jQuery cloudzoom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin S

Robin S

23/01/2013 12:26:49
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een webshop, en ik wil graag bij de product afbeelding een cloud zoom hebben. Nu heb ik alles ingebouwd volgend de handleiding, maar het werkt nog steeds niet:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Zoals je ziet werkt de mouse-over wel, echter hoort hij dan ook de afbeelding in te zoomen wat nu dus niet gebeurd...

Zo zou het moeten werken:
http://www.starplugins.com/cloudzoom/examples

Iemand enig idee wat ik fout doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 03:46:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2013 12:32:34
Quote Anchor link
-nvm-
Gewijzigd op 23/01/2013 12:33:46 door - Ariën -
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 12:34:18
Quote Anchor link
Zoomt hij ook de afbeelding in bij jou?
Hier werkt het in Chrome en Firefox allebei niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:09:17
Quote Anchor link
Heb je misschien ook wat relevante code, ik kon het zo snel niet vinden...
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:19:32
Quote Anchor link
@Tim Slootweg:
Jazeker!
Dit heb ik tussen de head tags geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.css" />
<script type="text/javascript" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/cloudzoom.js"></script>
<script type="text/javascript">
  CloudZoom.quickStart();
</script>


En de afbeelding roep ik zo op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" class="cloudzoom" data-cloudzoom = "zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Het rare is dat de hover wel werkt, maar de zoom niet...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:49:48
Quote Anchor link
Als de hover wel werkt zit het probleem denk niet in het javascript gedeelte.

En in het voorbeeld staat ook image en zoomImage, jij heb alleen het laatste. Misschien heeft het er iets mee te maken.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 13:52:25
Quote Anchor link
Dit is het voorbeeld wat ik van de site heb gedownload:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img class = "cloudzoom" src = "images/small/image1.jpg"
             data-cloudzoom = "zoomImage: 'images/large/image1.jpg'" />


Zover ik kan zien komt mijn img tag overeen met deze.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 13:56:27
Quote Anchor link
Weet je zeker dat je zoomImage een grote afbeelding is en wat gebeurt er als je zoomImage weg haalt?
Gewijzigd op 23/01/2013 13:56:43 door Tim S
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:01:59
Quote Anchor link
De grote afbeelding in mijn img tag is:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg

Als ik zoomImage weghaal dan werkt de hover ook niet meer.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:15:35
Quote Anchor link
Je heb ook geen id
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:21:15
Quote Anchor link
Moet ik dit invullen dan? En welke id moet ik kiezen?
Ik zie hier namelijk niets over terug in het voorbeeld van de site.
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:24:05
Quote Anchor link
van de site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<img src="image1.jpg" id = "zoom1" class = "cloudzoom"
     data-cloudzoom = "zoomImage: 'bigimage1.jpg'" />


Het zou kunnen dat de plug-in een id nodig heeft, heet maakt dan volgens mij niet uit welke tenzij je deze kan instellen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:25:24
Quote Anchor link
Ik heb de id toegevoegd, en helaas werkt dit ook niet.. :(
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:33:16
Quote Anchor link
Je zou kunnen kijken of je dit voorbeeld wel aan de praat krijgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a  href="#" class="cloudzoom-gallery"
    data-cloudzoom =
         "useZoom: '#zoom1', image: 'image1.jpg', zoomImage: 'bigimage1.jpg'"
    >Image 1</a>
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 14:35:58
Quote Anchor link
Als ik nu op "Image 1" klik krijg ik inderdaad de grote afbeelding:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Hoe kan ik dit werkend krijgen met de zoom functie?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 14:59:32
Quote Anchor link
Wat ik zie is dat je 2 keer een grote image heb, dit moet denk een kleine zijn. Misschien kan je useZoom ook wel in de img tag werkend krijgen.
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 15:05:55
Quote Anchor link
Ik heb je voorbeeldje weer even weggehaald, en heb de useZoom in de img tag geplaatst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img class="cloudzoom" id="zoom1" src="http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/uploads/2013/01/collection1.jpg" data-cloudzoom = "useZoom: '#zoom1', zoomImage: 'http://pandamedia.nl/jaewhoo/wp-content/themes/JaeWhooTheme/img/collection_big.jpg' " style="float: left;" />


Maar zo te zien zijn we weer terug bij af...
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 15:48:41
Quote Anchor link
Het voorbeeld van de website zou gewoon moeten werken, sleutelen in iets dat geld kost is zonde. Misschien eens kijken voor een alternatief:
http://www.tripwiremagazine.com/2012/12/jquery-image-zoom.html
 
Robin S

Robin S

23/01/2013 17:24:36
Quote Anchor link
Bedankt voor het advies!
Via jouw link ben ik bij DDpowerZoomer voor jQuery uitgekomen.
Ik heb alles ingebouwd zoals in de manual staat vermeld, en het vergrootglas werkt ook:
http://pandamedia.nl/jaewhoo/collection/jae-whoo-limited-t-shirt-design/

Echter valt deze achter de afbeelding in plaats van ervoor... Hoe kan ik het vergrootglas naar voren halen weer?
 
Tim S

Tim S

23/01/2013 18:59:45
Quote Anchor link
Ik je js bestand van ddpowerzoomer staat onderandere dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
init:function($){
        var $magnifier=$('<div style="position:absolute;width:100px;height:100px;display:none;overflow:hidden;border:1px solid black;" />')
            .append('<div style="position:relative;left:0;top:0;" />')


Dit is het enigste stukje waar ik css zie, je zou hier z-index aan kunnen toevoegen.
 
Robin S

Robin S

24/01/2013 18:30:50
Quote Anchor link
Helemaal top Tim!
Je had gelijk met z-index, het werkt prima nu! :D
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.