jQuery cloudzoom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin S

Robin S

23/01/2013 12:26:49
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een webshop, en ik wil graag bij de product afbeelding een cloud zoom hebben. Nu heb ik alles ingebouwd volgend de handleiding, maar het werkt nog steeds niet:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Zoals je ziet werkt de mouse-over wel, echter hoort hij dan ook de afbeelding in te zoomen wat nu dus niet gebeurd...

Zo zou het moeten werken:
http://www.starplugins.com/cloudzoom/examples

Iemand enig idee wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:49:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2013 12:32:34
Quote Anchor link
-nvm-
Gewijzigd op 23/01/2013 12:33:46 door - Ariën -
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 12:34:18
Quote Anchor link
Zoomt hij ook de afbeelding in bij jou?
Hier werkt het in Chrome en Firefox allebei niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:09:17
Quote Anchor link
Heb je misschien ook wat relevante code, ik kon het zo snel niet vinden...
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:19:32
Quote Anchor link
@Tim Slootweg:
Jazeker!
Dit heb ik tussen de head tags geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.css" />
<script type="text/javascript" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.js"></script>
<script type="text/javascript">
  CloudZoom.quickStart();
</script>


En de afbeelding roep ik zo op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" class="cloudzoom" data-cloudzoom = "zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Het rare is dat de hover wel werkt, maar de zoom niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:49:48
Quote Anchor link
Als de hover wel werkt zit het probleem denk niet in het javascript gedeelte.

En in het voorbeeld staat ook image en zoomImage, jij heb alleen het laatste. Misschien heeft het er iets mee te maken.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:52:25
Quote Anchor link
Dit is het voorbeeld wat ik van de site heb gedownload:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img class = "cloudzoom" src = "images/small/image1.jpg"
             data-cloudzoom = "zoomImage: 'images/large/image1.jpg'" />


Zover ik kan zien komt mijn img tag overeen met deze.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:56:27
Quote Anchor link
Weet je zeker dat je zoomImage een grote afbeelding is en wat gebeurt er als je zoomImage weg haalt?
Gewijzigd op 23/01/2013 13:56:43 door Tim S
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:01:59
Quote Anchor link
De grote afbeelding in mijn img tag is:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg

Als ik zoomImage weghaal dan werkt de hover ook niet meer.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:15:35
Quote Anchor link
Je heb ook geen id
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:21:15
Quote Anchor link
Moet ik dit invullen dan? En welke id moet ik kiezen?
Ik zie hier namelijk niets over terug in het voorbeeld van de site.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:24:05
Quote Anchor link
van de site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img src="image1.jpg" id = "zoom1" class = "cloudzoom"
     data-cloudzoom = "zoomImage: 'bigimage1.jpg'" />


Het zou kunnen dat de plug-in een id nodig heeft, heet maakt dan volgens mij niet uit welke tenzij je deze kan instellen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:25:24
Quote Anchor link
Ik heb de id toegevoegd, en helaas werkt dit ook niet.. :(
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:33:16
Quote Anchor link
Je zou kunnen kijken of je dit voorbeeld wel aan de praat krijgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a  href="#" class="cloudzoom-gallery"
    data-cloudzoom =
         "useZoom: '#zoom1', image: 'image1.jpg', zoomImage: 'bigimage1.jpg'"
    >Image 1</a>
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:35:58
Quote Anchor link
Als ik nu op "Image 1" klik krijg ik inderdaad de grote afbeelding:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Hoe kan ik dit werkend krijgen met de zoom functie?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:59:32
Quote Anchor link
Wat ik zie is dat je 2 keer een grote image heb, dit moet denk een kleine zijn. Misschien kan je useZoom ook wel in de img tag werkend krijgen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 15:05:55
Quote Anchor link
Ik heb je voorbeeldje weer even weggehaald, en heb de useZoom in de img tag geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img class="cloudzoom" id="zoom1" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" data-cloudzoom = "useZoom: '#zoom1', zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Maar zo te zien zijn we weer terug bij af...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 15:48:41
Quote Anchor link
Het voorbeeld van de website zou gewoon moeten werken, sleutelen in iets dat geld kost is zonde. Misschien eens kijken voor een alternatief:
http://www.tripwiremagazine.com/2012/12/jquery-image-zoom.html
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 17:24:36
Quote Anchor link
Bedankt voor het advies!
Via jouw link ben ik bij DDpowerZoomer voor jQuery uitgekomen.
Ik heb alles ingebouwd zoals in de manual staat vermeld, en het vergrootglas werkt ook:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Echter valt deze achter de afbeelding in plaats van ervoor... Hoe kan ik het vergrootglas naar voren halen weer?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 18:59:45
Quote Anchor link
Ik je js bestand van ddpowerzoomer staat onderandere dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
init:function($){
        var $magnifier=$('<div style="position:absolute;width:100px;height:100px;display:none;overflow:hidden;border:1px solid black;" />')
            .append('<div style="position:relative;left:0;top:0;" />')


Dit is het enigste stukje waar ik css zie, je zou hier z-index aan kunnen toevoegen.
 
Robin S

Robin S

24/01/2013 18:30:50
Quote Anchor link
Helemaal top Tim!
Je had gelijk met z-index, het werkt prima nu! :D
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.