    $.fn.sefAccordion = function(options) {
        options = $.extend({
                    defaultOpen: null,
                    previousDiv: null,
                    defaultid: '0',
                    currentcounter: 0,
                    intervalid: 0,
                    autodelay: 0,
                    event: "click",
                    alldivs_array:new Array()
            }, options);

        $(this).css({overflow:"hidden"});
        
        var elementid = $(this).attr("id");
        options.alldivs_array = $(this).children('div.Product');
        
        if( options.autodelay > 0 ) {
            $("#"+ elementid +" > div").bind("mouseenter", function() { pause(); });
            $("#"+ elementid +" > div").bind("mouseleave", function() { startPlay(); });
        };

        options.alldivs_array.each( function(iCurrent) {
            $(this).attr('id', 'slide_' + iCurrent);
            $(this).children('div.Image').bind( options.event , function() {
                     pause();
                     options.currentcounter = iCurrent;
                     openSlide($('#slide_' + iCurrent));
            });
        });
        
        if(options.defaultOpen != null) {
            $(options.alldivs_array[options.defaultOpen]).children('div.Description').css('display', 'block');
            options.previousDiv = $('#slide_' + options.defaultOpen);
            if(options.defaultOpen == (options.alldivs_array.length - 1)) {
                options.currentcounter = 0;
            } else {
                options.currentcounter == options.defaultOpen;
            }
        };
        
        if( options.autodelay > 0 ) {
            startPlay();
        };
        
        function openSlide( oSlide ) {
            if(options.previousDiv != null) {
                options.previousDiv.children('div.Description').animate({width : 'toggle'}, function() {
                    
                });
            }
                oSlide.children('div.Description').animate({width: 'toggle'});
            options.previousDiv = oSlide;
        };
        
        function startPlay() {
            options.intervalid = window.setInterval(play, options.autodelay );
        };
        
        function play() {
            openSlide($('#slide_' + options.currentcounter));
            if(options.currentcounter == (options.alldivs_array.length - 1)) {
                options.currentcounter = 0;
            } else {
                options.currentcounter++;
            }
        };
        
        function pause() {
            window.clearInterval(options.intervalid);
        };
    }
})(jQuery);
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:40:27
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2010 10:26:43
Quote Anchor link
waarom het wile nog eens uitvinden?
http://demos.mootools.net/Accordion
 
Moe BE

Moe BE

25/08/2010 10:42:28
Quote Anchor link
Jquery -> slidedown en slideup

Zet de duration time voor beide gelijk en de breedte van je site wordt behouden!
Gewijzigd op 25/08/2010 10:44:04 door Moe BE
 
John Doe

John Doe

25/08/2010 10:42:43
Quote Anchor link
Volgensmij heeft Dreamweaver een accordion bij spry staan als je dreamweaver heb zou ik als ik jou was daar zeker even naar kijken.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/08/2010 11:26:58
Quote Anchor link
Over het wiel uitvinden gesproken:
http://jqueryui.com/demos/accordion/
 
Pim -

Pim -

25/08/2010 11:40:43
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 12:05:04
Quote Anchor link
Deze accordion schuift horizontaal. Dus ik heb niks aan slideUp en slideDown.

@vincent: Wat heeft MooTools hiermee te maken?
@alle mensen die over een wiel zeuren: De bestaande accordions heb ik niks aan. Het is een stuk maatwerk.
 
Moe BE

Moe BE

25/08/2010 12:13:16
Quote Anchor link
Is het dan niet gewoon een kwestie van de juiste breedtes op te geven en zien dat je slide-tijden gelijk lopen? Ik kan me niet inbeelden dat js het ineens breder gaat maken dan dat je hebt opgegeven.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 12:16:10
Quote Anchor link
Snelheden zijn hetzelfde, hij valt wel uit zijn container, welke alleen kan betekenen dat hij breeder word.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

25/08/2010 12:39:44
Quote Anchor link
Dan zou ik toch eens naar de site die Pim gaf kijken:

http://flowplayer.org/tools/demos/tabs/accordion-horizontal.html
 
Synaps Framework

Synaps Framework

25/08/2010 13:35:52
Quote Anchor link
Als je die demo ziet, en je goed oplet op het rechter plaatje zie ook, dat bij deze het plaatje iets naar rechts verschuift als je een element opent. Zelfde geval als bij mijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.