Jquery: divje laten vliegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 17:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mbv jquery een divje over het beeld laten gaan.
Eerst moet hij ontstaan en op het einde moet hij weg gaan.
Daar tussen moet hij een afstand overbruggen (horizontaal).

Dit moet niet gewoon in een rechte lijn maar hij moet wat op en neer gaan, dus niet zo heel simpel om op te klikken. Verder komen er ook meerdere verschillende met verschillende groten.

Zelf ben ik te werk gegaan en daar is dit komen uitrollen, maar kan dit ook korter?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
$(function() {

  // Box1
  $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" });
  $('#box1').animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400);
  $('#box1').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box1').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box2
  $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" });
  $('#box2').animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400);
  $('#box2').animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400);
  $('#box2').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
  
  // Box3
  $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" });
  $('#box3').animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400);
  $('#box3').animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400);
  $('#box3').animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });        

});
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:46:43
 

03/02/2010 18:27:00
Quote Anchor link
Het kan sowieso gechained, dus je hoeft niet iedere keer $('#box3') te doen, maar je kunt dus $(blaat).animate(bl).animate(bo).etc... doen.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:38:00
Quote Anchor link
Ik ben niet zo heel erg thuis is javascript, maar is het mogelijk om een array te maken met left en top erin en dan een foreach die de animatie achter elkaar uitvoert?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
$(function() {

    // Box1
    $('#box1').animate({"width" : "50px", "height" : "50px" })
        .animate({"left" : "50px", "top" : "25px" }, 400)
        .animate({"left" : "100px", "top" : "5px" }, 400)
        .animate({"left" : "95px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
        .animate({"left" : "224px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "214px", "top" : "76px" }, 400)
        .animate({"left" : "254px", "top" : "111px" }, 400)
        .animate({"left" : "298px", "top" : "105px" }, 400)
        .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
        .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box2
    $('#box2').animate({"width" : "36px", "height" : "36px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "84px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "74px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "65px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "55px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "45px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "50px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "100px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });
    
    // Box3
    $('#box3').animate({"width" : "24px", "height" : "24px" })
      .animate({"left" : "50px", "top" : "75px" }, 400)
      .animate({"left" : "100px", "top" : "95px" }, 400)
      .animate({"left" : "95px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "178px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "224px", "top" : "87px" }, 400)
      .animate({"left" : "214px", "top" : "89px" }, 400)
      .animate({"left" : "254px", "top" : "79px" }, 400)
      .animate({"left" : "298px", "top" : "98px" }, 400)
      .animate({"left" : "350px", "top" : "99px" }, 400)
      .animate({"width" : "0px", "height" : "0px" });      

});


edit: ik zal zelf even kijken, dit kan ik ook wel zelf vinden..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 

03/02/2010 18:46:00
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:49:00
Quote Anchor link
Zou dit een goede opzet zijn voor de array?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
var box = array();
    box[1] = array(
        // 'grote','gegevens'
        '50px',array(
            // 'left','top','tijd interval'
            '50px;','25px;','400',
            '100px;','5px;','400',
        )
    );


Hierin heb ik de grote (width en height), en een array met posities en tijd interval.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 19:28:00
Quote Anchor link
Moet het divje het door jou opgegeven pad volgen of mag dat ook random zijn? Als het ook random mag zijn kan je de left-margin ophogen en de top-margin random genereren
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 21:05:00
Quote Anchor link
Het beste zou zijn dat het random was,
met een bepaalde snelheid naar een bepaald punt.
 
