jquery async laden error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 12:45:28
Quote Anchor link
mijn code onderaan de pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
var async = async || [];
(function () {
  var done = false;
  var script = document.createElement("script"),
  head = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.documentElement;
  script.src = '<?=HTML_ROOT?>js/jquery.js';
  script.type = 'text/javascript';
  script.async = true;
  script.onload = script.onreadystatechange = function() {
      if (!done && (!this.readyState || this.readyState === "loaded" || this.readyState === "complete")) {
          done = true;
          console.log('jquery main script is ready');
          // Process async variable
          //var async = async || [];
          while(async.length) { // there is some syncing to be done
              var obj = async.shift();
              if (obj[0] =="ready") {
                  $(obj[1]);
              }else if (obj[0] =="load"){
                  $(window).load(obj[1]);
              }
          }
          async = {
              push: function(param){
                  if (param[0] =="ready") {
                      $(param[1]);
                  }else if (param[0] =="load"){
                      $(window).load(param[1]);
                  }
              }
          };
          // End of processing
          script.onload = script.onreadystatechange = null;
          if (head && script.parentNode) {
              head.removeChild(script);
          }
      }
  };
head.insertBefore(script, head.firstChild);
})();


foutmelding

Quote:
nl:2172 Uncaught TypeError: $ is not a function
at HTMLScriptElement.script.onload.script.onreadystatechange (nl:2172)
script.onload.script.onreadystatechange @ nl:2172


regel 2172: $(obj[1]);

wat is hier fout aan? De url klopt gewoon , die kan ik openen.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:41:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2017 13:05:56
Quote Anchor link
Wordt jQuery wel goed geladen?
Check je console eens.
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

10/12/2017 13:08:13
Quote Anchor link
Verander function regel 2 is in $(function() { });
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 14:51:53
Quote Anchor link
Quote:
Check je console eens.


Dit is het enige wat ik al meldde in de console:

Quote:
nl:2172 Uncaught TypeError: $ is not a function
at HTMLScriptElement.script.onload.script.onreadystatechange (nl:2172)
script.onload.script.onreadystatechange @ nl:2172


regel 2172: $(obj[1]);


Als ik $( naar jQuery( verander doet hij het wel, maar waarom?

de hele code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
var async = async || [];
(function () {
  var done = false;
  var script = document.createElement("script"),
  head = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.documentElement;
  script.src = 'https://code.jquery.com/jquery-1.12.4.min.js';
  script.type = 'text/javascript';
  script.async = true;
  script.onload = script.onreadystatechange = function() {
      if (!done && (!this.readyState || this.readyState === "loaded" || this.readyState === "complete")) {
          done = true;
          console.log('jquery main script is ready');
          // Process async variable
          //var async = async || [];
          while(async.length) { // there is some syncing to be done
              var obj = async.shift();
              if (obj[0] =="ready") {
                  jQuery(obj[1]);
              }else if (obj[0] =="load"){
                  jQuery(window).load(obj[1]);
              }
          }
          async = {
              push: function(param){
                  if (param[0] =="ready") {
                      jQuery(param[1]);
                  }else if (param[0] =="load"){
                      jQuery(window).load(param[1]);
                  }
              }
          };
          // End of processing
          script.onload = script.onreadystatechange = null;
          if (head && script.parentNode) {
              head.removeChild(script);
          }
      }
  };
head.insertBefore(script, head.firstChild);
})();

async.push(["ready",function (){

  jQuery.when(
      jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/plupload.full.min.js?ver=2.1.8" ),          
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/countdown.js?ver=4.8.1" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/sticky_message.js" ),  
    
    jQuery.getScript( "https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyBUf_D5xxq3wHgTm8-HWm1kCdBx6xkIBlo" ),    
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/scripts.js?ver=4.8.1" ),          
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/functions.js?ver=3.0" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/bootstrap.min.js" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/core.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/widget.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/mouse.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/sortable.min.js?ver=1.11.4" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/slider.min.js" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/underscore.min.js?ver=1.8.3" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-util.min.js?ver=4.8.1" ),
    jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/docdirect_functions.js" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/user_profile.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/moment.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/bookings.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/parallax.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/owl.carousel.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/prettyPhoto.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/datetimepicker.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/appear.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/countTo.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/modernizr-2.8.3-respond-1.4.2.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/chosen.jquery.js?ver=4.8.1" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-embed.min.js?ver=4.8.1" ),
//jQuery.getScript( "http://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyA2ZZ8qvEXhdLes2j90MoIcAkyHFCq_PhA&#038;libraries=places&#038;ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/markerclusterer.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/infobox.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/map.js?time=<?=time()?>" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/map/oms.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/docdir_maps.js?time=<?=time()?>" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/position.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/menu.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/wp-a11y.min.js?ver=4.8.1" ),

jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/autocomplete.min.js?ver=1.11.4" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/gmap3.min.js?ver=4.8.1" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/jRate.js?ver=4.8.2" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/utils.min.js" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/editor.js" ),
jQuery.getScript( "<?=HTML_ROOT?>js/tinymce/tinymce.min.js?ver=4603-20170530" ),


    
 jQuery.Deferred(function( deferred ){
        jQuery( deferred.resolve );
    })
  ).done(function(){
            alert('k');    
     async.push(["ready", function(){

alert('k');

    });
    }]);  // einde push ready


maar in de console blijft hij hangen bij:

js/tinymce/tinymce.min.js?ver=4603-20170530

en geen console errors en geen alert('l')

Toevoeging op 10/12/2017 15:00:45:

@joop overmaat:
Quote:
Verander function regel 2 is in $(function() { });


ik krijg dan

Uncaught SyntaxError: Unexpected token }

Toevoeging op 10/12/2017 15:02:06:

Verder geeft de console gewoon:

console.log('jquery main script is ready');

dat word geprint in de console
Gewijzigd op 10/12/2017 14:58:54 door Daniel van Seggelen
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/12/2017 16:44:11
Quote Anchor link
Dus, in jQuery-code laad je de jQuery-library in? :s
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

10/12/2017 16:46:39
Quote Anchor link
precies zoals ik de code gepost heb met nu $( naar jQuery( veranderd. Maar hij komt toch niet verder zonder debug foutmeldingen. Hij laad niet alle bestanden, terwijl als ik hem zonder asynchronisch laden, hij wel alles goed pakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
jQuery.Deferred(function( deferred ){
        jQuery( deferred.resolve );
    })
  ).done(function(){
            alert('k');    
     async.push(["ready", function(){

alert('k');

    });


k alert hij dus niet

Toevoeging op 10/12/2017 17:00:00:

UPDATE

Ik heb lokaal jquery-1.12.4.min.js gealden en nu kan ik wel $( gebruiken, maar de rest werkt nog hetzelde
Gewijzigd op 10/12/2017 16:48:20 door Daniel van Seggelen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/12/2017 23:46:19
Quote Anchor link
Jij laadt dus twee keer een Jquery library in? not good, volgens mij heb je die code zelf in de jquery .ready() functie geplakt maar dat gaat in dit geval natuurlijk niet werken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.