jQuery cloudzoom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin S

Robin S

23/01/2013 12:26:49
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een webshop, en ik wil graag bij de product afbeelding een cloud zoom hebben. Nu heb ik alles ingebouwd volgend de handleiding, maar het werkt nog steeds niet:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Zoals je ziet werkt de mouse-over wel, echter hoort hij dan ook de afbeelding in te zoomen wat nu dus niet gebeurd...

Zo zou het moeten werken:
http://www.starplugins.com/cloudzoom/examples

Iemand enig idee wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:17:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2013 12:32:34
Quote Anchor link
-nvm-
Gewijzigd op 23/01/2013 12:33:46 door - Ariën -
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 12:34:18
Quote Anchor link
Zoomt hij ook de afbeelding in bij jou?
Hier werkt het in Chrome en Firefox allebei niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:09:17
Quote Anchor link
Heb je misschien ook wat relevante code, ik kon het zo snel niet vinden...
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:19:32
Quote Anchor link
@Tim Slootweg:
Jazeker!
Dit heb ik tussen de head tags geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.css" />
<script type="text/javascript" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.js"></script>
<script type="text/javascript">
  CloudZoom.quickStart();
</script>


En de afbeelding roep ik zo op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" class="cloudzoom" data-cloudzoom = "zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Het rare is dat de hover wel werkt, maar de zoom niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:49:48
Quote Anchor link
Als de hover wel werkt zit het probleem denk niet in het javascript gedeelte.

En in het voorbeeld staat ook image en zoomImage, jij heb alleen het laatste. Misschien heeft het er iets mee te maken.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:52:25
Quote Anchor link
Dit is het voorbeeld wat ik van de site heb gedownload:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img class = "cloudzoom" src = "images/small/image1.jpg"
             data-cloudzoom = "zoomImage: 'images/large/image1.jpg'" />


Zover ik kan zien komt mijn img tag overeen met deze.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:56:27
Quote Anchor link
Weet je zeker dat je zoomImage een grote afbeelding is en wat gebeurt er als je zoomImage weg haalt?
Gewijzigd op 23/01/2013 13:56:43 door Tim S
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:01:59
Quote Anchor link
De grote afbeelding in mijn img tag is:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg

Als ik zoomImage weghaal dan werkt de hover ook niet meer.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:15:35
Quote Anchor link
Je heb ook geen id
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:21:15
Quote Anchor link
Moet ik dit invullen dan? En welke id moet ik kiezen?
Ik zie hier namelijk niets over terug in het voorbeeld van de site.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:24:05
Quote Anchor link
van de site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img src="image1.jpg" id = "zoom1" class = "cloudzoom"
     data-cloudzoom = "zoomImage: 'bigimage1.jpg'" />


Het zou kunnen dat de plug-in een id nodig heeft, heet maakt dan volgens mij niet uit welke tenzij je deze kan instellen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:25:24
Quote Anchor link
Ik heb de id toegevoegd, en helaas werkt dit ook niet.. :(
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:33:16
Quote Anchor link
Je zou kunnen kijken of je dit voorbeeld wel aan de praat krijgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a  href="#" class="cloudzoom-gallery"
    data-cloudzoom =
         "useZoom: '#zoom1', image: 'image1.jpg', zoomImage: 'bigimage1.jpg'"
    >Image 1</a>
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:35:58
Quote Anchor link
Als ik nu op "Image 1" klik krijg ik inderdaad de grote afbeelding:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Hoe kan ik dit werkend krijgen met de zoom functie?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:59:32
Quote Anchor link
Wat ik zie is dat je 2 keer een grote image heb, dit moet denk een kleine zijn. Misschien kan je useZoom ook wel in de img tag werkend krijgen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 15:05:55
Quote Anchor link
Ik heb je voorbeeldje weer even weggehaald, en heb de useZoom in de img tag geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img class="cloudzoom" id="zoom1" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" data-cloudzoom = "useZoom: '#zoom1', zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Maar zo te zien zijn we weer terug bij af...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 15:48:41
Quote Anchor link
Het voorbeeld van de website zou gewoon moeten werken, sleutelen in iets dat geld kost is zonde. Misschien eens kijken voor een alternatief:
http://www.tripwiremagazine.com/2012/12/jquery-image-zoom.html
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 17:24:36
Quote Anchor link
Bedankt voor het advies!
Via jouw link ben ik bij DDpowerZoomer voor jQuery uitgekomen.
Ik heb alles ingebouwd zoals in de manual staat vermeld, en het vergrootglas werkt ook:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Echter valt deze achter de afbeelding in plaats van ervoor... Hoe kan ik het vergrootglas naar voren halen weer?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 18:59:45
Quote Anchor link
Ik je js bestand van ddpowerzoomer staat onderandere dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
init:function($){
        var $magnifier=$('<div style="position:absolute;width:100px;height:100px;display:none;overflow:hidden;border:1px solid black;" />')
            .append('<div style="position:relative;left:0;top:0;" />')


Dit is het enigste stukje waar ik css zie, je zou hier z-index aan kunnen toevoegen.
 
Robin S

Robin S

24/01/2013 18:30:50
Quote Anchor link
Helemaal top Tim!
Je had gelijk met z-index, het werkt prima nu! :D
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.