Jan geen

Jan geen

03/02/2010 22:44:00
Quote Anchor link
Leef je uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
        <title>Untitled Document</title>
        <script src="jquery-1.3.2.js"></script>
        
        <script type="text/javascript">
            $(function() {
                var left = 0;
                var step = 50;
                var width = screen.width-200;
                var height = screen.height - 200;
                $("#float").hide().fadeIn(2000);
                for(i=0; i<width/step;i++) {
                    $("#float").animate({
                        "left": left+"px",
                        "top": (Math.random()*height)+"px"
                    }, 100);
                    left = left + step;
                }
                $("#float").fadeOut();                                
            });
        </script>
        
        <style type="text/css">
            
            #float {
                width: 200px;
                height: 200px;
                background-color: red;
                position: absolute;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
        
        <div id="float"></div>
    </body>
</html>
?>

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Leuk gemaakt!
Alleen vliegt hij soms onder een deel of helemaal uit me beeldscherm, is dit op te lossen?

edit: ik weet al hoe het komt, in mijn browser is boven en onder nog een balk, waardoor er minder plaats is dan de beeldscherm hoogte.

edit2: Dit is geen probleem meer, ik heb de breedte en hoogte allebei op 500 px gezet zodat hij in me lay-out past.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 16:59:00
Quote Anchor link
Mijn onderstaande scriptje werk niet, weet iemand wat er fout aan is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var width = 500;
    var height = 500;
    var size = 50;
    var arr = new Array(50,25,20,35,15);
    for (num=0;num<arr.length;i++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"});
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},100);
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 300);
            left = left + step;
        }
        
        $("#float").animate({marginLeft:'50px',width: '0px'},100);  
    }                          
});
 
Wim E

Wim E

04/02/2010 17:25:00
Quote Anchor link
Al gekeken of je kon oplossen met firebug? Er wordt je zoveel aangeboden, zo leer je het natuurlijk zelf ook nooit.
Ok ok het klopt dat je altijd wel kunt vragen, maar eerst kijken en dan vragen:-) evt kun je alerts toevoegen om te kijken wat voor uitkomsten dat geeft...en ga zo maar verder
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 17:48:00
Quote Anchor link
Quote:
Een script op deze pagina is bezig, of het reageert niet meer. U kunt het script nu stoppen, de scriptdebugger openen, of het script door laten gaan.

Script: http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.0/jquery.min.js:27


Ik krijg deze foutmelding, ik weet niet echt wat ik hiermee moet..
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

04/02/2010 20:57:00
Quote Anchor link
Even scriptje van google omgezet naar me eigen server.

Ik heb het nu al een heel stuk verder, de score word alleen niet weergegeven omdat hij score2 niet vind in de hit functie. Hoe maak ik dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
$(function() {
    var left = 0;
    var step = 50;
    var count = 1;
    var max = 8;
    
    
    var left2 = 500;
    var step2 = 75;
    var count2 = 1;
    var max2 = 7;
    
    var score2 = 0;
    var width = 500;
    var height = 150;
    var arr = new Array(50,33,25,33,25,33,50,25);
    for (num=0;num<arr.length;num++) {
        
        $("#float").animate({height: arr[num]+'px',"left": "0px","top": "0px"},0);
        $("#float2").animate({height: arr[num]+'px',"left": "500px","top": "500px"},0);
        
        $("#float").animate({width: arr[num]+'px'},300);
        $("#float2").animate({width: arr[num]+'px'},300);  
        
        for(i=0; i<width/step;i++) {
            
            $("#float").animate({
                "left": left+"px",
                "top": (Math.random()*height)+"px"
            }, 500);
            left = left + step;
            count++;
            
            if(count2 <= max2) {
                
                $("#float2").animate({
                    "left": left2+"px",
                    "top": (Math.random()*height)+"px"
                }, 500);
                left2 = left2 - step2;
                count2++;
            }
            
        }
        left = 0;
        left2 = 500;
        
        count = 1;
        count2 = 1;
        
        $("#float").animate({width: '0px', height: '0px'},0);  
        $("#float2").animate({width: '0px', height: '0px'},0);
    }                          
});

function hit(addscore,div) {

    $('#score').html((score2 + addscore) + ' punten');
    score2++;
}
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 15:07:00
Quote Anchor link
Weet iemand hier de oplossing van?
 
Jan geen

Jan geen

05/02/2010 16:11:00
Quote Anchor link
score2 buiten $(function) halen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan geen
 

05/02/2010 19:53:00
Quote Anchor link
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

05/02/2010 23:21:00
Quote Anchor link
?php die(); schreef op 05.02.2010 19:53:
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!
godverkankertyfusjood!

En jij bent ook gay!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.